Maki Banjak (©Starsport)
Maki Banjak (©Starsport)

Maki Banjak odbio da uđe u igru protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.05.21. | 11:27

Kameruncu se sprema otkaz

Mnogo toga se poremetilo u timu Partizana u finišu sezone. Takuma Asano je otišao bez pozdrava, Filip Stevanović odlazi uz poruku punu gorčine, a Maki Banjak će dobiti – otkaz.

Kamerunski fudbaler je napravio neverovatan potez na finalu Kupa, jer je odbio da u produžetku uđe u igru, piše Telegraf!

Izabrane vesti

Mučili su se crno-beli sa povredama, protiv Igor Vujačić, koji je nezgodno pao prilikom jednog duela, a onda i Slobodan Urošević, koji na kraju nije mogao da izdrži meč do završetka. Umesto njega je zaigrao Marko Živković.

Ideja stručnog štaba Partizana je bila da Maki Banjak uđe u igru i unese svežu krv u odbranu, ali je Kamerunac to odbio. Iako se tokom prvog poluvremena zagrevao, kada mu je poručeno da se kasnije spremi za ulazak na teren, otkazao je poslušnost. Probali su Sejduba Suma i Ivan Obradović, koji su bili u „civilu“ da ga nagovore da promeni odluku, ipak, Banjak je ostao pri svome.

U Humskoj već pišu raskid saradnje sa kamerunskim štoperom, koji je došao letos iz ljubljanske Olimpije kao pojačanje od kojeg se mnogo očekivalo, ali na terenu nije toliko blistao. Na kraju ga je Vujačić istisnuo iz tima, pa je od tada počelo Banjakovo nezadovoljstvo, koje je kulminiralo na finalu Kupa. 


tagovi

FK PartizanMaki BanjakSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara