(Star sport)
(Star sport)

Mihajlo Ilić upitan za Tekstilac, možda dođe do pomeranja zbog bonusa

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 15:21

„Nama svaki protivnik može da predstavlja problem, ako ne uradimo elementarne stvari“, kaže trener Partizana

Čim je seo na klupu Partizana suočio se Savo Milošević sa raznolikim problemima. Od onih u igri, preko psiholoških koje uverava da će brzo sanirati, do kadrovskih.

Uoči povratničkog debija na klupi crno-belih, upitno je da li će na teren moći trojica igrača.

Izabrane vesti

„Što se tiče kadra, otprilike je u okvirima koje sam očekivao, jer sam sve utakmice uglavnom gledao u poslednja dva meseca. Jedini problem je što trojica igrača sa nama nisu trenirala do četvrtka, Mario Jurčević, Mihajlo Ilić i Kervin Arijaga. Bitni su i to mi predstavlja najveći problem“, rekao je Milošević dan pred susret sa Tekstilcem (subota, 18.30, TV Arena Premium 1).

Od trojice pobrojanih, najveća je nevolja oko Ilića, jer je reč o bonusu, te ako ne bude u stanju da se stavi na raspolaganje stručnom štabu, korekcije će biti neminovne na drugim krajevima terena.

„Nadam se da će Ilić moći, na osnovu treninga u četvrtak. Arijaga i Jurčević, ako i budu trenirali danas, sedeće na klupi, bez velike pomoći. Ipak su nam za ovakve utakmice, poput predstojeće, potrebni igrači koji daju 100 posto, a ako neko od njih nije u stanju, onda neću rizikovati. Od ponedeljka nisam u stanju da razmišljam o bilo čemu drugom osim o Partizanu i ekipi. Probao sam u četvrtak da gledam neki fudbal, nije išlo. Onda me zove saradnik Nenad Cvetković na svakih pola sata“.

S obzirom na sve poteškoće i turbulencije, teško je pretpostaviti kakav ćemo Partizan gledati u 11. kolu Mozzart Bet Superlige.

„Bilo bi dobro da ostvarimo pobedu. Sledi nam proces u narednih četiri ili pet utakmica i sve moramo da igramo takmičarski. Ne tražim opravdanja, ne volim da kukam, ali nama svaki protivnik može da predstavlja problem, ako ne uradimo elementarne stvari, da bar na karakter pokušamo da pobedimo. Da malo više odlučujemo o sudbini“, dodao je Milošević.



 


tagovi

Mihajlo IlićSavo MiloševićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara