Komentari na vest

Milan Mandarić: Nadam se da ću videti Marka Nikolića u Vojvodini

G

Gradski

pre oko 1 mesec

Realno da Mare dodje to ne pije vodu. Dugo je odmarao, oštrio se, uzo neki tim iz Emirata da ne sedi kući a sada je vreme za ligu petice. Da se dokaze i ostvari kao trener. Svaka cast ali Olimpija, Fradi, Partizan ili Lokomotiva nisu njegov nivo. Od Cokne je ove sezone naucio mnogo, ostavio ga Cole u frizideru na -11c, pa je sad spreman za iskorak. Evropo, eve me!
1

1914

pre oko 1 mesec

Jako loš medijski potez dovoditi u priču dotičnog trenera, kada trenutni pravi vidljivu razliku. Nadam se da gospodin Mandaric to nama ne saopštava "radosnu" vest. Vojvodini je dosta "juda" u istoriji, na nekima od njih fkav još uvek "osvaja" titule, vreme je za buđenje! Treneru, kup je naš! FKV1914
ђ

ђорђе

pre oko 1 mesec

Слажем се. Није фер према Бандовићу, поготово што је значајно подигао игру тима. А ја лично баш и не желим Николића, био је и? Очекујем да доведе неко енглеско појачање и унесе острвски дух и на терен и на трибине.
М

Митар

pre oko 1 mesec

Marko Nikolic, a?! Pa njega si oterao iz Olimpije na najpokvareniji nacin, zvao si savez da ga sto vise kazne, kako nebi mogao da vodi utakmice... Ili si posenilio ozbiljno, ili se opet pravis blesav?! Mislim da je ipak ovo drugo, to ti je glavna odlika... Mada, ni MarkoNikolic nije bolji! I on je ozbiljan dupljak i folirant, tako da... Slican se slicnom raduje, mozda i naprave ponovo saradnju?! Dosta vise ovih foliranata, dajte ljude koji su iskreni, posteni, vredni... Gde god je cuveni Mandara radio, zatvorio je vrata *uzicom, i sve ove price da ga zovu da se vrati su cista laz!!! Folirant jedan ozbiljan! Videce to i ljudi iz Vojvodine vrlo brzo! Dajte nove ljude, dajte malo postenja i casti, dajte malo dostojanstva!!!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Uloži u sportski centar i omladinsku školu za početak i podigni ih na nivo onoga što ima bilo koji klub u Premijer ligi! Reši sa gradom i pokrajinom pitanje novog stadiona! Uloži u ekipu! Redovno igranje grupne faze bilo kog takmičenja u Evropi + transferi! P.S. Dobro i jeftino ulaganje za nekog ko je težak preko 100 miliona funti! Samo da ne bude gola priča!
T

Tomy

pre oko 1 mesec

Šteta što Mandarinića nisu angažovali pre 10 godina jer bi tada pomogao da Vojvodina postane evropski klub u svakom pogledu. Čovek se bavio fudbalom na svetskom nivou, njemu je sve jasno i zna sve što ovdašnji fudbalski radnici ne znaju oko organizacije, upravljanja finansijama, radom sa menadžerima i organizacijama. Zna on to sve i sada ali sa 86 godina ići na sastanke po svetu, malo je teže. Stadion od 30.000 mesta ima smisla za Novi Sad, prvo kao sportska arena za medjunarodna takmičenja raznih vrsta i kao poslovno trenažni centar, najmanje je bitan stadion za fk. Isplati se to ako se dobro osmisli.

