Siniša Mihajlović (©Reuters)
Siniša Mihajlović (©Reuters)

Mihajlović kipti od besa: Bili smo kao amateri, uvek sam pravdao igrače, ali sada...

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 07:04

Posle blamaže u duelu s Romom (1:5), srpski stručnjak okrenuo novi list – do Božića u karantinu. Treninzima do izlaska iz krize

Jedan korak napred, dva nazad – to je Bolonja u ovom šampionatu Serije A. Samo četiri pobede i čak sedam poraza upalilo je alarm na stadionu Renato Dal’Ara. Srpski stručnjak Siniša Mihajlović je besan posle sramotnog izdana svojih fudbalera i poraza (1:5) na svom terenu od Rome u 11. kolu Serije A.

Posle 15 minuta na semaforu je pisalo 0:3, a na odmor se otišlo rezultatom 1:5. Mogli su sedam-osam komada da prime igrači domaćeg tima u prvom poluvremenu. U nastavku utakmice Vučica je otaljala posao, a šokirani domaćini nisu imali snage ni da ublaže visok poraz, najteži ove sezone.

Izabrane vesti

Posle drugog vezanog neuspeha i najgoreg izdanja u ovom šampionatu, Mihajlović okreće novi list. Do Božića (po Gregorijanskom kalendaru) ekipa će biti u karantinu, nema slobodnog dana za fudbalere. Samo trening, trening i trening. Naljutila je igra fudbalera Bolonje našeg proslavljenog asa, posebno u prvih 45 minuta.

"Prvo poluvreme smo bili katastrofa. Izgledali smo kao amateri. Ovo nije u redu, ne možemo ovako da izgubimo. Ne volim da ostavljamo ovako loš utisak“, rekao je Mihajlović za Skaj Sport.

On je doneo odluka da narednih 10 dana ekipa mora u karantin. Neka vrsta kazne za igrače koji su ga izneverili.

"Sada moramo da razbistrimo glavu. Video sam pogrešan stav. Moja veza sa igračima prevazilazi fudbal, pogotovo posle moje situacije sa bolešću. Uvek sam im poklanjao pažnju. Kao što to radim s decom, uvek sam nalazio izgovore da ih opravdam. Ali za sve postoji granica. Oni su je prekoračili. Sada idemo na trening“, istakao je Mihajlović.

Bolonja je sa 12 bodova na 12. mestu Serije A. U novom šampionatu slabije partije ekipe Siniše Mihajlovića u odnosu na prošli. Problem je odbrana koja prima veliki broj pogodaka, čak 22 dosad (dva po meču). Samo četiri tima (Krotone, Torino, Kaljari i Specija) u Seriji A primili su više pogodaka od Bolonje u ovom šampionatu Italije.

Već za dva dana Bolonju u gostima očekuje meč s novajlijom u ligi Specijom. Mihajlovićem tim na gostovanjima u ovom prvenstvu Italije ima samo jedan trijumf, uz četiri poraza.



tagovi

Serija ARomaBolonjaSiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara