Komentari na vest

Melo na radaru Šveđana, Čuka traži 1.300.000 evra

F

FkpCascais

pre 13 dana

Ovaj igrac je od najboljih napadaca koji igraju kod nas, Cuka da zeli iskorak u Evropi treba da ga zadrze.
:

:) :)

pre 13 dana

Zabraniti upliv državnog novca u profesionalne klubove!!! Dosta su uzeli od ovog naroda, trebalo bi odavno da su napravili model kako da se sami finanisraju….
A

Azazel

pre 13 dana

Privatizacija svih klubova u ligi! Ne moze vise liga sa drzavnim klubovima. Izvolite gospodo, da vas vidimo koliko ste samoodrzivi. Kad je drzava mogla da privatizuje sve fabrike 2000tih, privatizujte i fudbalske klubove.
n

nzzz

pre 14 dana

Partizan da se pozabavi ovim igracem...Odlicna zamena bi bio za Saldanju...
C

Cukarica VK

pre 13 dana

Da predje u losiji klub? Realan si ti?
C

Comi81

pre 14 dana

E moj Terziću dovodimo Sremčevića za 2 miliona a ovaj momak ubija ,za 3 klase bolji igrac za duplo manjr para...
N

Nenad1246

pre 13 dana

Svi ste njakali da se kupi Sremčević po svaku cenu.
K

Kiss

pre 14 dana

Zvezda treba da dovede njega i, Cvetkovica, Nedaje pustiti vratiti u tursku
N

NN3

pre 14 dana

Zato nikad i neće napraviti u istoriji iskorak veći od trećeg-četvrtog mesta i ispadanja u drugom kolu kvalifikacija za neko evropsko takmičenje. Dovedeš dečka za džabe i onda ga posle 3 meseca igranja prodaješ za generalno smešne pare. I tako u krug sa svakim igračem koji bar malo eksplodira. TSC i Čukarički potpuno isto posluju, TSC na malo ozbiljnijem nivou zbog podrške mađarske vlade, ali se uglavnom sve svodi na isto. Nadam se da će bar Vojvodina i Radnički Kg da promene nešto i da neće svoje igrače prodavati na prvu ponudu. Dudić je rekao d je jedan od uslova za ostanak u Kragujevcu da se najbolji igrači ne prodaju na prve ponude i za bilo kakve pare. Pošto je ostao, nadam se da će se poštovati to.. Mada čisto sumnjam
S

Slanina

pre 14 dana

Ok, daj predlog kako drugacije da se posluje? A da to nije da drzava sipa novac kad zafali.
A

Astoria

pre 14 dana

NN3 je u pravu, nema napretka bez ulaganja. Cukaricki ce sve dobre igrace rasprodati jer ne igra Evropu sledece sezone, pa hoce da uzme pare sada dok jos moze, jer sledece sezone nece igracima rasti cena, moze samo da stagnira ili da padne. Radnicki ocekujem da zadrzi Bevisa, Vizdjija i Vidosavljevica, dakle udarne igle tima, dok ce Gluscevica verovatno prodati za neku pristojnu sumu. Zoric ide u inostranstvo, to se zna. Ulagati se mora, u tim, marketing, infrastrukturu... raduje me izgradnja novog stadiona u Kragujevcu. Ali moraju nasi timovi da pocnu sa kupovinom za ozbiljne sume, ali da kesu odrese i drugi klubovi, a ne samo Partizan i Zvezda. Recimo, Zvezda je platila Sremcevica Mladosti 2 miliona evra, Stojica sad dovela za milion (zapravo i vise s obzirom da su ukljuceni razni procenti i otkup Stanicevog ugovora). Terzica iz Zvezde kao pojavu ne mogu da svarim, ali je ispravno rekao u jednom intervjuu da je najveca greska TSC-a (Janosa Zemberija) bilo to sto nisu izdvajali visoka obestecenja za dobre igrace. Jeste TSC bio treci ove sezone, ali zadrzali su okosnicu tima iz prosle sezone (i trenera) i imali su srece sa dovodjenjem slobodnih igraca i onih na pozajmicu. Mozda su mogli da napadnu i to drugo mesto, jer se Partizan "nudio". Sada su svi izgledi da ce imati daleko slabiju sezonu, jer nijedno zvucno pojacanje nisu doveli. Doveli su ZAMENE, za klasu slabije od njihovih predhodnika.
N

NN3

pre 14 dana

Ne kažem da ne treba da se prodaju igrači, naravno da treba, a ne na prve ponude. Možda nekad da rizikuješ na primer? Možda da ostaviš igrača još polusezonu ili sezonu pa ga prodaš za 2.5 miliona ili tri, primera radi, a ne za 1.3 ili još manje. Ubaciš klinca u prvi tim, odigra 10 dobrih utakmica i prodaš ga za 600 000, a da ti odigra još polusezonu mogao bi prodati za 2 miliona. Banalni primeri, naravno da se to neće uvek ostvariti i da igrači koji eksplodiraju mogu pasti u formi i odigrati kasnije daleko slabije, ali je činjenica da naši klubovi 95% igrača prodaju na prve ponude i ispod cene i tako uđu u začarani vrtlog iz kojeg nema izlaska i ne napreduju ni trunku. Al ako su oni i njihovi navijači zadovoljni, ne Čukaričkog samo, nego bilo koga da tako posluje, ko sam ja da im sudim i rušim sneška.
:

:) :)

pre 14 dana

Od nečeg mora da se živi, da se plaća porez i sve ostalo jer njima država ne oprašta ništa… Naravno da onaj ko ulaže hoće i da zaradi… Kad svi klubovi budu ravnopravni, druga će se priča pričati…
N

Nenad1246

pre 13 dana

Kad svi klubovi budu imali milione navijača i svetsku i evropsku titulu onda možemo da pričamo o jednakosti.
B

Brdo

pre 13 dana

Imali su BSK i Jugoslavija stotine hiljada navijača, pa su ugašeni da bi se navijalo za Zvezdu i Partizan, pa se u njih sipalo da budu šampioni. I sad kažeš da drugi treba to da sustignu?
V

Vivant

pre 13 dana

Besmisleno je poredjenje nacina poslovanja BG blizanaca sa jedne strane i TSCa, Cuke i npr. Vojvodine sa druge strane. BG blizanci se decenijama finansiraju iz budzeta Srbije i imaju neogranicen budzet i samim tim su u povlascenom polozaju u ligi, da ne govorim da im drzava krci put ka titulama i trofejima namestanjem utakmica. Ova druga grupa zavisi od prodaje igraca i od kojekakvih malih privarnih firmi. Prosto neuporedivo. Kada svi klubovi u nasoj ligi budu dobijali istu svotu novca od drzave, odnosno kada budu bili jednaki uslovi za sve, mozemo da pricamo o fudbalu. Ovakvo stanje, gde je Zvezdi i Partizanu Ustavom Srbije zagarantovano prvo i srugo mesto, ne vodi nicemu, samo urusavanju naseg fudbala. Svaka cast TSCu, koji vodi transparentnu politiku poslovanja i sa neuporedivo manjim budzetom od blizanaca cini cudo. Pravi primer ozbiljnog kluba. I da zavrsim, smatram da jedino resenje za klubove u nasoj ligi PRIVATIZACIJA svih klubova i oslobadjanje od monopola koji trenutno imaju BG blianci (drzava).
A

Ararat

pre 13 dana

@Astorija "Ali moraju nasi timovi da pocnu sa kupovinom za ozbiljne sume, ali da kesu odrese i drugi klubovi, a ne samo Partizan i Zvezda". Druze, da li si svestan da se Zvezda i Partizan finansiraju iz budzeta Srbije tj. da im je budzet neogranicen? Kako mozes da lupis ovakvu glupost? Pa sta ti mislis da su ljudi koji rade u Cuki, TSCu, Vojvodini glupi, pa ne bi da uloze u jaca pojacanja? Hoce da ispadnu iz Evrope? Daj razmisli malo...
m

miki bg

pre 14 dana

u cuki se roba prodaje brze nego kod kineza . samo sto neizbace akciju kupis 2 igraca 3 dobijes besplatno hahaha