Komentari na vest

Milan ozvaničio Fonseku, Ibrahimović: Birali smo njega pre Lopetegija

G

Gagi197

pre 3 meseca

Ova Ibrakadabra kako već će uništiti Milan
Z

Zocaa

pre 3 meseca

A ziv i zdrav De Zebri ( jos Italijan) im ode u Francusku, bas cudna odluka ne vidim neke benefite ali se nadam da gresim, sve u svemu Pioli je morao da ode.
G

Gost gostic

pre 3 meseca

Kada su odlucili da otpuste Piolija trebali su dovesti boljeg od njega. Realno Milanu je trebao iskorak a za to pravi trener. Ali oterati Piolija i dovesti nekog kao sto je Fonseka... gde je pamet??? Nikada od Milana nece vise biti klub.
P

Perun91

pre 3 meseca

Zamisli, das otkaz treneru koji ti je posle desetak godina i tavorenja u proseku donio titulu, vratio te u konstantnog LŠ ucesnika i nekoliko puta igrao finale kupa sa "onako" ekipom i dovedes trenera koji nikad nista, nidje, nije uradio i koliko znam, svudje dobio otkaz. Ili sam ja glup ili ovde logike nema.
M

Milanu je ostalo još

pre 3 meseca

Par legendi da provuče kroz mulj i da se polako ugasi klub. Realno, da se spoje Serija A, Premijer liga, Primera, Bundesliga i hajde i Francuska liga, Milan u narednih 300 godina ne bi osvojio to takmičenje, tj. Realno bi 200 od tih 300 godina proveo u drugoj ligi takvog takmičenja.
T

TD

pre 3 meseca

Jedino sto je realno je da si ti jedan ekstremno napaceni kompleksas....
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Realno razmisljanje jednog klinca koji prati fudbal mozda desetak godina.. Da znas ista oko fudbala, shvatio bi koliko je Milan velik klub. A velicina se ne meri trenutnim stanjem kluba.. Sakijev Milan ti je jedan od par timova koji su igrali najlepsi i najbolji fudbal u istoriji, surova dominacija kakva je retko vidjena. Da ne pricam kakve su legende prosle kroz klub. I kad je klub bio u najvecem kanalu, svaki protivnicki trener je iskazivao najvece postovanje za klub, nikad omalovazavajuci lose stanje. Danas igraci trce u klub koji vise da para, tada su izmedju ostalih, trcali u Milan zbog velicine kluba. To je razlika sine..
A

Alex45

pre 3 meseca

Ja ne znam sta je ovaj lik u karijeri uradio da zasluzi mesto trenera u milanu!? Ali nije on kriv vec nesposobna uprava milana...
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Podoban je da bude piun. Ne kosta puno, nece zahtevati bogzna kakva pojacanja, nece se zamerati rukovodstvu oko budzeta i igraca. Mladja verzija Piolija.. Da ironija bude veca, bolje da je Pioli ostao..
J

Jašta

pre 3 meseca

Ambiciozan projekat al u qrcu ,izabrali najjeftinijeg trenera koji je bio u opticaju ,ispade četvrto mesto u francuskoj bolje od drugog u italiji ,ispred lika sa lillom je završio BREST