Komentari na vest

Marota: I skudeto i Liga šampiona

R

Roberto Baggio99

pre oko 2 meseca

Na 4 fronta abd ..........Forza Inter
L

LOTITO

pre oko 2 meseca

Di Gregoria, Turam, Daglas Luiz, Kopmajners, Todibo, Sančo, vjerovatno bek ili dva i napadač. Uz prodaju igrača na koje ne računa Mota, a ima ih sigurno bar desetak, neki su već napustili klub, teško da može bolji merkato.
I

Inter Milan

pre oko 2 meseca

Pola od ovih nece doci, lepo spavaj.
G

Gost1345235

pre oko 2 meseca

Dobar i mocna sa finansijama ali tu je i njegova boljka. Cesto se ne okrece dovoljno marketingu i vecim sumama sto rezultira manjkom rezultata u Evropi. Jos cekamo da vidimo hoce li ijedan klub u kojem je radio osvojiti Ligu Prvaka.
J

Jdjdjdjd

pre oko 2 meseca

Marota doktor
m

milan24/25

pre oko 2 meseca

ok transferi, pogotovo fofana ali i pavlovic. emersona ne poznajem previše ali što se tiče špica ovo je perfektno objašnjenje zašto se transferi već pripremaju u aprilu, maju i tako pogotovo ako nemaš engleske stotine miliona. naime, milanu je posle odlaska žirua trebao mladi špic koji bi garantovao oko 20 golova po sezoni. milanova prva opcija zvala se benjamin sesko, što je bilo dosta realno tada, ali sada, posle ona dva šuta iz mesta sa 30 metara od kojih se stative još tresu, tim kao milan koji nema toliku ekonomsku moć ostaje sa solidnim ali ništa preterano dobrim, moratom