Komentari na vest

Milan nije licencirao Luku Jovića za Ligu šampiona

F

Fontana9

pre 11 dana

Fonseka vidi sto ovi cigani ne zele da vide,debeli centarfor moze da igra,ali na treningu na zvanicnim mecevima pre ce zaigrati Sofija.
н

нс бој

pre 12 dana

Дођи на позајмицу у Вошу до краја сезоне.
C

CarlosFierro

pre 12 dana

treba da dodje u CZ, pa na San Siro da im uvali dva komada. lovu uzeo.
K

Kaciga

pre 12 dana

Luka polazi kući!
F

Fontana9

pre 11 dana

Tacno tako na komandu ,u kucicu odmah.
M

Monteroo

pre 12 dana

Fonseka je najobicnija prevara...maneken...ajd da imaju špica,mrtvi sebicnjak abraham i morata koji to nije....inace ga colo ne bi nikad pustio.... Jovke je za njih igračina ali hoce da se reše njegove plate posto je milan bez love...inace bi pojačali plate leau i ernandesu koji neće da zapinju tu su a nisu...
Ž

Žocara

pre 11 dana

U pravu si. Nije Jović kriv, nego ga nigde ne voli ni jedan trener u 5 klubova, a saigrači neće da mu dodaju loptu jer su ljubomorni na njegovu klasu.
M

Misko 2

pre 12 dana

Decko placen milione a setka se po terenu po onom dziberskom maniru - ne dobijam lopte !
z

zauzeto ime

pre 12 dana

pa u interesu im je rezultat
G

GhostRiderrrr

pre 12 dana

DOBRODOSAO LUKA KUĆI!!!🔴⚪🔴⚪
g

gost2222

pre 12 dana

ajd u zvezda
Č

Čajo

pre 12 dana

U Milanu su problem sebcni igrači,Leao i Pulišić.Oni hoče biti i krilo,centarfori,veznjaci i da se sve vrti oko njih.Milan je promasio sa trenerom
Ž

Žocara

pre 11 dana

Naravno, gde god je igrao, sve bili neki sebični igrači koji nisu hteli da mu dodaju loptu. Nije u Luki problem, nego u svima njima, baš su bezobrazni, ccc.
P

Pedjast3

pre 12 dana

Fonseka je sto bi Hrvati rekli "teski tovar" od trenera,a Milan nista posebno ekipa,uopste ih se ne treba bojati u LS.Spali su na niske grane Luka sigurno ima mjesta u ovom Milanu,cak da bude i najbolji igrac,osim onog Leaa kojeg nekad hoce ,nekad nece,nema tu igraca nivoa Milana,kad vidim ko im igra ,ne znam zasto Luka nema mjesta.Me mislim na Strahinju OK je ,al kad pogledam napad ,penzioner Morata eee,daj na sta ste spali,nekad veliki Milan.
Š

Škrabotina

pre 12 dana

Najbolji pored Ernandeza, Fofane, Benasera, Pulisica, Morate, i još desetorice kojima donosi burek. Bosanci.
F

Fleks

pre 12 dana

Neka mu morata i ovaj dajupo 9 golova koliko je luka da
F

Fleks

pre 12 dana

Fonseka dobija otkaz za tri kola
J

Još jedna Terzina bomba

pre 12 dana

Ali ovoga puta prava bomba s obzirom na njegovu kilažu.
L

La88

pre 12 dana

Da je danas prodat Serif,nadao bih se vise ali ovako…Ako Terza madjija uspe da na sve ovo dovede i Jovica imacemo veoma ozbiljan tim. Ne sad za neki specijalan rezultat u LS ali ne bi smeli bas ni da budemo na dnu sa ovim igracima.
L

LNS

pre 12 dana

Mozda ne bi bilo lose da se malo potrudis da izrazis koji je prvenstveni tj. najveci razlog zbog kojeg je precrtan? Covek je stranac, a imamo pravo da prijavimo samo 17 stranaca i neko je tu jednostavno sad morao da "izvisi". 17: MM, Emerson, Tomori, Malik, Pavlovic, Ernandez, Fofana, Musah, Benaser, Pulisic, Cukvueze, Rajnders, RLC, Leao, Okafor, Morata, Abraham,
m

mirkoslavko

pre 12 dana

17 stranaca van EU
N

Nebitan10

pre 12 dana

Sve se otvorilo
V

Visente Del Boske

pre 12 dana

Povratak u zvezdu bi bio pun pogodak za obe strane Jovic bi za sezonu lagano dao preko 20 golova i taman da sledece leto ubode neki bogati ugovor u arabiji,a i zvezda bi zaradila 10 miliona minimum.
Ž

Žocara

pre 12 dana

Neće, rekao Tvorza svojevremeno da je Luka debeo i da voli slatkiše.
?

