Komentari na vest

Mađari zapalili Štutgart, udahnuli život u 100. minutu i slomili škotska srca (VIDEO)

Jagg86

pre 8 dana

Namerno sam gledao ovaj meč, nisam hteo Nemačku da gledam. Činjenica je da smo navodno bolji od ove dve reprezentacije, ali još veća je činjenica da mi nemamo srca za velika dela. Iako su slabiji od nas, požrtvovanje, energija i zalaganje ove dve reprezentacije je deset nivoa iznad našeg.Džabe nama induvidualci kad je hemija NULA ! .
B

BokiUSA

pre 9 dana

Simpaticne limitirane ekipe. Pobedila je malko bolja. Iskreno da ne bude zabune ni mi nismo bolji. Ima mnogo ekipa koje su zalutale ovde na prvenstvo ali zarad novca svi su dobro dosli. Kada sam video 9ku Madjarsku (Adam) covek ima 120 kila I jedva se krece tu je bio kraj...
H

Hyypia

pre 8 dana

Nas mitar skoro kao adam :D neupotrebljiv
S

Snoopy

pre 8 dana

9-ku pozajmili pivota iz rukoneta
N

Nemanja Matic sam

pre 9 dana

Dzaba me kritikujete, necu se vama pravdati, NONSALANTNO cu izaci iz studija u NISKOM BLOKU, i onda cu OKOLO do kuce, zadovoljan jer SVE STO SAM VAM PRICAO, NAGOVESTIO I PREDVIDEO SE I DOGODILO, i daljw morate da me slusate i patite ...SPORTSKI POZDRAV
H

Hngr

pre 9 dana

Varga je BarnabaŠ, a ne Barnabas.
D

Drvo

pre 9 dana

Mađarska trenutno jedina normalna država u Evropi.
Z

Zoran 91

pre 9 dana

Za nas bi najbolja varijanta bila da i Dance i nas samo pobeda vodi dalje pa kom odbojci kom opanci. Kalkulacije nam nikad nisu donele dobro pa nece i nebi ni ovaj put.
H

Haxer

pre 9 dana

Bole me oci od Skotske. Izrazito, ali izrazito limitirana ekipa. Ne znam kako Norvezani sa Halandom i Odegardom nisu bili ispred njih u kvalifikacijama..
Б

Белграно

pre 9 dana

Од овакве Мађарске смо ми изгубили и кући и у гостима, и ми нешто као претимо Словенији и Данској.
U

Urkela88

pre 9 dana

Čobot skinuo Jovića sa trona, ovo je sad najkasniji gol u regularnom delu utakmice na Evropskim šampionatima - 100. minut.
O

Oštra britva

pre 9 dana

I bolje što je Škotska ispala. Da su igrali drugi krug, bilo bi mrtvih po terenu. Dugo nisam vidio grublju ekipu, koljači pravi.
S

Srbija 12345

pre 8 dana

Jel si gledao možda kako Švajcarci igraju protiv Nemaca.Tuku,vuku,čupaju sve na kvarno a sudije kao da su slepe! Švajcarci baš prljava i namazana ekipa!
A

Auslenda

pre 9 dana

Skoti su Skoti
T

Tek

pre 9 dana

Su ovi igrali antifudbal. Glavomeet oba tima krkljanje. Ipak se bolje brže i lepše igra i u Južnoj Americi i Africi
G

Gost62829

pre 9 dana

Mcginn - Aston Villa Robertson - Liverpool Gilmour - Brighton McTominay - Manchester U McKenna - Nottingham Adams - Southampton Christie - Bournemouth Armstrong - Southampton i Jos na to nadodati Forrest McGregor I Taylor Celtic Jack - Rangers i Cooper - Leeds i pobede ih Madjari koji mnogi igraju po Madjarskoj i osrednjim timovima i onda prica kako je Premijer liga prejaka a izgleda da je precenjena mnogo vise nego sto je jaka.w
r

rea

pre 9 dana

Kakve veze ima što pobrojani igrači igraju po Čempionšipu i Premijeršipu, kad su to mahom vodonoše? Meni je Mađarska na ovom meču bila čist favorit, imaju lidera u Soboslaju koji je klasa i još par kvalitetnih mladih igrača, kvalifikacije odigali maestralno, do prvenstva vezali skoro 20 utakmica vezano bez poraza, dok Škotska nikoga nije pobedila oko godinu i po dana.
A

Ako ćemo tako

pre 9 dana

Pa dobro, znači hoćeš reći da je Barselona sa Mesijem, Ćavijem,Inijestom, Pujolom, Alvesom bila precenjena jer je izgubila od škotskog Seltika sa 2:1 iako je imala posed lopte 89. Odavno imena ne igraju fudbal, a realno ni Mađari nisu večeras zaslužili nešto više od Škota da pobede i budu treći u grupi.
S

Svaka čast

pre 9 dana

Gol razlika -3 i imaju 3 boda. Šmekerski
H

Hahahahaha

pre 9 dana

Skoti ladno imali jedan sut i to van okvira do nedje 90+5 a treba im pobjeda, stvarno mi nejasno ili su tako nemocni ili ne znam, nejasno mi totalno, zasluzeno madjari ali opet veliko je pitanje oce li im dovoljno bit, skoti bas sramota, sjajni navijaci i ocaj igra od njih..
D

DDF

pre 9 dana

Lepo je objasnio Bogdanovic na rts-u...ne znaju i nemaju srece...😉😉😉
e

ej ej

pre 9 dana

Sa ovom pobedom Mađarske je Srbija ispala jer su sad šanse minimalne kao treći otići u Osminu finala
B

Brundo

pre 9 dana

Sa bodom protiv Danske nikako.
P

Petrovac na mlavi

pre 9 dana

Još uvek imamo šanse i sa bodom, ukoliko Albanci izgube, Hrvati odigraju nerešeno ili izgube, Englezi dobiju sa dva gola razlike i Česi i Gruzini izgube
g

gost...

pre 9 dana

Ovo je samo smanjilo sanse da sa dva boda idemo. Sa 4 boda 99% idemo dalje. Sportski pozdrav!
Р

Република Српска

pre 9 dana

БРАВО ПРИЈАТЕЉИ! Свака част! 🫂
?

??

pre 9 dana

Oni prijatelji mogu da budu samo u politici. Nikad njihov i nas narod ne moze da bude prijateljski
m

milo123

pre 8 dana

lupas. ja imam par odlicnih prijatelja Madjara. Istina, jesu malo drugaciji, hladniji, ali su to dobri i posteni ljudi, sa visokim nivoom kulture. Subotica je grad sa najfinijim ljudima.
S

Svastaaaa

pre 9 dana

Madjarska ocajna reprezentacija i od njih smo uspeli da izgubimo
B

Brundo

pre 9 dana

Kad je Piksi govorio o Madjarskoj zvucalo je kao da govori o Portugaliji.
?

??

pre 9 dana

Portugal je potcenjivao, doduse tu je jedini uspeh i napravio
M

Makks

pre 9 dana

Ovim mesarima iz Škotske bi trebalo zabraniti učešće na velikim takmičenjima u narednih 20 godina. Talenat nula, tehnika -100, haos.
А

Арчи Гемил

pre 9 dana

Пјани од вискија, ради их на агресију