Komentari na vest

Luković stiže u Napredak da se vrati na staze stare slave

G

Grobari zarkovo

pre 5 dana

JEL OVAJ JOS IGRA FUDBAL ?
B

Balila

pre 5 dana

Gledao sam ga u Nišu, igrao je za Radnički godinu dana. U početku je bio prvotimac, ali zbog loših igara, posle je bio rezerva. Na terenu igra bez učinka, baš slabo. Samo ga interesuje da izvodi slobodne udarce i korner i to bez učinka. Definitivno propala karijera koja se ogleda u menjanju klubova svake godine. Šteta jer svojim izgledom ostavlja utisak pravog sportiste, ali na terenu deluje monotono bez volje i želje.
M

Meraklija99

pre 5 dana

Nije igrao godinu dana, već 6 meseci.
m

marija juric

pre 5 dana

ZOVEM SE Marija Jurić. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je pružio Dr.apata da mi pomogne vratiti svoju bivšu ženu svojom magijom ljubavi i magijom. Bio sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer je moja žena stvarno varala i tražila razvod, ali kada sam na internetu naišao na e-poruku od Dr.Apata o tome kako je pomogao tolikim ljudima da dobiju povratne informacije i pomognu popraviti odnos i učiniti ljude sretnima u njihovom odnosu. Objasnio sam mu svoju situaciju i potom sam ga zamolio za pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, on mi je rekao da će mi pomoći oko mog slučaja i da sada slavim jer mi se žena potpuno promijenila nabolje. Uvijek želi biti sa mnom i ne može ništa bez mog poklona. Stvarno uživam u svom braku, kakva sjajna proslava. Nastavit ćemo svjedočiti na internetu jer Dr.Apata je prava čarolija. TREBATE POMOĆ? KONTAKT -E-mail- drosita20112@gmail.com, možete ga dodati i na Whats-app: (+447307347648) On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretno u vašoj vezi. I to je savršeno u vašoj vezi. Želiš li svog bivšeg nazad? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješavanje problema bez djece? Rješavanje financijskih problema? Loša erekcija i brza ejakulacija? Rješenje za bolest i tjelesnu bolest Želite biti unaprijeđeni u svom uredu. Rješenje problema razvoda? Whatsapp ili nazovi (+447307347648) (molimo zanemari ako ne trebaš pomoć)
Р

Рајка Барегро

pre 5 dana

Пуши курац
P

Pavel Nedved

pre 5 dana

Još kedan vrhinski talenat koji je žurio da direktno iz rada predje u psv i tu je kraj a iz te dve generacije svi su žurili pa su se posle vraćali da poprave stvar koja uglavnom nije mogla da se popravi on u psv pavlovski u porto to su dva transfera koji su uništili karijere ova dva momka koji su nosili tu 94 ekipu naravno uz mitrovića djurdjevića i ostale koji su malo manje žurili pa siu nešto i napravili isto tako babić propao u sosijedadu pa je morao ponovo šteta za tu generaciju 94-94-96 mnogo dobrih fudbalera a malo ostvarenih na visokom nivou
X

XavieRS

pre 6 dana

Jos jedan primer kako se od talentovanog omladinca ne postaje igrac za vise od JSL..
v

v1ad

pre 6 dana

Dajte, ovaj lik je propao jos od onog vremena kad je kao bio u Zvezdi, ako se neko seca toga uopste. Ne znam da li je tad 2 zvanicne utakmice odigrao.
M

Ma....

pre 5 dana

Kako bi vi isprozivali Zvezdu na bilo kojoj vesti,taj je i dobijao šansu ali nije je iskoristio pa misliš li da ga još Zvezda trebala držati da bi se pokazao...
Z

Zzjj

pre 6 dana

Dobro pojačanje za Napredak.