Komentari na vest

Marko Marin: Điga ostaje sigurno, In Bom zaslužio da ga pustimo

❤❤❤

pre 20 dana

Dovedite LECOG BEKA! Opasno je da Rodic bude i opcija na klupi.
L

Ljudi moji

pre 20 dana

pa ta francuska druga liga je prepuna dobrih igraca (primer Djige,Pjeroa,Mareza,pa i Krasoa) i dovoljno je da Marin ode i polagano skautira ono sto treba klubu od mesta u timu ....A zna se sta je najneophodnije-levi bek i zadnji vezni i pride jos neki igrac da se ubode ...... Ima i u nasoj ligi interesantnih fudbalera,ali to je sve pitanje za upravu kluba ....... Da se saceka ishod izlaznih transfera (Hvang i Serif ako odu i jos mozda neko) i onda naci odgovarajuce zamene ....... Treba pruziti vise sanse malom Jovanovicu na desnom krilu,a i Luka Ilic da dobije vise prostora u nasem prvenstvu ......
С

Сале2323

pre 20 dana

Буквално Марин овде каже да Хванг одлази и да је он завршена прича за Звезду... А људи или се праве луди, или не разумеју шта Марин говори. Звезда да је паметна била, па да је довела Алексића малог уместо Хванга, нажалост, мали оде у Енглеску. Али, ваљда ће се наћи какав плејмејкер, или опет Кангића да гледамо, како шаље паралеле на терену! 😂😂😂
Z

Zvlat BG

pre 20 dana

Hvang u Ajaks. 8 miliona + bonusi. Ugovor na 3+1 godina.
M

Milence Pilence

pre 20 dana

Tri su opcije u igri-pošto mu na leto istice ugovor: 1.da se sa Huanom produži ugovor 2.prodaja...da prihvate tu neku ponuđenu sumu,koja je verovatno veca od ulaznog transfera 3.da se ga zadrži,što znaci,ako ode u zimskom prelaznom-simbolicna ošteta.. Ili na leto za Dž.. Više manje vremena za razmišljanje i akciju u smislu donošenja odluke ima ravno dobra dva dana.. Realno.. Ne ocekujem baš,da ce produžiti ugovor-jedino,ako u njemu navedu,da može da ide,cim se ukaže transfer po njegovoj volji... Realnija opcija mi je,da ce klub bez obzira na naš gubitak pristati na neki transfer u visini,da se igrac i njegov ulazni pokrije🤷‍♂️.. Recimo 7-8milki..Možda i manje.. Ali kroz bonuse ili %-ali sve to navedeno je više pesak u oci...
g

gost111

pre 20 dana

Leto 2026 tako da ima joś skoro dve godine ugovora
L

Lazaros

pre 19 dana

Најбоља опција, продужетак уговора без излазне клаузуле, али да сам играч има проценте од сопствене продаје, типа 15%.WIn - Win опција. Његова реална цена је од 10-15 милиона (тренутно)
B

Bivša petica

pre 20 dana

Pre 2-3 nedelje sam pisao i molio u ime miliona navijača, da ako neko razmišlja Đigu da proda taj ne misli dobro klubu već "samo sebi i". Pa za godinu dana on je toliko napredovao da njegova sadašnja vrednost prelazi 10 miliona. A zamslite do godine.? Trenutno je najbolji (najsigurnji) Zvezdin igrač. Dokaz je i sinoćno skandiranje na stadionu njegovog imena.
e

e

pre 20 dana

Dovedite bar Radonjica,slaba su nam krila,kad vec ne daju Kataiju da igra.

RealNo1

pre 20 dana

Оваквог играча дуго нећемо замјенити, врхунска класа која је само лудом срећом завршила код нас. Што се тиче Ђиге, покушати га задржати јер је форма у успону и уз добре партије у Лш, можемо много профитирати наредне године.
S

SrdjanVGD

pre 20 dana

Partizan prodao kapitena za 750.000,00 eur, a Zvezda za te pare proda ekonoma, plus bonusi.

, mmm.m

pre 20 dana

. je . ..
6

6q6q6q

pre 20 dana

Ovo je najbolji dokaz sta se sve radi ovih godina. Samo ulazak u ls i to je to, nema cilja nikakvog da se neki rezultat napravi. Prodaj najbolje igrace cim se udje pare smo dobili uzeli sebi u dzepove i to je to. Izadjem u javnost kazem da imamo mali budzet i da smo usli medju azdaje i da je to uspeh i sa tim opravdam prodaju najboljeg igraca. Takva je nasa politika i pomiriti se sa tim jednostavno.
K

Kupi Sezonsku!

pre 20 dana

Kad ti i ostali takvi kao ti "strucnjaci" iz fotelja sto pametujete preko telefona,kad jedno 100K vas bude redovno KUPOVALO SEZONSKE i finansiski pomagalo Zvezdu svake sezone tek onda mozemo da se izdignemo na "sledeci nivo" a sve dok samo lupetate gluposti preko poruka a niko nece da plati pare i kupi Sezonsku onda nam je ulazak u EL maksimum! Plati pa se klati,uvek bilo i bice!
G

Gost12346

pre 20 dana

Steven Alzate je slobodan,Maxi Gomez je slobodan,ako već idu Hwang i Ndiaye
m

mrva zemunac

pre 20 dana

ako ide ndiaye, zamena će biti vinicius melo iz čukaričkog.
P

Picmalac

pre 20 dana

Marko druže,nije problem. Ako želi da ide neka ide. Samo zavuci ruku kod druga Terze i dovedi igrača koji će ga zameniti 1/1 Prosto legendo, tako se to radi.
S

Sezonska?

pre 20 dana

Kad Kupis Sezonsku onda ce Terza moci da vam dovodi dobra pojacanja poput Hvana,bez kupovine Sezonske nemate pravo da se javljate u opste!
?

??

pre 20 dana

Hvangu sledece leto istice ugovor. Tesko je ocekivati da ce ostati i onda otici za dzabe. Transfer na zimu bi bio rizican jer tad klubovi mogu da otkupe njegov ugovor i da dodje kod njih na kraju sezone bez obestecenja. Ima 27godina i tesko je ocekivati da bi igrao nasu ligu do 28god. Mnogo je dao zvezdi za ovo vreme od kako je tu, ako zeli da ode treba ga putiti. Znamo na koji nacin je otisao iz olimpijakosa, bas zato sto nisu hteli da ga prodaju. Uprava je trebala da skautira igrace koji bi mogli da ga zamene, jer je njegov odlazak ovog leta gotovo siguran i ako se mi nadamo da nece biti tako. Najgore bi bilo da ode par dana pre kraja prelaznog roka i to da "iznenadi" nasu upravu, pa da dovode nekog koga nisu ni pratili u minut do 12
h

her marco

pre 20 dana

marinich sprache serb stub
i

iz sljivika

pre 20 dana

Ja bih ovog Berga iz Bodea doveo umesto Hvanga koji izgleda definitivno odlazi. Ne znam samo da li bi imao pravo da igra LŠ s'obzirom da je igrao kvalifikacije sa drugim klubom? Mnogo je bitan za ekipu, povezuje linije, diktira tempo, ima ga svuda. Bio bi i odličan u paru sa Hvangom, kao zadnji vezni.
m

mrva zemunac

pre 20 dana

trebalo bi da može igrati sve dok mi ne budemo 3. klub ove sezone za koji je igrao
P

Pitanjee

pre 20 dana

Za koji k obećavate igračima da ćete ih pustit pri potpisivanju ugovoora? Druže valjda te dovodim i plaćam što mi trebaš a ne da te sutra pustim
G

Gost1976

pre 20 dana

Drugačije nikad ne bi došao..valjda si toliko pametan da to razumeš.
f

fontana98

pre 20 dana

zato sto onda nece potpisati, razmisli malo
J

Joe Lesh

pre 20 dana

Sad ce Don Terza prodati Šerifa i Pumu ako ima dobre ponude. A potpisace Arnautovica i Radonjica. Stari "mufljuz" zna sta radi. Sto se tice Hvana to ne ovisi o Zvezdi, sve je na njemu gde zeli da igra. Ostao ili otisao Hvang, pod hitno nam treba neki korpulentni defanzivni zadnji vezni. Nadam se da imaju nekoga u planu. I naravno dati ugovor Vladanu Milojevicu do penzije a moze i duže 🥸.
z

zaks

pre 20 dana

Zvezdo, srećan prolaz u LŠ ! A ovi filozofi što, i pored tolikog uspjeha, pišu romane i traže mane Terzi, Mrkeli , Marinu neka je na čast. Još jednom, Zvezdo hvala ti za priuštenu radost.
T

Tomislav Beograd

pre 20 dana

"Veče kakvo se na Marakani čekalo pet godina. Imao je doduše šampion Srbije u međuvremenu dva izleta u nokaut-fazu Lige Evrope, ali je samo jedno takmičenje na kontinentu elitno. Eksplozija emocija na stadionu "Rajko Mitić" viđena je sinoć posle trijumfa nad Bodeom u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona, a jedan od onih koji je kao igrač bio akter prethodnog plasmana Crvene zvezde kroz kvalifikacije u društvo najboljh je sadašnji tehnički direktor Marko Marin." Pa ljudi, vi ste ozbiljan portal, kako ovo da se "omakne", pa Zvezda je i prosle godine igrala Ligu šampiona, zar ne?
G

Gost0000

pre 20 dana

Mislim da je i za njega i za nas najbolje da ostane do zime i igra ls. Ajax ove godine nece igrati to takmičenje. Pritom za 4 meseca nece izgubiti nista, šta vise mislim da ce imati mnogo boljih ponuda na zimu.
С

Седам странаца

pre 20 dana

у првих 11. То није Звезда! Од тих седам, само Ђига и Хванг праве разлику у односу на неке домаће играче, остало све суви просек. Али мора се мало пара опрати. Шериф вреди пет милиона, не уме лопту примити...
x

x122

pre 20 dana

osam
N

Naravno da

pre 20 dana

je zasluzio. Prvo, ako je vec postojao dogovor na pocetku, treba ga ispostovati. Drugo, 95% igraca, pogotovu stranaca koji cekaju transfer igraju sa 50% snage, cuvaju se od povrede itd... Ovaj decko je sinoc dao 200% sebe. Ajde sto je odigrao kao doktor, ali kada njega, koji ima snage za ozbiljan evropski fudbal, hvataju grcevi, skace, gestikulira... na kraju utakmice legao na zemlju, ne moze da se nadise. Kapa dole, majstore. Koliku god da imas platu, svaki dinar si zasluzio, i vise od toga.
g

gost01281o

pre 20 dana

Sjajan komentar, najbolji do sada!
1

1234567...

pre 20 dana

Daj dovodote ovog Haugea momak je majstor fudbala, nema Zvezda takvog igrač
А

Александар1

pre 20 dana

Грујића вратити или Рачића, а можда обојицу! Треба нам мало и домаће крви!
B

Brankoni84

pre 20 dana

Kakav bre Račić, kupiti Mirka Topića od Famalikaoa, ugovor na 5 godina.😘
D

DjulaMeshter

pre 20 dana

Znaci ponovo je tu brat Kanga da gasi vatru na sredini...
M

Miloje dunster

pre 20 dana

A da ti malečki prvi spakuješ kofere i da učiniš sebi uslugu s'put pod noge
D

Dajc

pre 20 dana

Арнаутовић, крајње је време
S

Sto

pre 20 dana

Bezi sad kad usao u lš?

angry_chainsaw

pre 20 dana

Ma fore Tetzine i yo uvalio Marinu vruć krompir - čitamo ih kao bukvar, provaljeni su!!!
R

Realnooo

pre 20 dana

E sad dolazimo do onog trenutka kad se svake godine potpise neki novi Van la Para, da bi Terza mogao sam sebe da nagradi za ovaj uspeh
Y

Yes

pre 20 dana

Tačno tako. Neka uzme kintu, ali La Pare ne treba da igraju kad su vezare!
m

milo123

pre 20 dana

sad dolazimo do onog trenutka kada je prosecan Zvjezdas vec zaboravio sta je bilo pre manje od 12h, i umesto da uziva u tom talasu euforije, on vec vidi i priziva nesto lose, negativno, vec nekoga omalovazava unapred.

Fear The Beard

pre 20 dana

Pisao sam,sva sreca pa Miloje moze da ispravi ono sto Terza,Mita i Marin brljaju.Moram da se ponovim,neizbalansiran tim.Dva desna beka i jedan levi polu bek.Bez klasicne "sestice",mnogo krila koja ne prave razliku,vecina ih levonoga,dakle bez pravog rasnog desnog krila.Ponesto i pogodimo,Djigu pre svega,Ivanica jos onomad,Dragovic jeste dosao zbog dede,Drkusic zbog Gasproma,Hvan zbog problema sa Olyjem,ali morao se naci neko i da to pogura,prepozna momenat.Dakle,postoji i poneka dobra stvar,poneko pogodjeno pojacanje,ali uglavnom brljaju.Neizbalansiran tim,pojacanja zbrda zdola.Iz milion razloga.Hvan zeli da ide,ali koliko sam razumeo,samo u neku od Liga 5.Ajax nije sto je bio,ali i dalje su brend,Fejnord je lepa sredina,atraktivna liga.Videcemo za Hvana,steta bi bila da ode,mada smo ga neocekivano i dobili.Da se opet ponovim,levi nek,sestica,i spic(zavisi od Serifa).Krilo,desno,bi bilo dobrodoslo.Napravljene su greske upornim zadrzavanjem i davanjem glomaznih ugovora Borjanu ranije,sada Rodicu,Kangi,Kataiju.Uglavnom,ponesto i dobro urade,ali nismo na igrackom,organizacionom i finansijskom planu na nivou na kom trebamo biti.Bilo bi jako korisno da se okrenemo Aziji,J.Koreji,oni su vredni,radni,smerni,tamo razviti skauting mrezu,Japan takodje.Videti sa Rambom,skauting po Brazilu,sigurno u drugoj ligi Brazila,ili nekom timu iz prve lige,mozemo naci igraca,svi oni mladji zele Evropu,a mi bi im bili mamac ,odskocna daska.Po J.Americi gomila talenata.Dakle,moramo uloziti u skauting sluzbu.Terza,Mita i Marin brljaju puno,i sva sreca pa Miloje moze to da ispravi.A oni se kriju iza rezultata.Sad cekamo Terzu sa opsirnim intervjuom,pricom o viziji,planu,milionima....
c

coa3456

pre 20 dana

dosta panetnih stvari si napisao ali brate sta ce nam jos jedan levi bek??? roda i seol a desno samo mimovic
J

Jokicnesa

pre 20 dana

Evo, trci Rambo po brazilce, kao one godine sto doveo u Radnicki
V

Vanecious

pre 20 dana

Kada preuzmen tim na fifa Manager,sve pare idu na skaute i omladinsku sklolu.Svakog igraca preko 30 god na transfer listu.Za godinu dana se ubijes od para od transfera pa onda dovedes po koju zvezdu..Posle marketing radi svoje.:)))
i

iz sljivika

pre 20 dana

...avionima, kamionima...
P

Pixy

pre 20 dana

Hvang treba da ostane do zime, do kad traje taj prvi deo LŠ. Puma i Milisio nemaju kvalitet za Evropu, možda i dođu na taj nivo, ali sad nam neće biti od koristi. Radonjić bi nam legao umesto Milisija, ako želi da bude ozbiljan Arnautović ako nije skup i ako ima želju mogao bi doći. Treba nam takav.
K

Knezevic 122334

pre 20 dana

Draga braco kako stoje stvari opet ce nam zavidet grobari, udje Zvezda u Ligu sampiona stizu nama Real,Inter,Barselona, sijaj Zvezdo nase slavno ime grobarima dajte bensedine. Karma je kucka sve se vraca se, a pjevali su Zvezda gasi se, vrag odavno odneo je salu mi u eliti,oni u kanalu.
S

Sumar

pre 20 dana

Partizan je ugasila drzava, jer ako sada uprava ne ode, onda je jasno ko ih je postavio tu, i ciji su to ljudi.
c

coka1989

pre 20 dana

Ja ne mgou da verujem uz ove koemntare, kao da ga ostavimo, treba ga pustiti ako želi da ide, zamislite koliko bi nezadovoljan bi i kako bi igrao onda ako ga slažemo i pogazimo obećanje. Inače ulazi u zadnju godinu ugovora i sada jedino možemo da dobijemo lovu za njega, tako je u fudbalu, hvala mu na svemu i neka nas se seća po lepom
Đ

Đeneral Draža

pre 20 dana

Apsolutno tako, sve drugo ne bi bilo na mestu i loša reklama za klub.
v

veliki strumf

pre 20 dana

Ви баш ништа не разумете! Није Хванг роб, па да га ми на силу држимо! Дечко је одавно причао да жели да иде, његова жеља је једна од Лига петице! Дао је све од себе код нас, изгарао на свакој утакмици и у првенству и у Европи! ЧОВЕК ЖЕЛИ ДА ИДЕ! Просто: добиће много већу плату и играти много јачу лигу! Како вам то није јасно? И ви бисте исто тако. Занимљиво да кад неког мчадог играча жели и Звезда и неки страни клуб, ви га саветујете да иде. А сад овако. Уосталом, па Марин и Терзић су га и довели, није он пао с неба, па да их сада оптужујемо за паре. И задржали га бар док не изборимо ЛШ. Зарадила је Звезда велике паре, не треба јој продаја, али не може се на силу држати неко ко има другачије амбиције, а врло поштено је одиграо у Звезди.
O

Olebre

pre 20 dana

Tesko ce on igrati u ligi 5. To je nesto drugo
A

Apoel

pre 20 dana

Iz Bodea bi nam legao Berg na zadnjeg veznog i levi bek!
G

Gostre7658

pre 20 dana

I dosao je da ozivi karijeru a kad bude neka dobra ponuda ga ide. Realno ovo mu je zadnji voz da nesto vise napravi. Klasa od igraca i zasluzuje dobar transfer.
M

Milence Pilence

pre 20 dana

Ja sam za,da In Bom Huan da ostane🙋... Jedino da se ispoštuje,ako sam izrazi tu želju,da ode u ligu petice.. Ali opet u dogovoru sa njime,da ne,ako je u pitanju samo transfer vracanja uloženog novca... Niti bi maštao o neproverenim alternativama na račun-eto ponudila se nam prilika.. Sportski pozdrav i sretno u nastavku sezone..
C

Charlie MIŠEVI U RUPE

pre 20 dana

Zvezda je emocija, Zvezda je strast, Zvezda je ljubav, Zvezda je život. Crveno bela porodica. Navijati za Zvezdu je stvar dobrog kućnog vaspitanja i inteligencije. Zvezdaštvo je karakterna osobina. Sa tim se rađaš, sa tim odrastaš. Naše opredeljenje za crveno - belo je opredeljenje za gospodstvo i eleganciju u svakom pogledu. Navijač Zvezde je gospodin. A navijati za partizan je dijagnoza i stvar lošeg kućnog vaspitanja i velikog manjka inteligencije. Oni prosto razmišljaju sa 3% mozga, ostalo im potpuno isprano...
M

Milence Pilence

pre 20 dana

Izvini.. Zvezdaš sam... Ali u Vašem slučaju se vidi i to vaspitanje,i ta inteligencija,dok Vi zabadate nos u komšijsku avliju🤷‍♂️😉..
B

Branx

pre 20 dana

Jel tebi dobro čoveče?
Л

Леми

pre 20 dana

Зна ли се шта је с Катаијем?
m

milo123

pre 20 dana

bivsi fudbaler jos od pre godinu i po dana.
M

Marinjo1

pre 20 dana

Ako ce Arnautovic da krece sa klupe, onda nek dodje. Duarte je zver i ima ga svuda, Marko ne igra presing i odbranu i vec je u godinama.
Д

Дре

pre 20 dana

Ма ти си ниво Миљенка и Мањине ! Продати најбољег што имаш сад када си у групи. Продајте га на зиму !
A

Aranđel

pre 20 dana

Razvan Marin?
C

Cvn

pre 20 dana

Daj Bože. Odličan igrač!
c

cenzura na najvisem nivou

pre 20 dana

sta je strasno sto nije hteo da igra za srbiju nego za nemacku. skaut bajerna
H

Hmmm

pre 20 dana

Da li je Hvang sinoc toliko plakao jer igrao zapravo za slobodu? "Pustice me konacno 😭😭" 😂😂
Z

Zn

pre 20 dana

Jeste, pomislio nece morati vise na pasnjaku da igra to jedno kolo u prvenstvu😂😂😂
P

Petar Juzni Front

pre 20 dana

Nece covek da se bruka i da prima po 6 komada na svakoj utakmici. Neko je igrao 0:0 sa Realom, imao stativu protiv Junajteda, a neko primao 6 komada na svakoj utakmici.
d

dexiko

pre 20 dana

Kakvo uživanje čitati ovaj plač i kukanje.Klub im ispao 3 kola zaredom a oni brinu o zvezdi.Bravo,samo tako nastavite.
v

veliki strumf

pre 20 dana

Неко је шампион Европе и СВЕТА, а неко победио Реал са 0-0 пре 20 година и победио Јунајтед тако што погодио стативу! Лепо ми кажемо: једно брдо, два универзума!
Ц

ЦЗ НС

pre 20 dana

Неко је забиљежио и по побједу у оба наступа у ЛШ, неко никада нити једни, а и неко се уписао у историју елиминицијом у сва 3 такмичења у једној 'ебеној години (нисам злонамјеран и нисам се радовао истом)! А ти ћеш патити јер ћеш свједочити још најмање једној побједи ЦЗ у елитном рангу што јесте ЛШ свакако!
I

Imaooo

pre 20 dana

Hahhahahahhaha imao stativu Hahhahahahhaha pa vi ste komedija, cirkus, pfk inače vodi u stativama i dalje protiv junajteda 1:0
B

Bata Želja

pre 20 dana

Naročito od Dinamo Kijeva
L

Lesa241

pre 20 dana

Imao stativu protiv Junajteda hahah. Druze, kod ljekare opste prakse po uputnicu, ne zapustaj to.
Х

Х Х

pre 20 dana

Динамо Кијев 6, Нордшеланд 5, Макаби Петах Тиква 5, Кроација 5, Билбао 5, Рапид Беч 5, Славија Праг 5. Звезда 6 примила једном од Бајерна и једном од ПСЖ-а и 5 комада од Тотенхема. Све остало мање од 5, једино још у 21 веку са смо примили 5, било од ПСВ-а, који смо добили на Маракани 3-2, ал смо тамо добили рано црвени и тај ПСВ играо полуфинале ЛШ, у надокнади реванша примили гол, због ког нису отишли у финале.
U

U prolazu

pre 20 dana

Neko je dobio Liverpool. Al ako ste pogodili stativu e onda ste kraljevi i pobjednici. Nema dalje.
K

Kalco

pre 20 dana

Nekome je najveci uspeh pobeda 0-1 protiv mancestera i nereseno protiv reala a nama su uspesi bari tokio pobede nad bajernom realom liverpulom benfikom rendzersom
m

milo123

pre 20 dana

polako braco, ja verujem da je ovo neki Delija trol napisao, sarkazam, sprdnja. Ja ne mogu da poverujem da bi neko zaista imao sramote ovako nesto da napise zaista.
/

/CZ/

pre 20 dana

Dobili Liverpool 2:0 u godini kada je osvoijo lugu sampiona.
P

Petar Juzni Front

pre 20 dana

Komsije, cemu nervoza? Boli istina? Prvo se opismenite, pa mi odgovarajte na komentar.
a

aloo

pre 20 dana

mora se dovesti zadnji vezni i bekovi
C

Cupin

pre 20 dana

Pusti Djigu jos dok mozes!
n

navijac zvezde

pre 20 dana

Treba pojacati odbranu jos, dovesti zadnjeg veznog bekove, zamenu za hvanga
S

Seul

pre 20 dana

Suludo bi bilo pustiti najboljeg igrača, sem ako ne dobije Zvezda 10 miliona. Odavno nismo kupili boljeg igrača od Hvanga. Šta gubi, kada će igrati u Ligi šampiona??? Ako ispadnemo, na zimu neka ide i za manje novca .
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 20 dana

Ma kakva zamena za Hvanga tu je chicha Kanga 😂
d

djovani

pre 20 dana

Sve je ovo u redu. Ne mozemo ga drzati jer smo kad je dolazio obecali da cemo ga pustiti, u suprotnom ga ne bismo ni doveli. Realno Hvang je najbolji potez ove uprave od njenog formiranja… Lepo je bilo gledati ga u nasem dresu
c

cv

pre 20 dana

ne svidja mi se ima puno stranaca vecina njih ne bi trebala ni da igra u zvezdi
H

Hasse14

pre 20 dana

Meni samo nije jasno kako mi ne skautiramo igrace sa Skandinavije. Meni su pune oci onog malog sto je napravio penal, Sjovold, bek, 21 godinu, imam utisak da moze jos tri utakmice da trci, moderan bek sa svim predispozicijama za LŠ. Drugo, Hauge nakon Milana potonuo, ali i dalje je to vrhunski igrac, on bi nam legao pre Milsona i Pume, a da pritom ne verujem da ima vecu platu i trece kapiten Berg, ligament bukvalno. Terza pravi paket idovodi ovu trojku sa aerodroma :)
z

zsurn

pre 20 dana

A brate kako ti mislis da dovedes njih, igraju u svojoj zemlji za sampiona, igraju evropu redovno i pritom su lepo i redovno placeni? Evo svi ce oni odmah da pohrle da dodju u Srbiju da igraju u surdulici u blatu… Mi nismo arsenal da kad nekog zovemo on dodje, mi imamo muku da ubedimo svakog da dodje na oranice nase da igra… svi misle imas dovoljno para i odmah doveo si ga, nije ovo menadzer igrica
N

Nenad1246

pre 20 dana

Jedva smo se rešili takvih što trče glupo i bez veze i prave penale.
B

Bivši

pre 20 dana

Površno posmatranje. Naime, Bode ima tri igrača koja su se vratila jer se nisu snašla u Engleskoj, u sistemu koji je veoma sličan sistemu u Norveškoj. Očekivati da će takvi ljudi doći u Srbiju gde se ne zna ko pije, a ko plaća, gde su nam novi tereni bez trave jer ih jedu "bakterije" i gde sve zavisi od jednog čoeveka, predstavlja utopiju. Naša je jedina šansa za strane dobre igrače priča poput ona oko Dragovića, Drkušića i sličnih gde familija navija za Zvezdu i poreklom su sa ovih prostora. Najbolji primer je Elšnik - sudije su budale.
D

Djape45║

pre 20 dana

Lepo ti je rekao covek. Onaj penal je bio u stilu Rodica, Gobeljica, Srnica. Imamo Mimovica na toj poziciji zasto bi uopste razmisljao o bilo kom drugom a da nije recimo Dani Karvahal.
D

DakaCZ

pre 20 dana

Marine dal si bre ti čoveče normalan?Da pustite najboljeg igrača a da nemate spremnu zamenu tog nivoa i te klase?Pa koji kurac smo uopšte ulazili u tu Ligu šampiona ako nemamo ambicije da nešto uradimo,pobedimo nekoga i uzmemo koji bod?Jel da bi vi uzeli pare?Da bi sad mogli da rasprodate igrače po jačoj ceni?Jesmo mi firma ili sportski klub sa visokim ambicijama?Ukoliko oslabite tim ne očekujte da pokradete narod na kartama i budite sigurni da će stadion u sve 4 utakmice biti polupraza.Jer,ako mislite da je narod lud .....nije.
J

Jooooj!

pre 20 dana

Ne deri se!Takav je dogovor.Misliš da Marin nema rezervnu varijantu ako Brus Li ode?!
C

Cocz

pre 20 dana

Mimovic je bolji,taj desni bek je fizicki spreman ali slab u duelu,par puta su ga otresli kao slinu hvang I ivanic
G

Gostina

pre 20 dana

Issto ovo za djigu sam ja sinoc komentarisao i ubise od minusa botovi. On je dobar za nas i kvalifikacije,ali kako kaze i marin,tek treba da se dokaze u LS. Tamo su ale belosvetske i tek to ce biti dobar test za njega gde se trenutno nalazi.
d

dejanera

pre 20 dana

Taj isti Djiga je i prosle godine igrao LS i bio je odlican u svakoj koju je odigra. U Mancesteru je bio najbolji igrac nas i pri tom mu je protivnik bio Haland.
C

Czn

pre 20 dana

Zvezdi treba(mora) zadnji vezni, ako ode Hvang mozda i dva. Ostalo je ok sem ako ne nadju jos jednog beka. I naravno ako ode Glazer mora golman, ovaj mi je slabašan.
G

Gost RS

pre 20 dana

Kao prvo ne vjerujem Terziću ništa, taj će Đigu uvaljati samo ako stigne ponuda koja ga zadovoljava a treba nam za LŠ. Tako je uvaljao i Bukarija koji bi nam zaista mnogo značio u Evropi, ona njegova brzina bez obzira na druge nedostatke. Ostaje nam samo da se nadamo da će jednom jak tim biti ispred drugih ciljeva. Gledam šešire, postoji šansa da se od 8 protivnika sa polovinom realno nosamo.
A

Aleksandar 87

pre 20 dana

pa vi treba da dovedete bar još jednog takvog trkača za ligu šampiona,a vi prodajete jedinog što imate.....šta vi radite i šta muljate Bog sveti zna.....
G

GostLazar

pre 20 dana

Bez ljutnje, ali ide mi na nerve Hvang. Super igrac, ali od dolaska u klub sve vreme je na klackalici, razmislja o odlasku kako je dosao. Druze, put pod noge i odlazi, snacicemo se i bez tebe. Samo ekipu tako unistavas sa tvojim odlascima i ostancima. Da licno Kros igra u Zvezdi, ovakvo ponasanje bih osudio
P

Pa kad

pre 20 dana

Cemo znati... Prelazni rok traje u ligama 5 do 1.septembra i u kojoj soluciji mi mozemo dovesti igraca za 5-6-7 mil evra koji ce biti bar na 80% potencijala i talenta koji Hvang poseduje. I on i Djiga i Glazer... Njemu treba jace takmicenje zato mu se i ide, da se nadmece u svakoj utakmici sa dobrim timovima/igracima, da ide na stadione gde su 20-30k ljudi na svakoj utakmici... Mozda i onu ligu sto su spominjali sa rumunima, grcika i madjarima treba izgurati...

Bojank91

pre 20 dana

Naravno da treba. I onda samo završnica lige dvomeč po kup sistemu
B

Beksoni

pre 20 dana

Sve mu je na mestu osim - "...i igrači koji su ušli sa klupe su igrali u tom ritmu". To prosto nije istina jer su i Šerif i Puma grešili više za 20 minuta nego Olajinka i Duarte za 70-80. Ni jedan ni drugi nisu pokazali ništa za sad, Šerif je u najmanju ruku prosečan ali krupan igrač a Puma.. ne znam ni ja, jer nije još ništa pokazao. Dalsio isto djene djene
М

Марко БЛ

pre 20 dana

Заслужио да га пустимо? Постоји ли уговор и обавезе дефинисане у њему. Ми играче пуштамо по заслузи? Најбољи нам је играч и годинама након квалификација продајемо најбоље, па се у групним фазама брукамо и уигравамо.
D

Dejanii

pre 20 dana

Velika šteta za koreanca. Hoće li barem da dodje neko sličan njemu??? Bek isto fali. Hoće lu da dodje možda neki bek iz škole fudbala pa da igra barem nasu ligu?? Kakve su sada šanse da dodje Arnautović, a da Serif KONAČNO ode??? Je li realno da dodje Grjic? Svakako je u Portu jadan, a za Zvezdu bi bio veliko pojacanje..
D

Da vidimo

pre 20 dana

Doveden za 5, samo da ne bude prodat za 7 Mi i nasa transfer politika Preko deset minimum
J

Joksa1986

pre 20 dana

Ako ode Hwan dovest ovog Berga iz Bodea, nije bolji od Hwana ali bi se uklopio sa Max-om, u tom slucaju Max bi malo bio ofanzivniji i taj njegov pas i sut sa distance bi dosao do izrazaja dok sa druge strane Berg je trkac, solidan pas, krpi rupe itd. Ne bi bila losa ideja 😉👍
m

marchus marynowichh

pre 20 dana

e kad sam igrao za nemacku... trebao sam da budem skaut u bajernu
S

SNAGA

pre 20 dana

Zadrzite ga do zime ko Boga vas molim… Pa ga u decembru pustite gde god zeli, mora da bude tu za LS
c

crew

pre 20 dana

lepo je da se vidi da su ljudi kao sto je Marin u klubu, ispunio je san da gra za Zvezdu, sada je na poziciji na kojoj jeste i tako treba da bude. e sad sto se tice Hvanga, voleo bih da ostane i nadam se da ce ostati jer je motor ekipe, bas dosta ce oslabiti Zvezdu njegov odlazak..
L

Losmika

pre 20 dana

Pa najbitnije vam je da zadrzite Hvanga i to treba da vam bude prioritet, bez njega u timu Zvezda nema sta da trazi.
s

serif nedaje

pre 20 dana

a sta se planira sa Drkusicem? najvise zeljen igrac a izgleda da mu ne gine klupica? Djiga zacementiran, Spaja kapiten?!
И

И

pre 20 dana

Duga je sezona, igraće svi. Svaka 3 dana je utakmica. Bio je neophodan taj posao. Spajić je sklon povredama, samo jedan da se povredi propala sezona. Ovako, kad su tri dobra štopera, ima minuta za sve, a ako se neko povredi, nije zima.
g

gost369

pre 20 dana

Mozzart pise ide Sportske u isto vreme javljaju ostaje! Komedija!😂
R

RobinHood91

pre 20 dana

Ako Hvang ode, Marko Grujić treba da im bude prioritet da ga vrate za LŠ.
m

milo123

pre 20 dana

Marko Grujic nema dodirnih tacaka sa igracima profila Hvana. Jedino zajednicko im je sto igraju na sredini terena i - Zvezda. Ako ode Hvan, nama treba neka radilica tipa Sanoga iz najboljih dana, onaj Mohamed Ali ako se ne varam iz Makabija. Svakako da je najbolje zadrzati Hvana po svaku cenu, dati mu koliko zeli novca, i ubediti da je za njega najbolje da odigra premijernu LS sa nama pa tek onda da ide i da bira de ce.
g

gost111

pre 20 dana

Kneževića viśe forsirati
H

Hvanggggg

pre 20 dana

Hvang je klasa od igraca, medjutim ako zeli da ide i ima ponudu treba ga pustiti.Probali su iz Olimpijakosa da ga tako zadrze i ako su mu obecali da ce ga pustiti, pa kad se naljutio oni su ga poslali na tribine da gleda i na kraju je zavrsio kod nas u pola cene.Covek vredi svaki euro i svaki euro je odradio posteno, zao mi je ako ode ali ukoliko smo mu pre dolaska obecali onda ga moramo ispostovati
m

milanchelo1989

pre 20 dana

Hvangu se ne ide,vidi se po coveku,nemoj da muljate...ostavite nam motor ekipe,bez njega smo samo shasija bez motora
A

Asad

pre 20 dana

Na na na na na na Điga Šampiona, Điga Šampiona na na na na na na na