Lionel Mesi (©AFP)
Lionel Mesi (©AFP)

Mesi odlučuje koliko će igrati u polufinalu Kopa Amerike

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.24. | 11:01

Selektor Argentine Lionel Skaloni otkrio da je najbolji igrač Gaučosa spreman za duel sa Kanadom

Jedan od najboljih fudbalera od kad je sveta i veka suočava se sa povredom tetive. Lionel Mesi (37) nije uspeo da se istakne na aktuelnom turniru Kopa Amerike. Nijednom se nije upisao u listu strelaca, ali je Argentina svakako uspela da se plasira u polufinale, gde će u sredu izjutra u Nju Džersiju da izazove Kanadu (02.00).

Kapiten Gaučosa će, prema rečima trenera Lionela Skalonija (46), da bude spreman i igraće protiv Kanađana. Mesi se vratio u akciju u četvrtfinalnoj pobedi nad Ekvadorom u četvrtak, pošto je propustio poslednju utakmicu grupne faze protiv Perua zbog povrede. Odigrao je ceo meč, uključujući produžetke, u susretu u kojem je Argentina napredovala do polufinala, ali je delovao fizički iscrpljeno.

Izabrane vesti

Sreda, 02.00: (1,42) Argentina (4,50) Kanada (8,50)

A kada je u pitanju penal drama protiv Ekvadoraca, bio je jedini igrač aktuelnog svetskog šampiona koji nije realizovao svoj udarac.

"Leo je dobro, i igraće, pa smo mirni. Njegovo stanje izgleda dobro. On je za nas nezamenljiv", rekao je selektor Skaloni na konferenciji za novinare uoči duela sa Kanadom. "Stvar je laka. Pitaću Lea kako se oseća, i ako kaže da je ok, onda će igrati najmanje 30 minuta. Ako bude na raspolaganju, sigurno će početi".

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Kopa AmerikaKopa Amerika 2024Lionel MesiLionel Skalonifudbalska reprezentacija Argentinereprezentacija Argentine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara