Komentari na vest

Malme i Bode Glimt poslali ponude za Miloša Lukovića, čekaju se Nemci i Austrijanci

?

??

pre 11 meseci

O tome sam ja pricao, da nasi klubovi koji se bore za evropu i igraju evropu propustaju ovakve talente. Nmg da verujem, njima je zao da daju pare nekom klubu iz nase lige. Kupujemo igrace koji su neprovereni, a igraci koji vrede ispred nosa odlaze u inostranstvo.
С

Сале2323

pre 11 meseci

Па он је још дете, каква продаја?!? Сулудо би било да га продају ове године, а посебно још луђе у таквим лигама које се помињу!
M

Ma koliko

pre 11 meseci

kukali na ovaj nas fudbal (kakav je ,takav je) u zadnjih nekoliko godina,koliko perspektivnih napadaca je iznedrio ......
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Koliko? 0 i slovima nula.
В

Вељко9

pre 11 meseci

Момак је машина, оваква грађа са 17година, има кондиције, капитен и редовно игра 90мин, уз Раткова наш највећи шпиц потенцијал, исто и Милошевић из Штутгарда
I

Ipsaa

pre 11 meseci

Hahahahahaha...malo sebičan,samo bati daje loptu i bata njemu
P

Pera genije

pre 11 meseci

Mi izgleda nismo gledali istu utakmicu? Ja kod njega ništa video nisam. Toliko spor da iritira, a najupečatljiviji trenutak osamdeset i neki minut kad dobija loptu u prostor kojoj je duplo bliži od protivnika i ovaj stiže pre njega i lagano uzima, ili kad u devedesetom može da odvuče loptu do gol aut linije i proba da je sačuva ili izvuče korner on napamet vraća u šesnaest metara!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Objasnio si! Neke stvari mogu da se rade samo u Srbiji i nigde više! Način na koji neko igra može da prodje samo u slabašnim ligama Srbije i nigde više!
m

miloos93

pre 11 meseci

Bodo bi mu bio najbolje resenje..igraju odlican fudbal i razvijaju talente koji posle toga idu za velike pare
r

ragazzi di belgrado!

pre 11 meseci

Ne daj ga Rade! 🙂
G

Gosty

pre 11 meseci

Ovaj mali je Marco van Basten lično za Marka Lazetića, koji izgleda mora standardno igrati za mladu reprezentaciju.
1

1594

pre 11 meseci

Jbt ispade sad svaki igrač vredi milku, dve...
B

Boogy

pre 11 meseci

Što ne kupe Lazetića? Ipak je on prvi napadač mlade reprezentacije. Ovaj je njegova zamena.
T

Tuneki

pre 11 meseci

ko stvoren za Salzburg ili Kopenhagen
S

Saturn

pre 11 meseci

Mali je takav borac i vredan , psiha do perfekcije , cale taksista ceo zivot u Imt od mladjih selekcija gde je davao 40 plus golova , Novobeogradsko dete sa ozbiljnim metalitetom za razliku od Burazera koji je talentovaniji i deo je zvezdine generacije 96 Grujic, Jovanovic , Jovic koji je 97 itd...Mali ce izvesno preci u Zvezdu uz dodatne procente od naredne prodaje , Zvezda odlicno saradjuje sa Imt - om i mali je veliki navijac Crvene Zvezde i bilo bi super za obe strane da ode tamo...u Englesku nije isao jer nije dobio radnu dozvolu jer nema 18 god , i bolje neg da se bruka... Dete ima 17 godina i juce je preglavao za drugi gol nas protiv Irske...Mali je ozbiljan hoce ga lopta , ima talenat , ima glavu sto je najbitnije , radan i vredan ... Samo da ne slusa Oca i Brata ! :D
Д

Дннене

pre 11 meseci

Па тамо да оде да га упропасте као и све младе играче
m

mrnhao

pre 11 meseci

baš su ludi ovi iz IMTa da odbiju milion ipo ili dva (možda i više ako krene licitacija) da bi uzeli od Zvezde 300-400k i 10% od prodaje. ni talentovaniji nisu prolazili u Zvezdi.
1

12344

pre 11 meseci

dete, daleko od svega, a tako blizu…
M

Mali Siniša

pre 11 meseci

Mali mali mali mali mali...spor,ne zna da sačuva loptu,sebičan...a golove daje zato što MORA da se igra za njega samo!!! Prodače ga nekom,ali eto ga za godinu dana MALI KOJI JE NBG DETE VAUUUUUU nazad u Imt! Da zna nešto imao bi minimum 10 golova,mrtve šanse promašio MALI.
L

Luković Ivan

pre 11 meseci

A sto da ne slusa oca ?, aj za brata te i donekle razumem ! Sportski pozdrav ! Lukin i Milošev tata