©Starsport
©Starsport

Melo na radaru Šveđana, Čuka traži 1.300.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 21:14

AIK na Banovom brdu video potencijalno rešenje u napadu, prepreka visina obeštećenja

Prelazni rokovi su po tradiciji postali vrlo sadržajni periodi godine na Banovom brdu, a predstojeće leto izvesno će nastaviti takav trend. Na radaru brojnih klubova našli su se talenti Brđana, pa se već priča o narednim koracima Igora Miladinovića i Mihajla Cvetkovića, međutim dvojac bisera mogao bi da preduhitri Vinisijus Melo.

Prema informacijama iz Švedske, brazilski napadač našao se na radaru AIK-a koji je napravio prve korake u nameri da ga angažuje, međutim visina obeštećenja se ispostavila kao potencijalna prepreka.

Izabrane vesti

Kako saznaje Ekspresen, želja AIK-a je da angažuje centarfora Čukaričkog, međutim predstavnici superligaša istakli su da je Melova cena 1.300.000 evra, što je preveliki zalogaj za klub iz Stokholma. Isti izvor ističe da je klub letnju pijacu dočekuje skromnog budžeta, te da će ulaganja zavisiti od prodaja.ž, kao i da je angažman centarfora jedan od prioriteta sportskog sektora.

Podsetimo, Melo je u Čukarički stigao zimus iz Šarlota, a Brazilac je tokom proleća postigao šest golova uz posebno zapažen učinak na početku plej-ofa kada je na tri utakmice postigao ukupno pet pogodaka.

I pre centarfora rođenog 2002. godine Brđani su poverenje na najisturenijoj poziciji ukazivali strancima, pa je Mohamed Badamosi doneo sedmocifreni priliv od transfera u Saudijsku Arabiju, dok je Sandej Adetundži otišao bez da je uspeo da zasluži prelaznu ocenu, uz niz partija ispod očekivanih, posle impresivnog debija u pobedi nad Crvenom zvezdom.


tagovi

ČukaričkiVinisijus Melo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara