Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Mesi obavestio Barselonu – ne dolazi na start priprema

Vreme čitanja: 3min | sub. 29.08.20. | 20:40

Još jedna potvrda da Argentinac želi što pre da ode sa stadiona Kamp Nou

Lionel Mesi želi da napusti Barselonu i čini se da više neće birati sredstva kako bi postigao ono što je naumio! U jeku transfer spekulacija o pravom strateškom nadmudrivanju Mančester Sitija, Pari Sen Žermena i Juventusa za potpis argentinskog velemajstora, pravo iz Katalonije stiže vest – Mesi je poručio stručnom štabu Barselone da se neće pojaviti u nedelju ujutru na startu priprema za novu sezonu i obaverznom PCR testiranju na virus korona!

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA MESIJEV TRANSFER

Izabrane vesti

Ovu je vest sa sve vinjetom “najnovija objavio“ španski novinar Alfredo Martinez! Situacija je prilično jasna – ako se Mesi ne pojavi na obaveznom PCR testiranju neće biti u mogućnosti da trenira sa ekipom, a sezona počinje već 12. septembra.

Znatno poznatiji novinar radija Katalunja Đerard Romero potvrdio je Martinezovu objavu uz reči da je Mesi ovu odluku doneo u dosluhu sa svojim advokatima. Mesi je takođe još jednom poručio klupskoj upravi da je spreman da se vide i porazgovaraju o sporazumnom raskidu saradnje.

Podsetimo, Mesijevi advokati su u petak popodne podneli upravi Barselone dopis sa zahtevom da se u najkraćem roku organizuju razgovori za prijateljski raskid saradnje, ali se prvi čovek kluba Đosep Marija Bartomeu nije udostojio ni da odgovori na ovo pismo jer ne navodno ne namerava da uopšte razgovara o odlasku čoveka koji je krojio modernu istoriju Barselone. Na kraju će svakako biti onako kako Mesi bude hteo, a ako sve ovo nije blef i zaista bude hteo da ode, otići će iz Barselone sigurno, na ovaj ili onaj način.

Osim toga, Đerard Romero je potvrdio još jednom glasine da po slovu klauzule iz poslednje potpisanog ugovora Mesi ima opciju da iz Barselone ode kao slobodan igrač, ali je taj sporni detalj i dalje predmet najdubljih analiza stručnjaka zaduženih za ovakve stvari. Barselona, navodno, uporno tvrdi da je Mesijev rok za besplatan izlaz iz ugovora prošao i da svi zainteresovani kupci mogu da ga dobiju samo ako plate otkupnu klauzulu od 700.000.000 evra. To je suma koju ne može da plati nijedan klub na svetu, pa čak ni Mančester Siti ili PSŽ koji se pominju kao dva glavna kandidata za njegov potpis.

MESI PRELAZI U SITI - KVOTA 1,75

U pravu špansku sapunicu pretvora se polako transfer saga Lionela Mesija zajedno sa Barseloninim naporima da argentinskog asa zadrži u klubu po svaku cenu, pa čak i da Bartomeu ode. Podsetimo, u petak uveče su katalonski mediji objavili bombastičnu najavu da je Mesi već dogovorio sastanak oči u oči sa Pepom Gvardiolom, čiji je boravak u Barseloni na kratkom odmoru potvrđen na društvenim mrežama.

MESI OSTAJE U BARSELONI - KVOTA 2,20

Sve smo bliži senzacionalnom raspletu i prelasku Lionela Mesija u drugi klub!



tagovi

Lionel MesiLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara