Komentari na vest

Maksimović o razlozima odlaska iz Španije: Hoću da budem šampion i igram Evropu

m

milo123

pre 24 dana

u tom slucaju PAO izuzetno los izbor. Ne moras u Zvezdu, ali mogao si u AEK makar, OLI po mogucstvu (paok lol hehe, salim se). Tu se osvajaju titule i igra Evropa. PAO mu dodje kao da si dosao u Partizan. Olupina od velikog kluba nekada (Partizan nikad nije bio veliki kao PAO, prim.aut), rezultata bez, Evrope bez, pehara bez. Samo dosadni navijaci koji kmece, misle da su bogom dani, i vrse pritisak. Opet slicnost sa Partizanom je prisutna i u ovom poslednjem segmentu.
G

Glyfada

pre 17 dana

"Partizan nikada nije bio veliki kao PAO" oba kluba 0 evropskih trofeja ali i JEDNO finale kupa sampiona? I to u slicno vreme? Pojasni sta si hteo da napises?
L

Liga sampinjona

pre 24 dana

Ne nije tacno,nego vise nisi za Hetafe .Nemas kvalitet za Spansku ligu pa ides u Grcku smesnu ligu.
K

Kazablanka

pre 24 dana

Ali Zvezdasi koji su za svakog igraca ubedjeni da ima neku duznost igranja u Zvezdi. "Pa ok, mogao si u Zvezdu al sta ces". Shvatite da cak iako ste najbolji klub ne mora da znaci da ste najzdravija sredina. Niko nije lud sto ne bira Zvezdu ili Partizan.
M

MNM

pre 24 dana

Pa to je Zvezda onda..Šampion i igra ligu šampiona koji bre Hetafe dolazi vamo:))
i

iz sljivika

pre 24 dana

Pa sad, da ćeš biti šampion sa Panatinaikosom to teško. Bolje da si se vratio u Zvezdu, sa Ilićem i Ivanićem držao vezni red i da si se naosvakao titula i naigrao Evrope. Al ok, srećno!