??

pre 12 dana

Ne moze zvezda da ga proda u arabiju jer ne moze da ga kupi od milana. Ako dodje u zvezdu doci ce na pozajmnicu
V

Visente Del Boske

pre 12 dana

Itekako moze jer Jovic ima ugovor sa milanom do leta sledece godine,dakle ili ce ga pustiti sada za par miliona ili ce ga pustiti za dz uz procente od naredne prodaje.
D

Delija 75

pre 12 dana

Ajmo Terza .... to je ta bombaaaaa....Jović u Zvezdiiii

Diego Milito

pre 12 dana

Nikako
G

Gott

pre 12 dana

Ajde Luka, dolazi,šta čekaš bre
A

Aranđel

pre 12 dana

Eto njega u Zvezdu do ponoći
Đ

Đukin fan

pre 12 dana

Mnogo para je kolektovao (neto je bliži 50 miliona €,kroz sve ove ugovore od Frankfurta,Madrida,Firence i Milana)upitna je spremnost da grize i istrajava u Zvezdi i pored LŠ gde ima mnogo motiva sta bi doneo u domaćim takkucenjims a to takodje treba i mora da igra!!!Ipak prema sadašnjim spicevima koje večeras Zvezda ima (Šerif i Duarte-koji zaslužio da ostane i igra)Jović je bolje neuporedivo resenje!!!Naravno ako je moguć dolazak uopste !?!!!
K

KIMI 85

pre 12 dana

Sto je jedan jednom rekao ovde, Jovic je klasican sidras, on u ovakvoj postavci gde ne dobija kvalitetnu loptu ni od krila ni od bekova pa bogami ni od sredine onakve, ne moze da dodje do izrazaja. Prosle godine se nadavao jer je bio na pravom mestu u pravo vreme kako i treba napadac pravi da deluje. Ima i do njegovog zalaganja, mora vise da trazi loptu, vise da se krece. Svakako ovaj trener gubi konce, gubi svlacionicu. Presudne utakmice su mu Inter i Liverpul iako onaj Furlani nesto pametuje.. Iako se dosta moze zameriti igracima, pogotovo Teu i Leau za ono ponasanje, ova njegova taktika zasad ne pije vodu. Mozda kroz neko vreme ali da li su spremni da rezultat trpi.. Pioli je forsirao odbranu covek na coveka, ovaj sa istim igracima skroz drugacije, zonski. Vidi se da ne mogu da isprate. Komunikacija izmedju igraca losa.. Mozda ga i istrpe ovi iz uprave ali bojim se da igraci nece..
Ž

Žocara

pre 12 dana

Izvini druže, ali gde se to Luka nadavao golova prošle sezone? Onako pitam.
?

??

pre 12 dana

Kako u zvezdi nema ko da mu namesti gol. Elsnik ima dobar centarsut, ivanič zna da proigra, dosao je krunic koji je dobar igrac, po klirima ce biti brzi igraci koji ce da ubacuju u peterac. Ima ko da namesti, kako nema
K

KIMI 85

pre 12 dana

@Zocara Pa s obzirom da je uglavnom ulazio sa klupe, nije imao bogzna kakvu minutazu, a i nije bas da se oslanjao na vezni red jos je i dobar bio. Mogao ie bolje ali za drugog napadaca ok. Bilo je i gorih od njega u proslosti a bili su placeniji..
Z

Zgemba82

pre 12 dana

AJMO U ZVEZDU
G

Gostgost

pre 12 dana

Meni je neverovatno koliko Jovic nema srece. Kao napadac, jako kvalitetan, ali jako los izbor klubova, maler da tu u to vreme budu treneri koji ne razumeju njegovu poziciju ili jednostavno ne zele da prilagode tim kako bi izvukli maksimum iz njega. Sto je najgore, poslednjih godinu dana je smrsao, popravio igru sa loptom, popravio kretnju, dosta vise ucestvuje u gradjenju igre, dosta mu je bolji i voljni momenat. I kad se konacno popravio, i krenuo da radi na svemu sto su mu zamerali, oni ga sad ne licenciraju. Sta, kao imaju boljih igraca od njega? Igrace im Okafor umesto njega? Kakva glupost. Kojih to 25 igraca imaju da mogu da ga otpisu?
M

Master inženjer IT

pre 12 dana

Meni je neverovatno da je Fonseka bio prezadovoljan njegovim igrama na pripremnim utakmicama, da mu je dao devetku i da je Jović startovao u prvom kolu protiv Torina. Loše jeste odigrao tu utakmicu, ali daleko od toga da je bio najgori na terenu. Na osnovu jedne utakmice je sklonjen iz tima i sad nije licenciran. Neverovatno
L

Lzzzr

pre 12 dana

Bundes Liga je za njega perfektna, treba opet tamo da ode
G

Grga Cvarak

pre 12 dana

Pa, isao je nazad tamo na pozajmicu i opet bio truba. Jednostavno, momak je imao jednu dobru sezonu u Njemackoj, Real se upecao i to je to. U Realu i poslije Reala se vidio stvarni potencijal. Manite se navijackog prepucavanja – momak vec 4-5 sezona unazad nije nizasta. Potencijalno bi se snasao kod nas (a mozda nebi ni kod nas, cisto zbog mentaliteta, tipa, "ja sam igrao u Realu, Milanu..."), ali za Lige Petice vise nije definitivno.
D

Dejanii

pre 12 dana

Trebali su ga onda do sada prodati ili posuditi. Mogao je i Terzinjo da ga dovede, a da Serifa prida za 5,5m ako je uopšte istina da je uopšte Zvezda dobila ponudu za tog statistu.
?

??

pre 12 dana

Terzo uzimaj na pozajmnicu i plati ako treba. Ima ko da mu namesta golove, a on je dobar u petercu. Taman milanu jedan da mune
R

Realan skroz

pre 12 dana

Pa mozda mi je i bolje...mozda dobije vise sanse u Seriji A...
J

Junker

pre 12 dana

Na stranu za Jovica, nema kvalitet za Milan, ali Fonseka ce ih ukopati kao Ten Hag Junajted. Ne znam po kom osnovu tako nekim nedokazanima daju svu slobodu u takvim velikanima.
S

Streptomicin

pre 12 dana

Mislim da ce Luka ipak igrati u Ligi sampiona i to bas protiv Milana.
1

1980

pre 12 dana

Čitam ne verujem šta čitam. Prizivate Jovića kod nas?! Odakle vam ideja da bi se borio? Dečko bivši igrač otaljava ugovore. Ne treba nam.
t

triton

pre 12 dana

sta tek reci za radonjica koji vec 2 sezone nije odigrao krstenu utakmicu
L

Lazeta

pre 12 dana

Znaci Srbi u LS: Vlahovic, Samardzic i Pavlovic. A nasi strucnjaci ocekuju od Piksija da osvoji SP, dobije Dance, Spance.
G

Gost Dajpe

pre 12 dana

Zaboravio si da kazes da je i kompletan zvezdin tim u ligi sampiona.
1

11070

pre 12 dana

... Marko Ilić, Uroš Spajić, Milan Rodić, Ognjen Mimović, Aleksandar Katai, Luka Ilić, Jovan Šljivić, Vladimir Lučić, Lazar Jovanović, Nemanja Radonjić.
L

Lazeta

pre 12 dana

Jedino ce Mimovic imati ozbiljniju ulogu od Srba, eventualno Luka Ilic i Spajic koji vise nece igrati za rep valjda. Uozbiljite se, pominjes Kataia, Sljivica pa oni teren videli nisu, Knezevic 0minuta kod Milojevica i u nasoj ligi
r

rsczz

pre 12 dana

Nedeljkovic,Terzic,Ratkov,Birmancevic,Spajic,Mimovic,Ilic x2,Radonjic... Sta oni igraju ?
r

rea

pre 12 dana

@Gost Dajpe, osvajamo sledeće SP jer imamo jedan tim u LŠ kom igraju Katai, Spajić i Mimović.
@

@rsczz

pre 12 dana

Pa to su ti taki što prate samo engleski premieršip a onda palamude ostalima ...
N

News

pre 12 dana

Zato sto ce Luka igrati ligu sampiona sa Zvezdom
Z

Ze

pre 12 dana

Nadamo se da ne.
m

moni

pre 12 dana

Terza reaguj...
V

Veljko9

pre 12 dana

Ako je bitno zasto ga nisu registrovali... Jedva cekam otkaz ovom indijancu, Jovic im je doneo 8 bodova sa klupe prosle sez, da nije igrali bi LE.
L

Levi bek

pre 12 dana

Uzimaj na pozajmicu i ne pitaj
K

Komentator

pre 12 dana

Terzo reaguj