Komentari na vest

Medalja kratkoročni cilj, zadatak na duže staze - kraj propadanja generacija koje obećavaju

К

Куп је битан

pre 3 meseca

Код нас се увек посвећивала огромна пажња резултатима репрезентације у млађим категоријама, а касније је већина тих играча пропадала у сениорској конкуренцији. Онда се хвалимо титулама светског и европског првака за децу, што у озбиљном фудбалском свету нико не ради.
p

postic

pre 3 meseca

Zato sto je uvek bio problem selektor ,a savez nije pratio te klince ,ako ih je jedan selektirao,znaci da treba i on postepeno snjima da prelazi u sledeci nivo,bar do a reprezentacije ,gde bi on ili bio seletor ili bio pomoci glavnom
B

Burek

pre 3 meseca

Inače, ovim plasmanom su Orlići obezbedili mesto na svetskom prvenstvo za ovaj uzrast

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Ali će svetsko prvenstvo igrati nova generacija
A

Angelinho11

pre 3 meseca

Bas ozbiljna generacija, dosta igrača sa velikim potencijalom!!!
S

Saša_PFC

pre 3 meseca

Raspravljamo ovde o bonus igracima iako znamo da to pravilo ovoj generaciji nedonosi nikakvu prednost.Ovo su decaci koji tek posle ovog prvenstva postace ozbiljniji i redovniji na treninzima,neki ce tek sada poceti ozbiljnije da se bave fudbalom i dok dodju do toga da budu bonus igraci mnogi ce se izgubiti i igrace fudbal u nizerazrednim klubovima.Setimo se omladinske ekipe C.Zvezda koja je pre 3.sezone igrala omladinsku LŠ,svi do jednog su zavrsili u drugoligaskim ekipama a tek neki pojedinac je zavrsio na klupi nekog prvoligaskog tima koji se usput borio za opstanak u najboljoj ligi Srbijee.
E

Eseks

pre 3 meseca

Ova deca treniraju i po dva puta dnevno,imaju spostvene trenere i idividualne treninge a sigurno imaju i menadzere..Radim sa decom i znam kako funkcionisu stvari..Naravno,nista navedeno ne garantuje da ce uspeti al bez dodatnih treninga i menadzera nema nista..
P

Pobeda je resenje

pre 3 meseca

Treba u reprezentaciju pozivati talentovane igrace iz Vojvodine,Tsca iz Backe Topole,Radnickog iz Nisa,Radnickog iz Kragujevca,Novog Pazara,Cukarickog,Javor Matisa,Zeleznicara iz Panceva,Dinama iz Panceva,Spartaka iz Subotice,Vozdovca,Imt sa Novog Beograda,Mladosti iz Lucana,Radnika iz Surdulice,Napredka iz Krusevca,Napredka iz Aleksinca.Sportski pozdrav.
G

Gost13

pre 3 meseca

U reprezentaciju treba pozivati najbolje nebitno odakle su. Te fore iz bivše Juge da svaki deo mora da ima predstavnika je poguban.
D

Daj faul

pre 3 meseca

Prvo ta deca moraju da pokazu da su bolja od ovih… kako da pozoves nekoga iz TSC-a, a oni ispali iz kvalitetne lige!?
B

Bahar

pre 3 meseca

Bio je jedan sto je forsirao mlade igrace, koji je imao hrabrosti da ubaci 3-4 bonusa u LS ali ga otjerase. Ovo sto radi Milojevic u CZ je katastrofa. Da nije pravila bonusa njemu bi mladi igraci ulazili u 88 min.
G

Gost1234

pre 3 meseca

Ma da bre, trebao je da ostane i izgubi titulu, da bi tvoj klub bio sampion))))))))))) Divim se vama grobarima da pored tolikih problema u vasem klubu vi i dalje gledate u nase dvoriste……….
l

lol12

pre 3 meseca

Vodi kuci tog sto je ubacio mlade igrace tek kad smo izgubili neke utakmice u SL i s njim zavrsili pored ovakvog nikakvog partizana na drugom mestu i sa jednim bodom u LS.I njemu su bili prioritet Ndaye i Mijailovic pa tek kad smo kiksali onda ajde kao moze Mijat i Kosta.Ali ljudi vole samo ono sto nemaju a ono sto imaju koliko god da je bolje ne valja im.
p

prti

pre 3 meseca

Budimo posteni i mozemo reci da je ostao Zvezda ne bi zavrsila prva. Igra mu se raspala cak je uspeo da izgubi i od onakvog Partizana. U LS nista nije uradio i samo forsirati igrace da bi ih prodao je ok ako se klub zove Cukaricki. Zvezdina publika trazi da bude bar konkurentna sa ekipama osrednjeg Evropskog nivoa kao sto je Jang Bojs i ostali. On to nije bio i zato je dobar potez sto su ga otpustili.
f

fasa

pre 3 meseca

forsirao je mlade,posle pada na tabeli Posle je utakmice izvukao MIjatovic,a i Nedeljkovic se prodao lepo
G

GOST 510

pre 3 meseca

Eno dadoše Mijatoviću da bude starter neko veče u MLS - u i duplo golo. Onaj kostarikanac što uđe umesto njega dade 3 komada.
J

Just

pre 3 meseca

Mora da se poveca bonus pravilo Zato sto niko nece da daje sansu mladim igracima
G

Gostyyy

pre 3 meseca

Bonus pravilo je najveca glupost. Ako klub zeli da isforsira mladog igraca isforsirace ga. Ako mlad igrac vredi, igrace. A klinci od 15-17 godina svakako ne mogu da igraju prvoligaski fudbal osim ako nisu ne znam ni ja kako fizicki gradjeni, a realno, mi takve nemamo.
P

Portista

pre 3 meseca

Kakvi bonusi, vidis da ih traze po Africi i daju pasose. Sve, sve, samo da se izbjegne duh pravila/zakona.
l

lol12

pre 3 meseca

Kakve gluposti sve nece pricati grobari kao da Zvezda nije izbacila Kostu,Mijata,Sljivica,Mimovica,Lucica,Radojevica,Knezevica,Sremcevica dovela...Pa se jadni u celoj njihovoj muci hvataju za Djigu sto je bio rezervni stoper i manje vise nikad nije bio taj jedini bonus igrac na terenu
0

023

pre 3 meseca

Decaci, srećno! Prenos je na SK3 od 16.55h.