Komentari na vest

Miki van de Ven je atomski štoper, a Junajted džak za udaranje kad sretne najbolje (VIDEO)

F

Fibula

pre oko 1 sat

Pravi derbi dva raspala kluba.
K

Kalabasas

pre oko 2 sata

Uzeo loptu ser rasfordu i pogazio 70 m... Ali svi golovi koje primaju su isti....Bruno eriksen kazemiro niko tu ne može da vrati kontru unazad,da istrči defanzivu....i ten hag ih rotira drži a ubi ih defanzivna tranzicija...i prevare dalo,de liht,lažni kapiten Bruno, rasford....
К

Кљаки

pre oko 2 sata

Крива је управа од 2013. Нису се спремили за пензију Фергусона за пензије Гигса и Сколса за Фердинанда итд. Тен Хаг је последица. Слот би се тешко снашао у оваквим околностима. Како би шкотски јарац избацио разне Онане, Рашфорде,Фернандеше....
B

Betoven7584930

pre oko 2 sata

Ćelavi još nije podneo ostavku? Je li moguće?
.

....

pre oko 3 sata

Ovo je prosto nestvarno kako junajted svake godine zadnjih 10 godina troši 200 miliona i svake godine su sve gori i gori. De Liht svom menadžeru da kupi penthaus na menhetnu takvih krseva od stopera ima u zonskoj ligi, onda ugarte ako je neko gledao urugvaj na kopi zna da je to igrač koji tokom meča ima više napravljenih faulova nego tačnih dodavanja covek se sat vremena krije od lopte , a igra veznog igraca....
B

Betoven58795094

pre oko 2 sata

Ja kada sam napisao da je taj Ugarte loš dobio sam 100 minusa. kao i za Gundogana, koji je sada obični krš.
G

Gost1234

pre oko 3 sata

Drzava unistava Junajted!!! Unistili su derbi sa Liverpulom i Totenhemom!!! To vise nije derbi!!!! Navijaci Liverpula i Totenhema cak se ni ne raduju pobedi protiv ovakvog Junajteda!!!! Da, ali kad bi se salili u grobarskoj paralelnoj realnsti)))))))))))))))))))))))
S

Svašta

pre oko 3 sata

Smanji malo Kursadžije...
@

@Gost1234

pre oko 2 sata

Prozivali ste Tadića svojevremeno. Aloo malo realnosti iako si turčin.
p

partizansrbbb

pre oko 4 sata

Kolo Nedeljko protiv Ipsvica klupa
P

Pretpostavljam

pre oko 4 sata

Da je kriv ronaldo
b

barranjaccccccccc

pre oko 4 sata

Ovom Leviju kao da je Terzić tražio špiceve hehehehe. Da nije bilo turbo Time danas pukla bi petarda. Ogromna greška je uradjena kada nisu otpustili ETH i doveli SLOBODNOG Poketinja.
R

Ryan

pre oko 5 sati

Do kad će United da trpi ovu neznalicu od trenera?
T

Teatar košmara

pre oko 5 sati

Trebali su im dati šest ili sedam komada,bar za ono vrijeme koje sam ja gledao.Bez obzira na prestogo isključenje Bruna,Junajted bi opet isto izgubio jer su totalno raštimovan orkestar bez ikakvog uticaja trenera.Ne razumijem kako on ima više obraza da sjedi na toj klupi,nije zaslužio nikakvu otpremninu koliko ga god ugovor štitio.
D

Dexaman

pre oko 5 sati

Svaka čast Totenhemu! Dominirali su na terenu i kad nisu imali igrača više...Van der Ven je stvarno strašan igrač. Bio sam skeptičan kad je došao, ali stvarno je pokazao kvalitet!
G

Gost...

pre oko 5 sati

Igrac Twentea pretrci pola igralista United primi go, Ten prica o tome na pres Konferenciji isto se ponovilo protiv Totenhema, cetiri igraca ni jedan da reaguje ili ono haj nece, jednostavno svako ceka da neko drugi uradi nest ne podrzavaju se medjusobno. Znali neko gdjesu pravi lijevi bekovi Uniteda Shaw Malacia???? Ako vec nemogu daj sansu nekom iz akademije, mali Amas extra igra, crveni karton za Bruna o Tom ni rijeci netreba. Prosle sezone isti sudija je iskljucio Cazemira bez veze United moze bolje pozzzz
B

Banchester Relegated

pre oko 5 sati

Propašće ko Darwen u bliskoj budućnosti
F

FT

pre oko 5 sati

Donja polovina tabele im ne gine, uskoro im ni Championship neće ginuti
M

MarkoTHFC

pre oko 5 sati

Dobro pobeda protiv ovog raspalog Uniteda, sve to stoji, ali ja ne razumem da nije doveden kršten napadač i zamena za Sona po levom krilu. Pa ovaj Werner je kriminal, i prošle sezone je isto mašio ove zicere 1 na 1 i uprava produži pozajmicu, prosto neverovatno. Čovek 1 na 1 sa golmanom i oba puta šuta direkt u njega. Solanke zasada daje golove, ali meni se iskreno ne sviđa, pogotovo ne za 70 miliona, mislim da je tu bilo mnogo boljih opcija jer on u suštini treba da bude zamena za Kanea, koji je prodat za sličnu sumu, a smešno ih je i porediti. Za te pare opcije poput Lautara, Osimhena, levo Kvicha ili Coman, toliko opcija ima i doveden Solanke. Takođe mi je neverovatno da nije dovedena šestica, roviti Bissouma jedini igrač takvog profila u timu, u januaru mora bar još 200 miliona da se potroši da se pokrpi sve i da bi se izgurala sezona do kraja. Nadao sam se da će ovo biti sezona u kojoj će se Postecoglu umešati za titulu ali sa ovakvim pojačanjima ne.
T

Tuco

pre oko 5 sati

Pa jedino ako prodaju igrače za 100-120 mil. pa da potroše 200 miliona. Levi je teška škrtica, a ni bogatiji klubovi n
J

Juve

pre oko 5 sati

Osimena ste mozda pred kraj mogli dovest Coman je krilo a Lautara neverujem jeste Premijer liga jaca ali Inter je i veci i trenutno jaci klub da bi iso Lautaro u Totihem sa Interom moze trofeje da juri i stalno ls da igra ja navijam za Juve ali Lautaro tesko ko moze da ga kupi ovim najacim vecinom ni netreba svi skoro imaju top napadace
S

Stelt

pre oko 4 sata

Igrači kao što su Osimen ili još gore Koman koji se naosvajao da igra za Totenhem? Da li si svestan šta pišeš? Pa nijedan ozbiljan fudbaler sa najvišim ciljevima neće igrati za Totenhem.
M

MarkoTHFC

pre oko 4 sata

Tottenham je ovo leto od prodaje zaradio 60, a potrošio 150 miliona na igrače. Levy jeste škrtica ali mislim da mora da se otvori sada ako hoće da Postecoglu napravi nešto. Ima tu kapaciteta da Tottenham uzme još 50-60 miliona u januaru od prodaja Richarlisona, Reguilona i možda još jednog igrača i da ponovo potroši oko 150 miliona kao na leto. Pojačanja su ovde preko potrebna, pre svega bar 2 igrača u vezi, jedna šestica i jedan kreativniji igrač Maddisonovog profila, jer su i Bissouma i Maddison jedini igrači tog profila u timu Tottenhama, a obojica važe za igrače koji ne mogu da izdrže celu sezonu a da se ne povrede. Takođe, zamena za Sona po levom krilu jer je Werner kriminalac. Mislim da te 3 pozicije Tottenham treba da juri u januaru.
@

@Stelt

pre oko 4 sata

Nema smisla to što pričaš. Za Tottenham su u poslednjih nekoliko godina igrali, ili idalje igraju, fudbaleri top klase koji su se jako dugo zadržali u klubu ili idalje igraju u njemu, i koji su videli kapacitet i potencijal da Spursi mogu da se bore za trofeje i tako je i bilo, samo se prosto nije desilo da na kraju i osvoje trofej. U sezoni, 15/16 je bila borba za Premier Ligu, 18/19 finale Lige Šampiona, bilo je par puta i finale liga kupa i kupa, osim toga redovno u top 4. Kane da nije video kapacitet da se osvoji trofej bi sigurno ranije otišao iz kluba ali nije to uradio jer je video da ima kapaciteta. Isto važi i za Sona, Llorisa, Romera, Maddisona i još neke igrače koji su realno top klasa.
S

Stelt

pre oko 3 sata

Spominješ sezonu 15/16, a to je bilo pre 9 godina kada su mogli da osvoje, jer su svi iz top 6 ekipa bili očajni i na kraju uzme Lester. Onda kažeš sezona 18/19, a to je bilo pre 6 godina kada su igrali finale LŠ. Realno puno je godina prošlo od tada. Sada je neka druga priča i situacija. Ja ne vidim ko može da uzme Premier Ligu pored Sitija, Arsenala i evo sada Liverpula. Ostali su nivo ili dva ispod navedenih timova. Totenhem tada kada je imao talentovanu ekipu sa Kejnom opet nisu igrali svake sezone LŠ, a realno i da jesu od toga nemaš ništa ukoliko nisi ništa osvojio. Kup neki mogu da ubodu pod uslovom da ostali podbace i da im se otvori žreb.
R

Redsii

pre oko 5 sati

evo ja opet,kakva kanta za punjenje !
h

hahahhaha

pre oko 5 sati

Jos jednom, Kristijano Ronaldo je bio apsolutno u pravu za SVE sto je pricao.
9

999

pre oko 5 sati

Ima li strucnjaka pod imenom Kraken? Od pocetka sezone je krv pio i pametovao, a sad ga nikako nema.. da vidimo ko ce u top 4😂
T

THFC 1882

pre oko 6 sati

Svaka čast Postecoglou što ne odustaje od svog plana i programa. Prvo, što sa Solankeom u špicu zna ko mu igra u startnih 11. Drugo, što ne odustaje od napadačkog stila, a odbranu je očigledno popravio. Ostaje da se realizacija u napadu popravi, ali je progres očigledan. Da je npr. Son igrao umjesto Wernera, ovo bi bilo još ubjedljivije. Bravo za četvrtu pobjedu zaredom. Udri Djede!
P

Prdoje

pre oko 6 sati

Verovatno sam dosadan, uvek napišem isto. Man utd želim da samo tako nastavi, da se vrati u 70 godine, kada nismo ni znali da postoji.

Bojan Lordinho

pre oko 5 sati

Ti ni sad ne postojis.
K

Kakve

pre oko 6 sati

Propalice
A

Antonioo

pre oko 6 sati

Ovaj Ten Hag kao da ima klauzulu u ugovoru da ako dobije sut kartu dobija Old Traford ceo na poklon pa ga drze tu... Drugo objasnjenje nema..
D

Dokolicar

pre oko 5 sati

Pa tako nekako... ljiga je Erik, svako normalan bi do sad 3x dao otkaz, s'obzirom na rezultate, ali njemu ni na kraj pameti, jer ga u slucaju otkaza verovatno ceka debela otpremnina. Ovako lik dovodi svoje igrace (ko zna, mozda je i u talu sa njima), brljavi posao, a ceka li ceka da oni povuku prvi potez. Doduse, koliko je klub u kanalu, navijaci su jos veci idioti, dolaze, pune stadion, kupuju i kupuju, i sem "kritikovanja" po mrezama trenera i kluba, ne pokazuju nezadovoljstvo. Glazere mogu da oteraju jedino potpunim finansijskim bojkotom na 2 sezone, trenera najgorim palanackim ponasanjem. Pa onda da krenu od 0
A

Ajrišmen

pre oko 6 sati

It's always nice to see garnacho losing & crying
D

DidierDrogba11

pre oko 6 sati

Koliko se Utd loše pojačavao zadnjih godina, bukvalno nemaju krštenog igrača osim Bruna, koji samo što ne plače na terenu, nije za kapitena nikako...
b

blabla23

pre oko 5 sati

zamisli spisak kapitena bez da guglas, prehodnih 50 godina, i suguran sam da je bruno najmanje kapiten od svih. njima prvo treba kapiten, domaci igrac, ili jedan stranax tipa nemanje vidica, hrabar i jak ko bik, a ne picopevac. lik samo prigovara i kuka, na stranu njegovi fudbalski kvaliteti.
n

niko1212

pre oko 6 sati

Da li je moguće da je Tot platio ono drvo Solankea 65 miliona e...pa to je užas kakvo bacanje para
T

THFC 1882

pre oko 5 sati

Cijena je bila ogromna, ali polako, sezona je tek počela. Malo je rano za sud. Po igračkim karakteristikama se jasno uklapa u ovo što Ange pokušava da napravi. Solanke je bio njegov izbor, sačekati proljeće pa da vidimo je li bio u pravu.
A

Aleksejko

pre oko 3 sata

Arsenalu je bilo previse, hteli su ga za 60 miliona. Inace odlican igrac, ne znam zasto se nikom ne svidja. Meni je trenutno u 5 centarforova u ligi. 15 golova lagano daje ove sezone.
L

Lfc

pre oko 6 sati

Gde je onaj sto je posle pobede nad sautemptonom mislim,pricao kako se trazi i posle pobede uvek nesto...to ti batice dodje,ako nisi ti,cast izuzecima kao navijaci junajteda posle QATARA.

