Foto: Reuters
Foto: Reuters

Maradona hospitalizovan

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.20. | 00:26

Primljen je na kliniku u glavom gradu Argentine, Buenos Ajresu. Prema prvim informacijama ovo sve nema veze sa virusom korona

Loša vest za sve ljubitelje fudbala. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Dijego Maradona, primljen je u kliniku La Plata u Buenos Ajresu, a prema prvim izveštajima razlozi nisu vezani za Covid-19. Zapravo, Maradona je testiran negativno, piše argentinski Ole.

Osećao se slabo, loše, imao je problema da podigne levu ruku i morali su čak da mu pomažu da hoda. Nedavno je Maradona napunio 60 godina, ali očigledno nije u zavidnom zdravstvenom stanju.

Izabrane vesti

Koliko je Maradona loše govore i reči njegove ćerke Đanine koja je napisala na Tviteru:

"Slama mi se duša kada ga vidim u ovakvom stanju".

Prve informacije su govorile da će čuvena desetka biti na medicinskom pregledu, a kako je Ole saznao od ljudi iz okruženja Maradone, cilj je da se podesi bolje terapija i da sve ovo što se događa srećom nije alarmantno. Posle je te informacije potvrdio doktor iz pomenute klinike. Stanje Maradone nije urgentno. Samo su potrebne izmene u njegovom lečenju. I imao je tešku sedmicu iza sebe. Doktor je dodao da Maradona čak može da napusti kliniku ukoliko želi.

Kako javlja jedan od novinara iz Argentine, Maradona ima problema sa anemijom. Sam Dijego je svestan da nije u najboljem stanju, te nije pružao otpor da mu se pomogne. Nije najbolje jeo u poslednjih desetak dana.

Maradona je bio na klupi Himnasije La Plate u pobedi na Patronatom od 3:0 u meču koji je odigran 30. oktobra pre nego što je proslavio 60. rođendan.

Očekuju se uskoro nove informacije vezane za stanje jednog od najvećih ikada. Očekuje se da će ostati u bolnici još 48 sati i verovatno neće voditi svoj tim za vikend.


tagovi

Dijego Maradona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara