(©MN Press)
(©MN Press)

Luković stiže u Napredak da se vrati na staze stare slave

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.24. | 08:45

Vezista nakon epizode u Radničkom dolazi pod Bagdalu

Pamtiće Andriju Lukovića Srbija po pobednosom golu protiv Francuske na Evropskom omladinskom prvenstvu sada već dobrano daleke 2013. godine, a pre svih navijači Voždovca, jer je u dresu Zmajeva pružao najbolje partije na našem tlu. U dve sezone (od 2017. do 2019.) postigao je, kao vezista, 16 golova uz šest  asistencija u Mozzart Bet Superligi i već četiri takmičarke godine bi da ponovi takvu berićetnost.

Veruje Luković, a veruju danas i u Napretku da centralni ili ofanzivni vezista može bolje, te su dogovorili saradnju koja bi u toku dana trebalo da bude ozvaničena. Tako će tridesetogodišnjak moći da za Čarapane debituje protiv još jednog bivšeg kluba, Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Nije baš sve bilo bajno za igrača poniklog u Radu nakon tih sjajnih meseci na Krovu. Otišao je Luković iz Beograda u poljski Rakov, ali se nije naigrao, mada je solidne minute kasnije našao u Portugaliji, u dresovima Familikaa i Belenenseša, te u Ziri iz Azerbejdžana, gde je proveo sezonu i po, upisavši tek dve asistencije.

Prošle zime vratio se Andrija u Srbiju, u niški Radnički, gde je probao da vrati staru formu. Ponovo nišanske sprave nisu bile na visini zadatka, mada je u statistiku Luković umetnuo dodatnih 15 mečeva i dva direktno nameštena gola.


tagovi

Andrija LukovićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara