Marselj kao furija: Tri pojačanja u intervalu od tri sata!

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.22. | 22:51

Reprezentativac Francuske, Luis Suarez i golman iz Španije

Olimpik iz Marselja ovog leta ima pune ruke posla.

Prvo je morao da reši situaciju sa igračima ko je doveo i koje je poslao na pozajmice, a onda je krenuo u letnji šoping.

Izabrane vesti

Nakon što je potrošio skoro 40.000.000 evra na otkupe Pau Lopeza i Džengiza Undera (obojica Roma), Matea Genduzija (Arsenal) i Arkadijuša Milika (Napoli), nekadašnji prvak Evrope je počeo sa kupovinama.

Prvo je za 5.500.000 evra iz Avra stigao 19-godišnji štoper Isak Ture. Potom mu je u štoperskoj liniji priključen iskusni Šansel Mbemba koji je došao kao slobodan igrač iz Porta. A danas je Marselj u intervalu od tri sata potvrdio tri pojačanja!

Otkriće minule sezone, desni bek Žonatan Kalus iz Lansa je potpisao trogodišnji ugovor u transferu teškom 7.500.000 evra. Reprezentativac Francuske će biti kapitalno pojačanje na Velodromu posle fenomenalnih igara u dresu Lansa.

Za njim je iz Selte stigao španski golman Ruben Blanko na jednogodišnju pozajmicu. On će u ulozi rezervnog golmana zameniti veterana Stiva Mandandu koji je otišao u Ren.

A možda i najveće pojačanje je dolazak kolumbijskog napadača Luisa Suareza iz Granade. On je španskom klubu plaćen oko 10.000.000 evra i potpisao je petogodišnji ugovor. Doduše, njegovom bivšem klubu Votfordu ide 30 odsto od obeštećenja. Prošle sezone je u španskoj Primeri zabeležio osam golova i četiri asistencije na 37 utakmica.


tagovi

Žonatan KlausLuis SuarezLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara