Fudbaleri Malmea (©Reuters)
Fudbaleri Malmea (©Reuters)

Malmeova overa titule i osveta Galatasaraja Bešiktašu u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.10.24. | 10:39

Nigde nećete naći veće kvote na ova dva keca

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Ovog puta će u žiži biti dva velika derbija, i to u Švedskoj i Turskoj. Kvote na pobede Malmea i Galatasaraja nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Malmeu je još jedna pobeda potrebna da bi i matematički osigurao titulu, odnosno po 24. put postao prvak Švedske. Prvu meč loptu prošlog vikenda je propustio, pošto je odigrao samo nerešeno sa Vesterosom. Sada popravni ima pred svojim navijačima, protiv posrnulog velikana Geteborga, koji još uvek nije osigurao opstanak, mada je iznad crte. U prvoj utakmici ove sezone Malme je bez problema savladao Geteborg u gostima sa 3:0. Međutim, Ridstremov tim je trenutno u lošoj formi, u poslednja dva kola je remizirao sa Vernemom i Vesterosom (po 1:1), a potom je prošlog četvrtka izgubio u Ligi Evrope od Olimpijakosa sa 1:0.

GALATASARAJ - BEŠIKTAŠ (PONEDELJAK, 18.00), KEC 1,90

Galatasaraj je dužan Bešiktašu za debakl na početku sezone, onih 0:5 iz Superkupa Turske, a priliku da im se osveti ima danas u domaćem prvenstvu. Galata je posle tog šoka izgubila još od Jang Bojsa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, posle čega je vezala 10 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Ostvarila osam pobeda i dva remija. Na čak osam utakmica u tom periodu je postigla tri ili više golova. Galatasaraj u prvenstvu Turske zauzima prvo mesto sa 25 bodova, pet više od Bešiktaša, koji doduše ima odigran meč manje. Ove dve ekipe su jedine u ligi koje još ne znaju za poraz.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara