Komentari na vest

Marko Valok (II): Golovi Zvezdi, golovi za Zvezdu i izgubljeni brat iz Brazila

L

LXXIII

pre oko 1 sat

Tekst je ok, prepev navijačke pesme takođe. Čisto radi informacije mladim i sredovečnim navijačima izvorna navijačka pesma glasi: Šeki dribla volove, Bora daje golove a Beara nezna šta će, iza gola šije gaće.
9

95

pre oko 2 sata

Ovakav odnos navijača i igrača Zvezde i Partizana trebalo bi da nam svima bude cilj! Ma koliko to sad izgleda nemoguće ali ne treba odustati nikada.
l

ljudi

pre oko 2 sata

Koji su odrastali posle drugog svetskog rata i gradili ovo novo vreme su imali teške sudbine, težak život, a moral, čast i poštenje veće nego što će iko u ovo vreme ikad imati, danas to i ne postoji zapravo.
P

Pa1

pre oko 2 sata

Pa bravo! Odličan komentar
B

Bravo

pre oko 3 sata

Svaka čast za tekst. Hvala Bogu da je ostalo još pravih novinara.
B

BoOmbarder

pre oko 3 sata

Kakva prica, svaka cast!

Kalif umesto kalifa

pre oko 4 sata

Hvala Predraže na divnim člancima.

Kalif umesto kalifa

pre oko 4 sata

Kakva rečenica i opis celog dogadjaja. Iz svake rečenice se vidi kolika veličina je bio ovaj čovek. Verujem da je bilo veliko zadovoljstvo biti sa njim u društvu.
A

Aleks Fr

pre oko 4 sata

ovo treba sada objasniti svim ovim debilnim klincima koji su na žalost izgubljeni u prepucavanjima između Zvezde i Partizana. Gledao sam prošle nedelje utakmicu Pariz -KK CZ, prošla je tekma relativno dobro sve do samog kraja. Šačica debila su bacali čaše sa tribine na devijke koje su volontirale na terenu. Alo bre, sramota... Sada čitam ovaj tekst o poštovanju protivnika i ne verujem...
K

KG CDj

pre oko 4 sata

Respekt, iskreno.
Г

Гост Зрењанин

pre oko 5 sati

Јако лепа прича и невероватно где све наш човек неће стићи у потрази за бољим животом. А прича је написана лепше него што би је написали неки новинари професионалци . Однос Звезде и Партизана тада још лепши,уважавање,поштовање противника до те мере да иде са тобом на турнеју и игра у дресу вечитог ривала.
D

DjoleRx

pre oko 4 sata

Brate, pa pisao je novinar profesionalac :D
G

GostLazar

pre oko 5 sati

Covece, koliko normalna vremena kad je fudbal bio amaterski i razonoda, ali kvalitet, a danas profesionalno, ali neki naboj kao da idemo u rat, a kvalitet nula. Steta, oni i mi tukli Real, a danas ne mozemo mi Jang Bojs, a oni Lugano.
G

GeOs

pre oko 5 sati

Kakav crni kvalitet 50tih 60tih. Lepo si reko, amaterski. Amaterizam i kvalitet, ne idu zajedno. Taj fudbal je drugi sport u odnosu na ovo danas. To sto vi za kvalitet smatrate da igrac predribla tru igraca, i protne nekom kroz noge to je drugi problem. Ako ti je do takvih poteza, pravac pariz i gledaj zonglere po ceo dan.
M

Mica Trofrtaljka

pre oko 5 sati

Pa ne mozemo jer se drzava raspada,no mani no fani...Sve se vrti oko novca.
a

asdfjshs

pre oko 5 sati

Ne mozes porediti vremena,sad para vrti. Lova je unistila fudbal,prosto i jednostavno. Zapad ugurao lovu u svaki sport i jednostagno istocne zemlje nemaju taj kapacitet da to prate,prosta ekonomija. Zvezda je zadnji klub koji je osvojio Ligu Sampiona bez preozbiljne love za evropske uslove,vec 93ce je Marsej uleteo sa ogromnom lovom da uzme,a posle sem Porta niko od autsajdera nije ni prisao.
@

@GeOs

pre oko 4 sata

@GeOs,pa to je poenta čoveče,čist sport bez mufljuza,para koje su pokvarile smisao sporta...Ne omalovažavaj nešto u šta se ne razumeš...
@

@Geos 2

pre oko 3 sata

Nek proveri neko jel ovaj Geos ostao živ kolko je lupio, mada mi deluje da mu ipak kupujemo cveće.. Amaterizam i kvalitet ne idu zajedno? Koliko godina imaš familijo, 12? Ugasi internet i idi malo radi nešto, nisu informacije za tebe, u bolovima si...
@

@GeOs

pre oko 3 sata

Ziva istina brate, ni taj Pele nije znao nista, amater obican.
B

Bakoo

pre oko 6 sati

Lepa prica. Ova nova deca nemogu da razumeju kako su nekada navijaci i igraci vecitih bili prijatelji. Ja sam osamdesetih dolazio na utakmice nocnim vozom iz Sk, spavao u parku iznad zeleznicka sav u crveno belom i niko me nije taknuo. Bilo je samo zeuanja i to je to. Poz svima