Komentari na vest

Mančester Junajted pola sata patio, pa Onaninom odbranom prodisao (VIDEO)

2

24.04.1902.

pre 4 dana

GGMU!
i

iPhone

pre 4 dana

Svejedno će Junajted pući. Imaju prilike svaki vikend. Neće se svaki vikend blamirati, ali će biti prilika vrlo brzo.
F

FT

pre 4 dana

Ostvarili pobedu protiv Čempionšip tima, veliki uspeh 😂
4

4.4.2

pre 4 dana

Sta ce sad hejteri,nemogu ove sedmice da pljuju po.Junajtedu,ali naci ce oni nesto...kao npr Sautempton je bio bolja ekipa,izvukao se Junajted i sl. Bitno je da Liverpul,Siti,Arsenal pobjedjuju svaku utakmicu bez problema vjerovatno... GGMU
U

U Tem Denveru

pre 4 dana

A sta bi bilo da je soton dao penal? Potpuno druga utakmica. Celavi ima vise srece nego pameti
G

GeOs

pre 4 dana

A sta da je Zirkze dao onaj zicer u 15 minutu ? Besmislena ti je logika, tako mozes u nedogled da pises , a sta da je ovo... a sta da je ono.
D

Dragan Šolak

pre 4 dana

Au kakvi su nesposobnjakovići ovi moji. Na šta ja bacam pare, odoh da preuzmem Mančester Siti ili Arsenal i još po koju filijalu u Belgiji
K

Klinac

pre 4 dana

Zirkize je stvarno pametan fudbaler. Ima fudbalski IQ. Zna da odlozi, zna da podeli loptu, ima dribling. Onaj potez u prvom poluvremenu kad je proturio loptu kroz noge i podelio pas, zna fudbala. Na stranu sto je nekako lenj.
N

Nebitan10

pre 4 dana

Kraso? Ali nema veze, nekom to ne odgovara.
o

ovo je

pre 4 dana

veliki udarac za 90% korisnika na Mocart sportu :)))

Oldboy

pre 4 dana

Ne navijam ni za jedan klub u premijer ligi tako da ću biti nepristrasan , dakle MU je od onog kluba postao teška sprdnja i ta sprdačina traje vec godinama, niti ideje niti plan niti saradnje između sektora , bukvalno jedna velika nula u odnosu na očekivanja naravno. Nikome MU nije trn u oku već nam je svima žao sto su od odlaska Fergusona upali u ambis i ne mogu da se izvuku. Zarad stare slave ih ima na mapi fudbala, samo podatak da je Rašford dao prvi gol od marta ti govori kakvo je klub sranje i koliko hajpa niokočega.