Komentari na vest

Maksimović: Narod je izgubio poverenje u nas...

G

Gost Srbin

pre oko 2 sata

Ta podrška u Leskovcu je bila uglavnom od strane političkih bus plaćenika, zna se kojih. Smešno je bilo slušati njihove parole, naručenu koreografiju. To nije prava Srbija jer pravoj Srbiji je vas preko glave. Od selektora, preko igrača, prave ste menadžerske kombinacije, to narod vidi. Ima tu i nekoliko dobrih, nabode se ponešto ali timski smo tanki. Piksi je odavno trebalo da ode.
u

unpamozzart

pre oko 2 sata

Zašto toliko forsirate tu priču da je lopta koju je Mitrović stigao bila skoro izgubljena a on je kao nadljudskim naporima stigao? Svako bi je lagano stigao, on se čak i namučio da je stigne. Ok, lep gol je dao, ali se nije video na terenu. Mnogo su nam novinari nerealni. Čim pobedimo dižu tim u nebesa. Do juče su pisali da je Mitrović za penziju.
z

ziza66

pre oko 3 sata

Maksimovic i Zdjelar dobitna kombinacija!
P

Preža

pre oko 4 sata

Zato što nikada ne igraju najbolji, već uvek podobni i oni koji imaju dobre agente, menadžere.
K

Kme

pre oko 4 sata

A ko bi trebao igrati?? Ko su najbolji?
G

Gorostas

pre oko 5 sati

Bolji od desetke Sasa Lukica
Д

Доколенко

pre oko 5 sati

Давно...
I

Iz sljivika

pre oko 5 sati

Zato i igrate na stadionima koje partijski kadar može da popuni.

Zvezda ispred svih!

pre oko 5 sati

...sa opravdanin razlogom!
V

Vart

pre oko 5 sati

Morate da budete kao Hrvati kako bih rerekao "samoregulatorni" u svim utakmicama, to jest da se na terenu dobro slažete, budete konstantni i ne zavisite samo od trenera. Hrvati su uvek igrali isto bilo da su imali jak tim iz devedesetih ili osrednji iz početka i sredine dvehiljaditih.
G

Grupa JNA

pre oko 5 sati

Hrvatima postavu reprezentacije ne uredjuje Milanovic ili Plenkovic kao sto to kod nas radi vlasnik Srbije. Cak ni Tudjman koji je bio opsednut fudbalom nije pravio toliki haos kao ovaj nas. Dakle nije uporedivo. Srbija nikada svoj pun potencijal nece pokazati dokle god igraju padobranci i menadzerski igraci u reprezentaciji koje odredjuje svi znamo ko.
g

gostić

pre oko 5 sati

Zato što kao po pravilu, utakmice protiv jakih timova odigrate najbolje i onda kada se, kao na primer protiv Danske, posle Španije, očekuje nešto više, neki rast, samopouzdanja, svega, vas oderu. Nema to veze ni sa Piksijem, mi tako već nekih 30 godina. Ali i mi navijači tu ni malo ne pomažemo, naprotiv. Posle jedne dobre tekme pravi se takva euforija... posle jedne greške igrač se razapinje a sutra se od njega očekuje da je robot i zaboravi sve i strpa tri komada. Gledah Dance sinoć protiv Španije, ljudi igraju rasterećeno, jer mogu, znaju da niko sutra neće da ih razvlači po novinama, u kafanama, glavno na netu, za jednu grešku, kardinalnu. Jer danas smo svi bezgrešni i nema nam spasa.
C

Cccc

pre oko 3 sata

Ebi ga kod nas srba je ako nije kako ja hoću onda me to ne interesuje i ja sam protiv. Ako nije selektor koga ja hoću, ako nisu igrači koje ja hoću, ako nije presednik FS koga ja hoću, ako nije presednik države koga ja hoću to nije moja država ili moja reprezentacija. Npr ni meni se ne svidja što je Piksi još tu ali nije to razlog da ne podržavam i volim svoju zemlju.

Steci Syto

pre oko 5 sati

niste
M

Mujagic

pre oko 5 sati

Jos da mozes imati bar mali uticaj na igru, pored toga sto trcis kao muva bez glave, ne bi lose bilo…
s

strašno

pre oko 5 sati

Ovaj dečko 50 nastupa!? Ništa protiv dečka, ali toliko su nam ogadili fudbal da ja nemam pojma ko je ovaj dečko i kada je skupio 50 nastupa...
C

Cer

pre oko 6 sati

Tako je decko,bravo
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

Maksimovicu, najvise te cenim zbog pobednickog gola Brazilu 2015 za u21 titulu prvaka sveta. Ali vi ste izgubili poverenje jer cutite dok Piksi i slicni poltroni unistavaju nasu reprezentaciju svakakvim liderima. I dokle god je tako ne trebate da se cudite praznim stadionima i pljuvacinom.