Посматрач

pre oko 6 sati

Junajted = Partizan !
M

Markor90

pre oko 6 sati

Nadam se da posle ovoga Ten Hag konacno dobija otkaz. Pretuzno je gledati ovakav ManUtd, pod hitno moraju da mijenjaju trenera ili im nece biti spasa. Ja ne znam zasto jos uopste i drze Ten Haga, davno je trebao dobiti otkaz!
d

deradera

pre oko 5 sati

Neće dobiti otkaz. Spasao ga sudija. Izgubili bi i da nije bilo isključenja, ali sada ima alibi. Ne navijam ni za MUN ni za TOT, ali mislim da nije bilo za crveni.
2

24.04.1902.

pre oko 6 sati

Gospodine Ten Hag da se neljubimo. Maaaars breeee iz kluba nesposobni idiote!
O

Ok

pre oko 6 sati

Trust in process - Joel Embid i Ten Hag
R

Radem

pre oko 6 sati

Ceka se izjava "trenera" zvanog proces. Das coveku pola milijarde i ne da nije konkurentan za titulu, vec vise nije ni za gornji deo tabele.
M

MarkoZg

pre oko 6 sati

Koliko je meni zao ovih ljudi navijaca manchester utda što plate karte da gledaju ovu sramotu od nogometa i "zvijezde" za koje bole k za klub...
A

Aleksejko

pre oko 3 sata

Ko ih bre sisa, bili su zasticeni ko beli medvedi 30godina kao Siti sada. Zelim i jednima i drugima da budu u rangu mog omiljenog nizeligaskog kluba Torkija
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

Mancesteru ide lose zasto sto imaju Holandskig Stanoja na klupi ali Mancester ima verne navijace koji vole klub a ne placene navijace koji zive od kluba, pa kad im klub zavrne slavinu oni bojkotuju i tersju upravu
D

Denhag

pre oko 6 sati

Sto je najjace, crveni za ovu prevaru portugalsku nije igrac manje uopste, jer od pocetka meca je on igrac manje, navijam za junajted ali od prvog minuta se vidio sistem ekipe koja zna sto oce i prelagano stigli do toga, djavoli ista igra i isto dranje kao u prethodne dvije godine, apsolutno nikakav napredak i onda baj, baj den hag, nema druge…
C

Charlton Athletic

pre oko 6 sati

UTD 😅
H

Haxer

pre oko 6 sati

Stoper pretrci 70 metara i nekoliko igraca i na drugoj stativi sam igrac daje gol..neverovatno kakva indolentnost igraca...Junajted je razbijena banda na terenu, ni glave ni repa, Ten Hag otkaz momentalno. I samo potvrda da je u PL sudjenje ubedljivo najlosije nema teorije da je ono direktan crveni karton, a VAR soba tradicionalno spava..ne zele da ukazu na evidentnu gresku..
F

Falični Tom 1989

pre oko 6 sati

Za početak otpustiti Ten Haga. Jednostavno nemoguće da trener 2 godine ne može da nauči ekipu kako da se izbori sa visokim presingom, svaki igrač koji ode na pozajmicu ili ode iz kluba procveta. Drugo prodati Rašforda. Po mom mišljenju, po onome što dobijaš od njega i koliko ga plaćaš, najgori igrač u istoriji Junajteda. Neko ko već godinama ne napreduje, ko je projektovan za novog lidera tima a ne za najslabiju kariku, što vrlo često jeste. Treće, Malasija i Šou da se prodaju. Žive san svakog čoveka. Na bolovanju mesecima a plata stiže uredno. Zirkze mora da poradi malo na instinktu. Dečko je nekako previše stegnut, ne ume da odreaguje kad se nađe u prilici. Jezivo koliko je daleko ovaj Junajted od top 4 a realno imaju tim koji može da se bori za top 4. Bruno nije za kapitena što ova utakmica ponovo pokazuje. Nevidljiv ceo meč i onda crveni karton(po meni prestrogo suđen ali ok). Junajted ove sezone bliži Ipsviču nego Vest Hemu. Neverovatno koliko je Ten Hag upropastio ovaj klub za nekoliko godina. Tekst kao da je pisao navijač Liverpula.
s

sivuple

pre oko 5 sati

Kljucno je ipak spomenuti Liverpul 😂😂😂
P

Plitvice

pre oko 6 sati

Junajted raspad da ne moze veci. Ovaj klub sad moze da sluzi drugim klubovima, npr Partizanu, da vide da nisu ni oni u najvecem problemu. Skrljana milijarda u tim a oni ne znaju s koje strane vetar duva.

The KING sa Sportske

pre oko 6 sati

Zamisli smenis Ten Haga pregovaras sa Tuhelom on te otkaci i onda ostavis tako smenjenog Ten Haga na klupi Junajteda i jos mu dozvolis da ti navuce svoje krseve iz Holandske lige tipa De Liht, Zigze, Mazrauji i Ugarte koji ne da nisu za Junajted nego nisu za Aston Vilu… Ja sam lepo rekao da su Glejzeri genijalci uvalili su Junajted tom nesrecnom Dzim Retklifu da skinu gnev i bes navijaca sa sebe a zadrzali puno vlasnistvo.