Fudbaleri Milana (©Reuters)
Fudbaleri Milana (©Reuters)

Milan i Real Madrid su najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 10:56

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Vratila se Liga šampiona u kladioničarske liste. Ovog utorka se igra devet mečeva u elitnom takmičenju, a bukmejkeri Mozzarta su pripremili specijalna iznenađenja za dva.

Kvote, konkretno kečevi na dva najtrofejnija evropska tima Milan i Real Madrid, biće najveće na svetu. One nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

MILAN - KLUB BRIŽ (UTORAK, 18.45), KEC 1.45

Posle 21 godine sastaće se Milan i Klub Briž, ponovo u Ligi šampiona, samo u znatno drugačijem sistemu takmičenja nego tada. Na početku 21. veka Milan je izgubio na San Siru sa 1:0, pa je istim rezultatom odgovorio u Belgiji. Ovog puta Rosoneri baš nemaju luksuz da kiksnu, pošto su u prva dva kola Lige šampiona izgubili od Liverpula (1:3) i Bajer Leverkuzena (0:1), pa su jedna od osam ekipa koje su još uvek bez bodova. Klub Briž nije među njima, iako ga je na premijeri preslišao Dortmund sa 3:0. Uzvratili su Belgijanci u Gracu protiv Šturma, slavili sa 1:0 i tako sačuvali sebe u realnoj igri za šesnaestinu finala.

REAL MADRID - BORUSIJA DORTMUND (UTORAK, 21.00), KEC 1.60

Repriza finala Lige šampiona iz prošle sezone. Real je aktuelni šampion Evrope, a posle prva dva kola elitnog takmičenja Dortmund je na vrhu tabele od 36 ekipa. Nemački klub je pobedio Klub Briž (3:0) i Seltik (7:1), pa ima ubedljivo najbolju gol-razliku od sedam ekipa koje su zasad savršene. Real je sakupio tri poena iz prva dva kola. Savladao je Štutgart (3:1), a potom neočekivano izgubio u Francuskoj od Lila (0:1). U poslednjih osam godina Real i Dortmund su se sastali pet puta. Poslednja tri duela su pripala Madriđanima, a pre toga su dvaput odigrali 2:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Ostale vesti


Najviše komentara