Komentari na vest

Mesi odlučuje koliko će igrati u polufinalu Kopa Amerike

A

Ajdehoven

pre 2 meseca

Twix batica ugasen... ))))))))18.12.2022si se batice znojio,crvenio.... )))))) batice,KRAJ JE!!! M10 G.O.A.T jeste. Zna se.makar ko nije naj svih vremena,ni blizu )))))))))) kme kmeeeee kme kmeeeee cao zdravo bese,jel?)))))
b

budirealan

pre 2 meseca

tebra svi ljudi koji znaju fudbal znaju da je dijego najveci igrac ikad, leo verovatno drugo mesto posle njega pa pele. to je to.
@

@dorcolac

pre 2 meseca

Tisina tamo neznalice jedna... Veceras pred spavanje da ga baciš na malog busmana I 5 penala sa svetskog. 🤣😅☝️
P

Pazza

pre 2 meseca

G.O.A.T M10 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🎆🎇✨🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
D

Diego Napolitano

pre 2 meseca

Može Maradoni da briše kopačke jedino

Dorcolac

pre 2 meseca

#Diego Napolitano Mesi je za tog drogerasa izmislio fudbal, cast Maradoni bio je najveci ikada do rodjenja Mesija, ali porediti coveka koji je svoj zivot dao drozi i coveka koji je svoj zivot dao Fudbalu je jadno i bedno i pokazuje jednu veliku ili zabludu u kojoj zivis ili si prosto bezobrazan, Mesi je osvojio sve sto i Maradona pa puta 10, preveliki je Messi da bi se poredio sa bilo kim
T

Twix

pre 2 meseca

@Dorcolac: Maradona je veci od fudbala. Mesi je veliki fudbaler i to bi mu bilo to. To sto Fifa i Afa i sponzori pokusavaju da stvore od njega harizmaticnog lidera je Bogu za plakati jer on to ne moze da bude za deset zivota. Jednostavno, nije on taj. Ni njega ni Ronalda nista specijalno ne spominju klubovi u kojima su se proslavili. Mesija ne bi ni Argentinci fermali da nije osvojio SP.
J

Jesi li mu se malo

pre 2 meseca

sagnales?
T

Twix

pre 2 meseca

Pa on im i sastavlja tim vec godinama. Zna se da igraju samo njegovi ortaci. Jadnog Garnaca razvlace njegovi psi i fanovi, a to midjet moze da zaustavi jednim pogledom. Al nece. Zato Garnaco kad padne gol, proslavi kako znas.

Dorcolac

pre 2 meseca

aj procitaj naslov jos jednom, ne pise ,,ko ce igrati utakmicu,, nego ,,koliko ce igrati,,
S

Scaloneta

pre 2 meseca

Messi, Di Maria i Alvarez će početi utakmicu.