Komentari na vest

Maksimović i u petak sa prvim timom Zvezde

М

Марлоне

pre 16 minuta

Да остане двије и по сезоне би можда била најбоља мјера. Он би прерастао тад лигу, имао двије и по прволигашке сезоне у ногама и био спреман за даље, Звезда би имала барем двије сезоне топ играча. Када би се све развијало како треба, он би вриједио 30 милиона еура.
f

fenomeno

pre oko 1 sat

Ne zna se šta nosi dan a šta noć. I niko ne može ni pretpostaviti put ovog deteta ali potpuno je jasno da je supertalentovan. Totalno je zreo, ništa ne mora da se čeka. Neverovatan potencijal. Kod tri gola je on bio inicijator. Asistencija petom, pa asistencija Silasu, pa onaj vrhunski pas za Elšnika kod trećeg gola. Iz dubine, kroz sredinu, oštar tačan pas, iz prve, unapred. Onakav pas ćete retko videti u Srpskoj ligi. Samo treba da ga puste, da se igra, da uživa na terenu
l

lzr

pre oko 1 sat

Pa nece valjda ici u Graficar a dobio poziv u reprezentaciju.. hahahah. Mada, to je Milojevic. Njemu su bonusi Djiga i Prucev a ima sve najbolje iz Srbije
s

srka

pre oko 1 sat

Uvek sam za to da treba dati šansu mladim igračima, ali ne i siliti. Igrao je odlično u derbiju, ali protiv kog i kojeg Partizana?! S druge strane, kad će da igra ako neće sada?! Verujem Milojeviću. Njegova odluka biće jedina ispravna.
G

GostPa

pre oko 3 sata

Mali je odigrao odlično, ali to ste sve mogli u jednom članku da napišete, a ne u 5. Ima i drugih sportskih tema. Sportski pozdrav!
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 sata

Treba da igra protiv Intera od starta i razbice ih sa tri gola.Bice ovako krece Maksimović u napad a odbrana i golman Intera sami.
A

Ahahahaha

pre oko 3 sata

Zvezda nema bonuse pa mora da kupuje razne Đige i Pruceve..
P

Penzioner

pre oko 3 sata

Zvezda ima bonusa citav tim koji igra LS a Partizan kupuje Zubairu i obezbedjuje mu Srpski pasos, kupuje beka Vozdovca Djurdjevica, a pre toga Kovacevica, itd. Zvvezda ima problema sa bonusima sto su trazeni, Nedeljkovic, Mijatovic, Mimovic, MESI, itd. Vasi bonusi beze glavom bez obzira, za dzabe, Napredak, Radnicki itd. Posle 0:4 uzmi odmor 5 godina i pokusaj da se vratis u normalu...
S

Sta ce ono

pre oko 4 sata

"Maksimović i u petak u prvom timu".Treba da Maksimović standarni prvotimac Treba momka pustati da igra prvenstvo s pomalo i ligu sampiona da stice iskustvo.
g

gr4rrrrr

pre oko 4 sata

Mali je odigrao odlicno ali videcemo kako ce nastaviti
e

exe@stetaaaa

pre oko 4 sata

@ stetaaaa – šteta je što se Mimović povredio, a i da je potpuno spreman on ne bi igrao! Prednost na beku ima Điga. Takođe ne bi igrao ni u Milanu protiv Intera. Razmisli malo! S druge strane Mimović je dobar igrač, ali mora unaprediti centaršut koji mu je na nivou petlića!
h

halo

pre oko 4 sata

Naravno da će sad igrati, to se nije ni dovodilo u pitanje, pitanje će biti da li će igrati i kada se Mimović oporavi, kada se Rodić oporavi ili će Elšnik, Krunić i Ivanić biti previše skupi da bi grejali klupu momku.
M

Master inženjer IT

pre oko 5 sati

Na zimu odlazi Šerif za deset miliona eura a stiže Luka Jović iz AC Milana da zaduži devetku. Messi ostaje sigurno do kraja sezone. Sportski pozdrav
c

cv

pre oko 5 sati

povredjen je mimovic inace ne bi ni igrao. 😀
s

stetaaaa

pre oko 5 sati

sto se mimovic povredioo,odlican igrac vec sad
X

XxTheOnexX1

pre oko 5 sati

Da imam novac, kupio bih ugovor ovog decka, dao bi Zvezdi 5 miliona odmah uz obavezu da jos najmanje 3 godine, ili ne napuni 20 godina ostane i igra, naravno uz odredjenu minutazu. I posle sav transfer od sledeceg transfera da mi se vrate te 5 miliona i zaradu da delimo. Svi bi imali nesto o toga.
L

Laki92

pre oko 4 sata

Kralju. A Zvezda bi bila luda da ti ga da za 5 miliona?!
V

Veto123

pre oko 4 sata

I na sve to da razigrava tudjeg igraca? Nema sta, pravi si trgovac, imas diplomu od svih citaoca portala ahahahah

Proficap

pre oko 4 sata

Tako je bilo i za Nikolica, a i za Gavrica, na kraju ne uzesmo nista. Knezevic i Prucev odlaze na zimu. Knezevic za 8 miliona, Prucev za 3 miliona. Sada ce ih Miloje isforsirati, da bi mogli da ih prodaju. Luka Jovic bi bio prava stvar, za beogradske splavove, bas bi se obradovali.
m

milo123

pre oko 4 sata

sa takvim razmisljanjem nikada neces imati novac, jer se novac ne pravi tako. mozda na igricama, ili u onoj basni kad lik vidi zeca kako skace po sumi, pa zamisli kako ce ga zavalja za jagnje, jagnje poraste u ovcu, ovcu da za tele, tele da za kera i krene da valja kucice po soma evra. hehe
д

д.г.

pre oko 5 sati

Страхујем за преговоре о продужетку уговора. То ће вероватно зависити од његове минутаже.
g

gale1987

pre oko 5 sati

znaci prodajemo ga na zimu,eventualno do leta da ostane.. 7-8 mioiona plus bonusi za Terzice
v

v1ad

pre oko 5 sati

Da, zamislli Zvezda prodaje mlade igrace. Pa od toga klub zivi prakticno. Ne ocekujete valjda da ostane do 24e godine? On i Mimovic ce negde vec na zimu. Onda ce doci neki drugi klinci, odigrati sezonu/polusezonu i oni ce se prodati i tako dalje.

Fear The Beard

pre oko 5 sati

Fantasticne stvari se predvidjaju momku,izgleda da dobijamo odlicnog,mladog fudbalera.Nadam se na duze staze,ali sa Terzicem ce ici teze.Verovatno ce ga Terza prodati na prvu jacu ponudu.Medjutim,kako god bude,ne treba nabijati momku pritisak.Znamo svi,oni su od krvi i mesa,ifraci,treneri,Uprava,citaju portale,ovi mladji pokoji komentar.Ulazimo u fazu"dnevna doza Maksimovica"... Da novinari malo 'olade,da se spusti pritisak.
R

Repac grizojajac Plandište

pre oko 5 sati

Nema šansi da će Maksimović igrati celu utakmicu u peatak! Možda nešto malo u drugom poluvremenu, a što se tiče utakmice u Milanu, tu će Maksimović da presedi na klupi. Neće Milojević da rizikuje, jer treba da igarju afrički galaktikosi sa dve leve noge Olanjika, Dalčo, Nedaje i Dilson!
C

Chiske

pre oko 5 sati

Mene zanima gde je Lakinjos? hahahahahaahahah
N

Noša

pre oko 5 sati

Ne umanjujem ucinak momka u derbiju,bas naprotiv,ali,govoriti da se posebno istakao sto smo igrali na strani nema veze sa vezom,jer,objektivno,Partizan je na nivou OFKa,TSCa,Radnickog i slicnih ekipa,bez omalovazavanja. Svakako da momku treba pruziti sansu i protiv Intera,da li od starta ili sa klupe,ne znam,vazno je samo da sansu dobija u kontiuitetu,ali,mora se znati da njegova igra ne moze da se gleda istim ocima protiv Partizana i Intera jer je Zvezda,opet objektivno,Inter za Partizan i "lako" je Maksimovicu bilo da dodje do izrazaja. Svakako mislim da je pred njim lepa karijera ako se sloze sve kockice.
m

madmix

pre oko 4 sata

To što ti misliš da je "lako" baš i nije,jeste od kuće gledati,uleti ti prijatelju u prvu ligu sa 16 da vidiš kako je lako a o derbiju da i ne pričam bez bzira na snagu protivnika,ja smem da potpišem da bi on odigrao dobro i protiv Intera(možda bi patio fizike što se tiče) al uvek je bilo:ko zna,on zna i protiv Surdulice i protiv Intera.
g

gost031

pre oko 5 sati

Pa valjda je bolje da nam igra on umesto Dalsia....em je naše dete, em je već sa 17 god doktor za promenutog.
B

Bojim se

pre oko 5 sati

Cim ga zovu u reprezentaciju, da ce ga struka prodatu vec u januar. Pare, pare, pare, pare, pare, samo im je to vazno. Evo vam pare, samo ih uzmite nakon bar 4 god
l

loolololo

pre oko 6 sati

Decko je opasan igrac ali samo mu me treba nabijati nepotreban pritisak. Evo ljudi neki pisu da mora da pocne protiv Intera. Ajde polako... davati mu dobru minutazu sa klupe i onda vremenom u prvu postavu. Ovako ako ga u ligi sampiona gurnes od starta, desi se neka greska, los pas ili slicno ima dete da dobije opasnu pljuvacinu. Zato polako...
C

Chica

pre oko 3 sata

Ne slažrm se sa tvojim ziheraškim stavom. Dole više polako? Do 25-te godine? Kada je Mesi počeo da igra, Djaja? Koliko već mladih igrača igra u evropskim ligama?
m

milo123

pre oko 6 sati

@ Druid – a, ko kaže da će Terza ostati do sledećeg leta?!
G

Gost Rider

pre oko 6 sati

Dace bog da napreduje decko,niti Zvezda ima kreatora ili desetku niti repka ima,Piksi,Tadic ne secam se jos jednog kreativnog veznog..Kod Zvezde nekad u skorije vreme pricam Nine,Evando,Marin,Hvang
M

Mutommbo

pre oko 6 sati

Dati mu ugovor na 3 sezone koliko je maksimum za igrača ispod 18 godina. Plata rastuća 0,5 - 1 - 1,5 M i bonuse za plasman u LŠ, klauzulu u ugovoru na 50 M eura. Ako odigra dobro ovu sezonu, čim postane punoletan potpisati novi jači ugovor sa njim,gde bi za potpis dobio nagradu. Mora Zvezda da u vatru gurne Šljivića kao levog veznog, dok Maksim treba da igra desnog veznog. Ako igraju u oba pravca, može se formacija menjati u sistemu 3 vezana gde je jedan samo DM tipa Krunić ili Elšnik u prvenstvu. Za Evropu ove sezone Krunić-Elšnik - Ivanić.
B

Bu2nski

pre oko 6 sati

On je bas mlad i treba da igra u zvezdi jos minimum 2 godine a mozda i 3!
S

Slavuj

pre oko 6 sati

Ode on čim napuni 18 zato ga Mister zove u selekciju. Terzić naredio.

andresiniesta

pre oko 6 sati

Da se uvede lepo zakon da fudbaler ne sme da napusti ligu pre 22ge godine i da se smanji liga na 12 klubova, da se izbaci pravilo bonusa, samo bi stancovali talente...
2

2305

pre oko 6 sati

veliki problem napravio Milojevicu posto ovog malog ne mozes da ne stavis a iza njega treba stati i kad bude gresio zato miloje ne voli klince ove matore mozes da okrivis
G

Gorosts

pre oko 6 sati

Čuo sam u kaficu
C

Claudio Lopez

pre oko 6 sati

Ja sam i posle priprema u Rusiji pisao da Mesi mora da igra u prvom timu. Ovo su igrači za velike utakmice i velika dela moraćemo da ga istrpimo malo i da mu progledamo kroz prste za neke greške kojih će svakako biti ali ćemo dobiti igrača za reprezentaciju za narednih 15 godina!
?

??

pre oko 6 sati

Odlican igrac to se vidi. Prijem lopte, okret, pas sve odlicno. Svidja mi se kod njega sto nije kao vecina napaljenih klinaca koji nabiju glavu u zemlju i misle da ce se dokazati tako sto presevaju 5 igraca i daju gol. Kod maksimovica se vidi tehnika i inteligencija sto je kod te pozicije mozda i najvaznije. Ako ovako nastavi sa radom, bude cvrsto na zemlji i obidju ga povrede daleko ce da dogura
D

Druid

pre oko 6 sati

Prodaće ga Terza za 5-10M već na zimu, eventualno sl. leto. A moglo bi mnogo više da se uzme ako bi ostao duže
m

milo123

pre oko 6 sati

bez ozbiljnijeg rezultata u Evropi, bojim se da je 15 mil maximala za nekog igraca iz Ling Longa. (mala digresija: mi platimo igraca 4 miliona i ocekujemo od njega da radi ne znam ti ni ja sta, ali je zato nama malo 10 miliona za mladog, cak i u ovoj nasoj jadnoj ligi neafirmisanog igraca)
J

Joksa1986

pre oko 6 sati

Najgore od svega sto djecku za 10 mjeseci istice ugovor 🤦 Sta li su cekali do sad koji moj ???
?

??

pre oko 6 sati

Produzice mu sigurno, nema sanse da on ode bez obestecenja. Zvezda ako pocne da mu daje minute on bolju odskocnu dasku od zvezde nema. Pa makar tu bio i jednu sezonu kao nedeljkovic (samo sto nedeljkovic nije bio dovoljno koristen)
g

ghost11

pre oko 6 sati

Mali je extra talenat, to se vidi na prvu loptu. Treba forsirati i Šljivića, ako odigraju jednu dobru utakmicu u ligi šampiona možemo ih prodati za 10-15 miliona. Ne vidim poentu držanja u ekipi Kataija i Kange, samo uzimaju minute. Takođe Olajinka blago rečeno očajan do sada, a Milson greje klupu.
m

milo123

pre oko 6 sati

posto se zvezda vecinom brani, zvezdi treba olajinka da odere bulju od klizecih, a milson ulazi na kraju da na svezinu i vic iznenadi protivnika. milson ne moze da juri sat vremena za protivnikom ko olajinka. ne moze niko osim njega i serifa rekao bih. to su dva igraca koja nisu tehnicki na najvisem nivou, ali zato fizicki zveri. takav fudbaler pre ili kasnije udje u neku sansu, iscacka neku loptu - dok milson moze celu utakmicu da pokusava i nijednom da ne prodje. malo sam ovo plasticno objasnio, ali mislim da ti je jasno sta hocu da kazem.
M

Mujagic

pre oko 6 sati

Dajte nasim mladim momcima sto vise da igraju!
2

2305

pre oko 6 sati

alibi trener uvek igra sa matorim klince ne mozes da okrivis
F

Fef

pre oko 6 sati

Ako zasluže, ne treba da igraju samo zato što su mladi momci
2

2305

pre oko 4 sata

kaze da ako stavis mlade u vatru mogu da sagore
У

Ултра..

pre oko 6 sati

Какав црни графичар мали је сува класа мора бре сваки меч.да игра у први тим.. чу графичар буди Бог са нама
Z

Zlatni klinac

pre oko 6 sati

Istina 100 %