REZZIME DANA (četvrtak): Holanđani i Napoli pokvarili odličan dan na simulacijama

Vreme čitanja: 3min | čet. 30.04.20. | 23:22

Pogledajte ko vam je 30. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

INTER /SIM/ - SASUOLO /SIM/ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 4:0
Kvota nije bila velika, ali je barem tip prošao bez ikakvih problema. Inter je odlično startovao golom u prvom poluvremenu, a po povratku sa odmora, nastavio je tamo gde je stao. Čak je bio i raspoloženiji, pa su tri gola u drugom delu obezbedila mirnu završnicu i zaokruženog keca. Obradovali su se i oni koji su tipovali na 3+.

ROMA /SIM/ - SAMPDORIJA /SIM/ (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:1
Još jedan par iz Italije je prošao bez muke. Ovog puta, keca ste mogli da zaokružite već na poluvremenu, jer je Roma imala nedostižna tri gola prednosti. Sve što je Sampdorija uspela u nastavku je da postigne počasni pogodak.

BAJERN /SIM/ - AJNTRAHT /SIM/ (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:1
Ziheraški ste odigrali na Bajern, znajući da Bavarci ne greše. Kvota nije bila posebna, ali je donela novac, što je najbitnije. Minhenski tim je poveo u prvom delu, a kada on povede, povratka rivalu nema. Bajern je u nastavku samo uvećao prednost. Ajntraht je uspeo tek da ublaži poraz.

RIO AVE /SIM/ - PASOŠ FEREIRA /SIM/ (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:0
Jedan gol – tek toliko koliko je bilo potrebno za prolaz. Srećom, završio je na pravoj adresi, u mreži Pasoša, još u prvom poluvremenu. Rio Ave je nastavak iskoristio za odbranu svog gola, čime vam je obezbedio još jedan prolaz.

BENFIKA /SIM/ - TONDELA /SIM/ (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 3:0
Sigurno, bez najmanjih problema Benfika je izašla na kraj sa slabašnom Tondelom i opravdala ulogu apsolutnog favorita, što se moglo zaključiti i po kvoti. Jedan gol u prvom delu, dva u nastavku i posao je bio gotov. Orlovi se nisu ni “preznojili“.

AJAKS /SIM/ - TVENTE /SIM/ (tip 1, kvota 1,08) – rezultat 2:0
Veliki favoriti su večeras u potpunosti opravdali vaše poverenje. Još jedan takav je i Ajaks koji je trijumfovao protiv Tventea. Po gol u oba poluvremena bio je dovoljan čak i onima koji su tipovali iz keca u kec, pa i onima sa sigurnom pobedom. Kopljanici su posao obavili rutinski.

ĐENOVA /SIM/ - PARMA /SIM/ (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 2:0
Loše partije Đenove u Seriji A nisu vas poremetile da Grifone stavite na vaše tikete, što se na kraju ispostavilo kao dobra odluka. Sa druge strane se našla uvek nepredvidiva Parma, koja ovog puta nije iznenadila. Domaći su u oba poluvremena uspeli da postignu po gol i tako vam prirede miran finiš meča i ujedno obezbede jakog keca.

PRECRTANO

VERONA /SIM/ - NAPOLI /SIM/ (tip 2, kvota 2,35) – rezultat 2:1
Ponovo vas je prodao klub iz Italije. Sinoć Milan i Juventus, danas Napoli. Znala je Verona dobro da namuči klubove u Seriji A ove sezone, što se pokazalo tačnim i u simulacijama. Napoli koji u italijanskom prvenstvu posrće, večeras nije uspeo da nadoknadi gol zaostatka iz prvog poluvremena. Stigao je do izjednačenja, ali ga je Verona ponovo iznenadila, kao i vas.

SPARTA /SIM/ - FEJENORD /SIM/ (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 0:0
Eredivizija je poznata kao vrlo efikasno prvenstvo, ali to očigledno ne važi za simulacije. U duelu Sparte i Fejenorda viđena su “dva krompira“, što je svakako bilo neočekivano. Odlična forma roterdamskog tima tima prekinuta je u simulaciji gradskog derbija.

VILJEM II /SIM/ - HERENVEN /SIM/ (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 0:3
Mrlju na odličan kladioničarski dan ostavio je ovaj poraz Viljema koji nije imao nikakve šanse protiv Herenvena. Gosti su stekli prednost u prvom poluvremenu i umesto da domaćin pojuri makar izjednačenje i meč učini zanimljivim, u nastavku je još dublje potonuo. Veliki rizik se ovde nije isplatio.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara