Komentari na vest

Marselj se usprotivio levici, politika nije odnela pobedu: Luda glava u najluđem francuskom gradu

S

Sherwood

pre oko 2 meseca

Mogao je biti prvo ime na Old Traffordu, ali jbg. Igracice iz zenskog tima koje su se zalile, napustile su klub ovo ljeto. Iste te igracice sam vidjao po privatnim zabavama u najgorem ljudskom stanju iako su mjere za covid-19 bile na snazi. Djevojka koja ga je optuzila za nasilje, nastavila je da zivi s njim, jer to je kao normalno i niko da pita nju sta radis s njim ako si dobijala batine. Obustavljene optuzbe jer nema dokaza, sve je ovo pomalo cudno. Ali je jedno sigurno, zbog imidza kluba odrekli su se svog dijeteta, pomogli mu jesu bez mnogo buke I Mason nikad vise nece biti stanovnik M16. Lucky boy, cheers!!!
A

Aca2509

pre oko 2 meseca

Od svih gresaka koje je junajted pravio(a bilo ih je mogo),ovo mu je najvece,vreme ce pokazati!
g

gostiona

pre oko 2 meseca

navijač sam uniteda, i najradije bi ih ispleskao kojeg su oni igrača prodali jer se požalilo par budala iz ženskog tima da neće više igrati ako se on vrati u klub... mason, samo napred
S

Ss4

pre oko 2 meseca

Idemoo, sjajan igrac, lijeva noga-desna noga, udarac iz daljine. Bice top pojacanje, momak nije igrao godinu ipo i odigra top sezonu u Getafeu. A sto se tice optuzbi za silovanje zena sa kojima izlazis pa odjednom nisi vise momak nego silovatelj, ako je sta zgrijesio ima mu ko sudit za to, fudbal na jednu stranu ostalo na drugu, ovo je portal o fudbalu
A

Ako je

pre oko 2 meseca

..silovao zenu, nema nista na jednu niti na drugu stranu. Onda je on bolesnik. Ako pak je nevino optuzen, zao mi ga je kao coveka. Nikada necemo znati tacan info.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Druze, da se ovde treba pricati samo o sportu, to podrzavam, medjutim, ako je uradio ono za sta se tereti, onda za to treba i da odgovara, pa sve i da je najbolji fudbaler na svijetu. Pusti to "ima ko ce da mu sudi". Da je u pitanju tvoja kcerka ili sestra, zena, majka, itd. da li bi i tad rekao "ima ko ce da mu sudi" ili bi ocekivao pravdu odmah sad? Jos jednom, slazem se, ne treba mjestati sport i privatni zivot, ali isto tako je i monstrumima mjesto u zatvoru, a ne u sportu, jel tako? Da me ne shvatis pogresno, ne ulazim u to da li je on stvarno uradio to za sta se teretio ili ne – samo ti pokusavam ukazati na to da ovo ne moze da se gleda crno-bijelo. Malo je kompleksnija tema u pitanju. Da nije, covjek bi sad igrao u Mancesteru, a ne bi se lomatao po svijetu i bojao hoce li se jos uvijek baviti sportom ili ne.
b

blekvud

pre oko 2 meseca

sve najgore grinvudu, a i marseju od danas
T

Trololo

pre oko 2 meseca

Zasto?