Неко реалан

pre oko 1 mesec

30.000 је превише за Нови Сад. Слажем се да би град као Н. Сад са популацијом од скоро пола милиона људи требао да има стадион тог капацитета, али немамо ми културу одласка на стадионе, разлога је пуно. Нажалост.
@

@rekoba

pre oko 1 mesec

A tih 5 h berzana su ultrakop gradnja. Ovi nameštenu ligu 99 posto pravih navijača ne gleda već 30 godina. Inače Vojvodinin stadion je do postavljanja stolica 90 tih primao imao kapacitet ili ne. I verovao ili ne bilo nas je 60tih 70tih i 80zih 30 hiljada na utakmicama u YU ligi i Evropi kad je aNS imao 150 do 200 hiljada stanovnika i kad se igrao vrhunski pošten fudbal kad je Vojvodina mogla i smela da osvoji 2 Titule u YU igrala stalno u Evropi bila četvrtfinalista KEŠ 67 osvojila Inter Toto KUP 76 i SE KUP 77
O

Oooooojeeeee

pre oko 1 mesec

Jooooooo tugice pa kako....

nick kerr

pre oko 1 mesec

Шта кажеш? Тада се играо регуларан фудбал? Све по ЈУС-у?
n

nick kerr

pre oko 1 mesec

Југословенска лига била легло намештања. Шајбер није ни мрва колико се намештало.
n

nick kerr

pre oko 1 mesec

А и Војводина која од 1967. није никога избацила је срамота. Слован Братислава ти да 8 голова у првом колу па не играш Европу још 20 година. 30 година не може да узме титулу као да играју са Бајерном и Реалом а не Звездом и Партизаном.
V

VadiKesovinuEtoMareta

pre oko 1 mesec

Kada toliko želi Marka Gologlavka da mu donese petarde i šestarde kao u Rusiji treba samo da mu zašušti milionima i eto Marka iz Juventusa odmah u Voši:))))
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Какав црни марко николић у Војводини никад више,лоример,издајица,нож у леђа нам забио.Чим је Бата умро,одвео нам Трајковића и Шкулетића код партизана.Опет те године није освојио титулу,ми смо му помогли у томе.Дошли са клинцима,искључе нам Настића у првом полувремену,ми их одучимо од фудбала,на крају 1:1,Сергеј дао гол из пенала,пре тога откино пречку са 30 м. Ми узели Куп те године. Лоример се не разматра на Карађорђу,не постоји за нас.
f

fasa

pre oko 1 mesec

ovaj menjao trener svake nedelje
G

Goran Bg

pre oko 1 mesec

Vidces ga ako mu das 2 milke godisnje dekice.
K

Kene

pre oko 1 mesec

Marko Nikolic je opcija za trenera Vojvodine ako se neke kockice poklope,Bandovic bi trebalo da ostane u klubu na nekoj od pozicija.
V

VladaBg

pre oko 1 mesec

Pudong Arena bi odlicno legla u Novi Sad za novi stadion Vojvodine, kad se zavrsi Nacionalni. Skroz fudbalski stadion, nema atletske staze. Kapacitet 33700
R

Recoba

pre oko 1 mesec

Stadion od preko 30k za Vojvodinu u nasoj ligi!? Vlado ne mogu Zvezda i Partizan zajedno da imaju 30k navijaca po utakmici u milionskom gradu sa sve navijacima iz provincije a gde ce Vojvodina? Toliki stadioni se grade kada ima velikog interesovanaj publike, kada ima dosta navijaca. Ovde niko ziv sem Zvezde nema vise od 5k u proseku.
V

VladaBg

pre oko 1 mesec

@Recoba Razumem ja tebe prijatelju sta govoris, ali glavni razlog sto nema interesovanja publike je sto nam VOJ, RKG i RNIS nisu koliko toliko ravnopravni sa CZ i FKP, pa oni igraju pingpong sa Titulom izmedju sebe po 50ti put, i normalno da to vise nikog ne zanima. Upravo kada izdignemo VOJ, RKG i RNIS i na ovaj nacin, da i oni budu u konkurenciji za Titulu, videli bi onda kako bi se itekako probudilo interesovanje.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Какав стадион од 30к за Вошу коју гледа 2-3к ...Сунце ти ... Фирма 200,309 их дође ...То је као да хоћемо за Партизан од 60к...Звезду од 130к . Воша,Крагујевац по 12к и милина . Чуј Воша 30к ..Сунце ти .
@

@VladaBg

pre oko 1 mesec

Ne trebamo mi da "uzdignemo" VOJ, RAD Nis, Rad KG, nego treba drzava jednako da stoji iza svih klubova u Srbiji, a ne samo iza Zvezde i Partizana, kojima sipa milione evra na svaka dva meseca. E kada to postane vidljivo (da drzava stane ia svih klubova) onda ce biti i liga konkurentnija i samim tim bice vise gledalaca na stadionima.
b

boze oprosti

pre oko 1 mesec

tita mi ovaj posenilio
V

Vojvodinaši

pre oko 1 mesec

Hoće sa se uprava predvođena Mandarićem konačno izbori sa gradske vlasti vrate u restituciji stadion Vojvodini da bi Vojvodina do gradila stadion i pokrila ceo na svetskom nivou kakav je i Vojvodina klub. Svetski. To zna najbolje Mandara koji navija od 50te za Vojvodinu i koji je sa svojom i nešto mlađim generacija a gledala kako Vojvodina pobeđuje velikane id Rone Rapida Milana Atletika Seltika Korintijansa Sao Psola Fluminensea Fiorentine.. A i sa učini sve sa se dovedu prvenstveno 3 vrhunska pojačanja klase Serija od odbrane preko veziste do centarfora za pobede u grupu Lige Evrope
K

Kokaniđa

pre oko 1 mesec

Da'l je realno da je čovek izjavio da je povratio veru u fudbal u Vojvodini? G. Mandariću trepnite tri puta brzo ako ste ucenjeni ili primorani. Kakva vera u fudbal u klubu koji, poput 95% u državi, drže političari i uvek aktuelna vlast!? Kada nema ni 1.000 navijača na stadionu u utakmici gde se klub bori za Evropu protiv direktnog konkurenta? U Ligi gde 2 kluba sa Topčidera uzimaju od države 95% novca koji se ulaže u domaće klubove i gde sem Novog Pazara su svugde domaćini? Gde se izgrade odlični stadioni (pozdravljam super) ali ne za te superligaše i timove koji barem imaju neke navijače već za timove koji igraju po drugoj i trećoj ligi i koji nikada u svojoj istoriji nisu bili superligaši. Timok ove sezone igra u četvrtom rangu takmičenja, ko ne zna. Apsurd do apsurda, lopovluk, kriminal, politika i komunizam onaj najgori. Ovde je sve na prodaju i obraz i čast i zemlja i resursi i izvori vode sve živo ali samo ne klubovi. Ne daju vlastodršci da neko slučajno preuzme neki klub i možda utiče na neku veću grupu ljudi. Lako je Čuki da bude privatna kada nema navijače ili TSCu kada je mađarski klub koji finansira mađarska vlada, ali Vojvodina ili Radnički iz Kragujevca ili Radnički iz Niša. O blizancima da ne pričam. Nema ovde sporta, nije ga ni bilo od jeseni 1944. Što je rekao jedan veliki čovek davno: "Pleme moje snom mrtvijem spava".
e

e moj Srbi

pre oko 1 mesec

TSC je SRPSKI KLUB! BT je u SRBIJI. Da li je Paris ili Citi Arapski klub?
V

VladaBg

pre oko 1 mesec

Sada kada je Drzava dogovorila sa Kinom sporazum o zajednickoj buducnosti, mogli bi i da se nekako dogovorimo sa njima, da dobijemo i gotovu Tehnicku Dokumentaciju za neke od njihovih stadiona, ili jos bolje neka nam oni to sazidaju. Pudong Arena bi odlicn
E

E moji vi...

pre oko 1 mesec

Pa necete valjda bunkericu da igrate?
M

Mister M

pre oko 1 mesec

Zar Marko Nikolic ne prelazi ovog leta iz Juventusa u Bajern?
M

Mare Nikolić

pre oko 1 mesec

Mislio sam da pređem tamo, ali pošto ne žele da dovedu Leonarda na krilu odustao sam od te odluke