Komentari na vest

Mihajlo Ilić je Partizanovo blago: Već su zvali Anderleht i Briž

N

Nejbi

pre 7 meseci

Uz duzno postovanje,Ilicu djete mi mozes biti ostani u Partizanu 1/2god. Ne zuri nigdje,novac ce doci sam po sebi ako si klasa,sretno momcino. Nemoj da te melje zapadna masinerija. Sretno !
v

v1ad

pre 7 meseci

Mislim da su posle onih 1:9 za Engleze izbrisali sve sto imaju o njemu. A to vazi i za ostale igrace.
G

Goxy123

pre 7 meseci

evo 9:1...nece nesto visoka cena da bude
b

batabane

pre 7 meseci

Odmah prodati !!!
С

Сале2323

pre 7 meseci

"Велико благо" , али баш! Енглези их ево одлучују од фудбала, не зна се ко је гори у одбрани Србије. 6 гола примљена за 65 минута, то не може свако!
N

Nejbi

pre 7 meseci

E moj Partizane,nekad si bio crno bel,sad si vecinom crn. Al nisi jedini.
S

Sin1234

pre 7 meseci

Svaka čast za komentar
S

Stručnjak10

pre 7 meseci

Top potencijal
G

Gost12345@

pre 7 meseci

a ko trazi erikaovca, talenta iz naseg bajerna
g

gargojle

pre 7 meseci

Dok god partizan radi sa ramadanijem, neće beli dan da vidi. Čim nekog klinca, talentovanog, naduvaju, odmah ide prodaja. Od 10 suvih talenata u toj pijaci uspe samo jedan i to ne da zasija punim sjajem. Pijaca talenata u Srbiji je sve tanja. Ako hoćete napred, oterajte takve pijavice.
C

Chisam

pre 7 meseci

bez 15 milki nema nista ali postu nasi klubovi alavi i na sitan novac prodacu ga za bakatelu
1

15 милки

pre 7 meseci

За ову рупу, куда иде овај свет?
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

mali nema brzinu za ozbiljne lige
M

Mangulica

pre 7 meseci

Partizan funkcionise tako. Ubaci klinca da igra,naruci tekstove,ugura ga u reprezentaciju pa ga menadzer negde uvali. I na kraju ide laz o 10-15 miliona itd. Klinac nista nije pokazao,u Evropi ga vozali Sabah i danci kao i celu odbranu Partizana
v

veljko9

pre 7 meseci

Zasto onda Pavlovica nisu zvali dok je igrao u Partizanu? Dobio poziv tek kad je prodat u Monako.
s

samo jedan covek

pre 7 meseci

Prosle sezone ste trovali za Erakovica, ove izgle za ovog malog. Jel radite za fixno ili na procenat?
p

pa...

pre 7 meseci

Žalosno je to odma mladog igrača koje ajde igrao par dobrih partija pa reprezentacija..pa sad odmah prodaja...steta...strah mi je da ne bude jedan od vise njih koji nestanu....imamo dosta primera...
m

micura

pre 7 meseci

kako ce ga Vazura udomiti već u Januaru , bas kao i Belića
G

Goran 011

pre 7 meseci

Reklamica,politicki igrokaz,predlog za novu himnu....
D

DUSSELDORF024

pre 7 meseci

Prodaja za par miliona evra u zimskom prolaznom roku, da klub uzme neku crkavicu da prezivi do juna naredne godine. Zamena je stigla, a to je Medina. Verovatno ide i Bazdar! Uprava napolje!
S

Sascha 2010S

pre 7 meseci

Ne secam se ni jedne dobre utakmice Bazdara,na ni jednog poteza dobrog Kako je samo Stevanovic dobro igrao i davao golove
Š

ŠTA SE ČEKA?

pre 7 meseci

Kad FK Partizan dobija novu upravu?
J

JovanCZV

pre 7 meseci

Ide u Anderleht za 4m + 10%
t

tuga

pre 7 meseci

Nemamo dinara, 0 u kasi, plate kasne, prave se razne kombinacije za licne dzepove pojedinaca, u omladinskoj skoli ista prica za neke pojedince i to nigde ne vodi ali evo krenulo je reklamiranje igraca da se neko slucajno pojavi i kupi i da nam da neki dinar da prezivimo do kraja godine, zalosno je sve ovo sta uradise od kluba.
C

Cijena igraca

pre 7 meseci

koja je realna u ovom periodu i u ovakvom Partizanu je 800 hiljada evra i neki procenti. Na polusezoni, pod uslovom da odigra dobro i fascinira u derbiju, mozemo mozda da pricamo o milion i po i procentima od naredne prodaje. Na kraju sezone izmedju 2 i 2.5 miliona. Da bi cijena dostigla Erakovicevu, potrebno je pustiti ga i u medjunarodni kontekst (ne samo falsiranu Piksijevu reprezentaciju, vec i evropska klupska takmicenja). Sportski pozdrav!
R

Realnost je

pre 7 meseci

Partizanovo merilo ja Pavlovic,jedna i po sezona i 10 miliona klubu.
N

Nije ovaj

pre 7 meseci

mali do koljena Pavlovicu. Sveta Markovic broj 2, kao sto i mnogi napisase. Zato sam tako i formulisao ovu cijenu.
T

Tuneki

pre 7 meseci

Sveta Markovic za ovog malog Barezi Koliko ide Piksiju :)
i

igor978

pre 7 meseci

Bez 10-12 miliona ne prodaju se klinci koji u prvom timu zaigraju sa 18 godina.
R

RealNo1

pre 7 meseci

Што су звали?
m

max alegri

pre 7 meseci

Sacekati Juve za 2 godine i prodati ga za 20m.
a

arroyo

pre 7 meseci

hahahahahahahahahahaha
G

Gost1234

pre 7 meseci

Prerano...
g

glavati

pre 7 meseci

Ne daju grobari da procveta reprezentacija. Hteli su i golmana Popovica da proguraju.
a

a sta cemo

pre 7 meseci

Sa Erakovicem i Stefanom Mitrovicem?
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Znaci prodaja u januaru,da ostane do juna uz 259 bonusa koje potpisuje Vazura u fazonu ako pljune kod aut linije pola miliona a ako pljune na centru milion.
g

glok

pre 7 meseci

Ovaj u Evropi bio kriv za svaki gol partizana.Svi znamo kako je u ovoj kukuruz ligi i zasto je partizan prvi, i kako je ovaj 'stopercina" preko noci postao.
G

Gost1234

pre 7 meseci

Kukuruz liga u kojoj je Partizan prvi, sta to govori o ostalim klubovima ?
V

Veljko9

pre 7 meseci

Ilic ima 20god i nije pokazao nesto spec osim da je dobar u vazduh igri i sa dugim loptama. Pavlovic je sa 18godina bio najbolji stoper nase lige i pokazivao kvalitet da odskace mnogo od svih, igrao protiv Junajteda i u svakoj tekmi ligi Evrope bio sjajan i odmah u Januaru prodat za 10M..
F

Faust

pre 7 meseci

Iskren da budem kao partizanovac, dečko je tek počeo karijeru i ima oscilacije u igri. Još je rano za ovakve priče.
M

Mitros

pre 7 meseci

Definitivno se najlakše prodati kao štoper u današnje vreme, odigraš par ok utakmica u ovoj našoj tamba lamba ligi, dobiješ poziv za repku i eto nekih ponuda. Za navalne igrače se traži neki veći učinak.
b

bala

pre 7 meseci

Te repka! Šta je to? Nauči srpski!
d

daaadaaaa

pre 7 meseci

i onda je mrmot savio cokoladu u folijuuuuuu
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

A sta je sa nikad jacim timom jos iz barija ili ti srpskim bayernom?😂😂😂😂 Nikad gori Partizan ima najboljeg igrac lige Belica!🤫🤫🤫🤫
T

TzT

pre 7 meseci

Pa i imate "najboljeg" mladog igraca isto kao sto ste svi znamo kako prvi da ne bude kmecanja,jer vec ste bili prestali da pratite fudbal posle sestarde od nekih konobara.
p

prti

pre 7 meseci

Taj Belic ne bi imao mesta na Zvezdinoj klupi. Toliko o tome.
h

haha

pre 7 meseci

Kao da ga traze Barsa i Real
V

VOLIM PARTIZAN

pre 7 meseci

Mihajlo Ilic, Sveta Markovic i Erakovic k'o jedan osrednji stoper!!! VOLIM PARTIZAN
д

д.г.

pre 7 meseci

А колико посто иде Пиксију? Или није погођен постотак већ од броја позива у репрезентацију.
M

Mihajlo1945

pre 7 meseci

Mora da ostane jos ovu i celu sledecu sezonu ako Partizan zeli neki sistem, ako se prodaju igraci nakon 6 meseci nema nista od nekih uspeha
G

GostO

pre 7 meseci

Krece licitacija. Sad Briz i Anderleht, a onda krecu Juve, Lacio, Napoli, a zavrsice u Fiorentini, znamo svi kako.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Ma jok bre, kakav Mihajlo Ilić, skauti prate kosmodisk-Degeneka.
a

ako neko

pre 7 meseci

Hoce da da pare za ovog puza ja cu da ga nosim na ledjima do kupca.Najsporiji je stooer u ligu,od 10 dodavanja 9 direktno protivniku u noge,pored njega u odbrani prolaze ko pored turskog groblja i Piksi ga je verovatno zvao da se utali...
R

Raša P

pre 7 meseci

Anderleht, Briž, Fiorentina i Olimpijakos su timovi koji se uvek pominju kao zaintresovanih za igrače iz Srbije. Mnogo mi se čini da je Ramadani u igri.
k

kiksijadaidrugari

pre 7 meseci

Ramadani definitivno i Kežman ostali fudbaleri nisu dovoljno dobri za reprezentaciju Kiksije...Mada se čini da je Kežman jači jer je uspeo dati otkaz selektoru koji je posle pok. Antića jedini vredeo...to je sve biznis i politika,kako su se samo lepih para premija samonagradili kiksi i drugari za usoeh u Kataru za zauzetu 29 poziciju na SP...
P

Preža

pre 7 meseci

Anderleht i Briž?🤣
s

srka

pre 7 meseci

Da se razumemo, niko ne spori ničiji talenat. Ali ako neko odigra deset utakmica za prvi tim i odmah postane reprezentativac, onda se tu postavlja pitanje selektoru, šta on tu gleda.Ako se vratimo na evropske utakmice, gde je Ilić obeležen kao jedan od glavnih krivaca, za onakav debakl, o čemu onda pričamo. Nismo se mi proslavili ni sa njegovim prethodnicima, Milenkovićem i Pavlovićem, da se ne lažemo. Daleko smo mi od ozbiljnih fudbalskih sila, ali dobro.
G

GostQ

pre 7 meseci

Zato sto su obojica na silu preko menqdzera izgurani u reprezentaciju. Pavlovic da nije levonog, ne bi ni za Veliki Siljegovac igrao koliko uopste nista ne razume na terenu. Milenkovic je dostigao svoj maksimum, a njegov maksimum je nizak u odnosu na to sto nama treba.
s

snsbot

pre 7 meseci

@Gost bez IQ, Pavlović je ubedljivo najbolji štoper kog Srbija ima, a Milenković ubedljivo drugi najbolji, tako da, kakvi god da su, za klasu su ispred svih ostalih koje imamo. Eraković kog svi pominju možda i može sa pomenutom dvojicom u startnih 11 reprezentacije, ali ne zato što je dobar, već zato što su nam svi osim Pavlovića i Milenkovića nižerazredni štoperi, pa je svejedno ko će. Da bar nije igrao za Australiju, legao bi nam kosmodisk-Degenek, čisto da imamo čemu da se smejemo.
D

Drndo

pre 7 meseci

Jao ne,sada ce opet da lazu kao za Pavlovica i 10 miliona
s

snsbot

pre 7 meseci

Transfermarkt cifre transfera su 100% validne, ma koliko ti hteo da umanjiš to jer si ostrašćeni fan Fmp-a iz Železnika, iliti panter.
D

Drndo

pre 7 meseci

Transfermarkt je glupi sajt koji napise ono sto vidi u medijima. Samo kod nas je pisalo da je placen 10 miliona a u Monaku ga predstavili kao da su doveli ekonoma. Sami sebe lazete jer imate kompleks pa bi kao da ispadne kako vi prodajete igraca za vecu sumu i ostale budalastine.
s

snsbot

pre 7 meseci

Eto kako si se izlupetao za sve pare. Sledeći put ćuti da ne provale svi ovde tvoj IQ deficit. Transfermarkt je sajt koji ima jako loše i pogrešne procene trenutne vrednosti igrača. U tome su bukvalno nidje veze, ali što se tiče visine transfera, ili objave 100% tačnu cifru, ili ne objavljuju uopšte. Informiši se malo, ne glupiraj se bez veze.
g

gost0

pre 7 meseci

Evo upravo sad zvao Real, kazu ne moze Kamavinga na stoperu, pokusali su ali ne ide, a deficitarna im pozicija, za cenu ne pitaju, daju blanko cek za malog! Boze me sacuvaj!
Š

Šljaka

pre 7 meseci

😂👍👍 Citam i neverujem ocima svojim,koji si ti pajser Burazeru. 😀
M

MehanicalHol

pre 7 meseci

Kolika je bila cena ovog teksta ??? Kome ide lova, menadzeru ili vezari ? :))
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Približna ceni transfera u belgijsku ligu ... Iako su u pitanju dva kluba velike tradicije, njihov budžet za pojačanja nije toliko pozamašan da bi to moglo obradovati upravu Partizana, ukoliko je reč o istinskom "blagu" od igrača. Istina je da su im timovi procenjeni na cifre koje su dva-tri puta veće od one koja se navodno pominje povodom napoznatijih srpskih klubova. Ali, to je procena tržišne vrednosti, skup igrača čiji su transferi iznosili mnogo manje od toga. Najviše bi mogli izdvojiti 2-3 miliona za odbrambenog fudbalera tih godina. Najviše. Možda klubovi sa nekih drugih tržišta budu zainteresovani, ali teško da će im privući pažnju kuloarske priče. Morao bi vezati još jednu (kvalitetniju) sezonu u Partizanu i postati relativno standardan u reprezentaciji, pa da se isprse timovi većeg budžeta. Inače, ako uprava Partizana proda navodno "blago" za manje od 6-7 miliona, ponovo će sama kazati sve o sebi.
?

???

pre 7 meseci

ko ovu damu rezira? :D

Radomir Sinđelić

pre 7 meseci

Čemu EPP? Pustite da dečko poraste, realizuje transfer pa onda pisanje. Naš narod kaže "Prvo skoči pa...".
D

Deyan X

pre 7 meseci

Ko jos prodaje blago? Pustite dete da igra i uziva u nasoj domovini narednih par sezona, da uzme neku titulu, odigra koju LK/ LE ili cak LS,i onda sa 23-24 god neka ide...
N

News

pre 7 meseci

Sa 23 godine ne moze nigde iz nase lige. Markovic kao kapiten ne moze nigde da ode..slicna situacija je bila i u Zvezdi sa Nikolicem
a

arroyo

pre 7 meseci

lako je biti blago mini atletika u ligi gde je naredjeno da ne smeju da te napadaju
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Celu utakmicu klupa Mladosti se dernja napred, izađi oni du na špic kopačke loptu i stoj i opet je morao biti poklonjen penal da bi dali gol.
s

smejurija

pre 7 meseci

Pljuvali su Erakovica non stop i ako u derbiju je pokazao da je nivo iznad, a onda ovog Ilica guraju u reprezentaciju na silu
N

Normalno

pre 7 meseci

mora se prodati neko na silu u fk prevara
i

ivan3333

pre 7 meseci

Mali je ubijedljivo najgori stoper od svih koje smo izbacili zadnje deset jedino mu je takmac sveta steta.
D

Dario1104

pre 7 meseci

Ma veliko blago, kakav naslov. Decko igrau super ligi Srbije, necu da kazem namestena, ali kvalitet je stvarno ocigledan. Odigrao je 9 utakmica protiv kojekakvih timova i vec je blago... U Evrpopi sto je odigrao, popili su protih Sabaha i 5 komada protiv Danaca. Erakovic odigrao 2-3 Lige Evrope, preko 100 utakmica za Zvezdu, skoro svaki derbi izdominirao i otisao za 7 miliona u Zenit. Daj prvo da ga vidimo protiv Zvezde, lako je biti blago protiv IMT-a, Mladosti Napretka i Panceva ...
a

a po čemu

pre 7 meseci

je onda Eraković bio talenat???
s

samojeB

pre 7 meseci

Sve si u pravu osim za Erakovića da je izdominirao
N

Nenad1246

pre 7 meseci

@samoje Nađoste li Rikarda.
b

budvanin

pre 7 meseci

ne razumijem vas jezik, pricaj srpski
M

Mitros

pre 7 meseci

Da Erakoviv se baš pokazao protiv Haife, Šerifa i ostalih velikana...
D

Dario1104

pre 7 meseci

Pa bolje se on pokazao protiv Makabija i ostalih nego ovaj protiv Danaca prijatelju, a on nije blago a ovaj jeste :-)