©AFP
©AFP

Ibrahimović je mrzeo Kavanija

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.05.20. | 11:25

Iako su tri godine igrali zajedno

Tri godine su proveli zajedno, naosvajali se trofeja, nosili igru Pari Sen Žermena i – gledali se ispod oka.

Mada je na terenu sve funkcionisalo beskprekorno, toliko dobro da je malo ko mogao da primeti da se ne podnose, u svlačionici Parka prinčeva sve je varničilo između Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Kavanija. Dvojica vrsnih golgetera, pritom izrazitog ega, teško su podnosili činjenicu da ovog drugog imaju za saigrača.

Izabrane vesti

Pogotovo se to odnosi na Ibrahimovića, koji je prema tvrdnjama Mišela Sijanija bukvalno prezirao Urugvajca.

Tokom karijere, Ibrahimović je mrzeo samo trojicu ili četvoricu saigrača. Jedan od njih bio je Kavani. Ibra niije voleo ako ste bili bliski sa Kavanijem. Ili ste bili sa Zlatanom ili protiv njega. Rekao mi je da je sve u Pari Sen Žermenu išlo dobro dok je na klupi sedeo Loran Blan, a da je jedina osoba koju nije voleo bio Kavani”, predočio je francuski defanzivac Mišel Sijani, bivši štoper, između ostalog, Bordoa, Lacija, SPortinga, Espanjola…

Da Zlatana bije glas “lošeg momka” može se zaključiti i na osnovu utiska koji je ostavio u Los Anđeles Galaksiju, poslednjegm kluba u kome je igrao pre povratka u Milan.

Rekli su mu da uopšte nije bio dobar saigrač i da je to razlog zbog kojeg je otišao. U fudbalskom smislu, bio je vrlo dobar, ali kako su mi rekli, uopšte nije važio za dobrog kolegu”, objašnjava Emilijano Insua, od januara član LA Glaksija.

(FOTO: AFP)


tagovi

Zlatan IbrahimovićEdinson Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara