Komentari na vest

Maradona je imao Valdana, a Mesi Hulijana: Argentina u novom finalu, Leo pretekao Batistutu

f

facts

pre 2 meseca

-Argentina protiv Kanade: 3W. -Kanada je 5. tim sa kojim se Argentina 2 puta srela na 1 KA u ovom formatu (od 1993.): Kolumbija i Meksiko 1993 (Argentina šampion), Paragvaj 2015, Čile 2016. -Argentina nije izgubila meč na KA nakon vođstva u prvih 45’ (84W 8D). -Argentina je izgubila 1 od 16 mečeva kada je Di Maria počeo meč KA (Kolumbija 2019). -H. Alvarez je 4. igrač koji je dao golove u 1/2 f SP i KA (Mesi, D. Forlan i Romario). -E. Martinez je 2. golman Argentine koji je 4+ puta sačuvao mrežu u 2 izdanja KA (S. Romero 2015, 2016). -Od finala KA 2021, Argentina je primila 1 gol na 19 mečeva dok je na terenu bio G. Montiel (Mbape sa penala u finalu SP 2022). -Mesi (24) je igrač sa najviše pobeda u istoriji KA. -Igrači koji su dali golove protiv najviše rivala na KA: Mesi 10, La. Martinez 8, P. Gerero 8. -Mesi je igrač koji je dao golove u najviše izdanja KA (6, kao i Zizinjo). -Igrači sa najviše golova za reprezentaciju: K. Ronaldo 130, Mesi 109, A. Daei 108. -Mesi je 3. najstariji strelac na KA (A. Labruna i R. Markez). -Mesi je 5. najbolji strelac u istoriji KA (N. Mendez i Zizinjo 17, T. Fernandez i S. Varela 15, Mesi, P. Gerero i E. Vargas 14). -Mesi u poslednjih 26 mečeva za Argentinu: 28 gol, 9 asist, 2 titule, 21W 3D 2L. -Pozdrav.
P

Pazza

pre 2 meseca

Ideeeeeemo Boze Hvala Ti za sve!!! Kakva ekipa,kolika strast...muchacos!!!
E

Evo razloga

pre 2 meseca

Za jos jednu zlatnu loptu za cika mesija..
Б

Белграно

pre 2 meseca

Ди Марија са репрезентацијом освојио злато са У20, па злато на олимпијским играма (дао гол у финалу), освојио Копа Америку (дао гол у финалу), Финалисиму (дао гол у финалу), СП (дао гол у финалу) и једино пристојно је да се таква каријера заврши још једним финалом :)
V

Voleo bi

pre 2 meseca

Da novinar prvo napise rezultat utakmice pa tek onda da objasnjava sta zeli
S

SUNĐER BOB

pre 2 meseca

Jedan je Dijego Armando MARADONA!
P

Potvrda

pre 2 meseca

Več 5 godina je Mesi najbolji igrač svih vremena. Sve ovo što osvaja sad je nedostižno za sledečih 50 godina. GOAT EVER.
J

Je li to onaj kome

pre 2 meseca

su zvizdali sopstveni navijaci u Parizu? Neka mu daju Zlatnu loptu jer je dao gol Kanadi.
S

Scaloneta

pre 2 meseca

@Je li to onaj kome - u parizu postoji fudbalski klub, postoje navijači?
И

Ишизаки

pre 2 meseca

Волео бих да видим Хамеса Родригеза како подиже пехар намењен шампиону Копа Америке. Човек је изузетно талентован, одличан играч који је због своје луде главе имао велики пад и барем нека се са Копом окити.
s

srka

pre 2 meseca

Finale Mundijala 2026., ako doživim, gledaću utakmicu Argentina - Španija.
S

Scaloneta

pre 2 meseca

Ako i Argentina i Španija pobede u svojim finalima, gledaćeš ih godinu dana ranije, Finalissima 2025., pobednik Kopa Amerike i Evropskog.
s

srka

pre 2 meseca

Hvala ti druže, to mi je promaklo.
F

Filip9922

pre 2 meseca

Ali kakva genijalna rečenica : “Ali je onda Mesi iskoristio nesmotrenost bivšeg igrača Javora iz Ivanjice” 😂
N

No.1

pre 2 meseca

To je kulminacija teksta i sve posle te rečenice je puko popunjavanje rubrike. Sledeći cilj je kako povezati CR7 i stadion u Surdulici!!!
P

Pablo(-)

pre 2 meseca

Sirotinja sa juga dobili lagan kostur,ima da ih otrese Kolumbija kao majmun bananu
Х

Х Х

pre 2 meseca

Уругвај ће да отресе Колумбију.