Saša Lukić (©Reuters)
Saša Lukić (©Reuters)

Lukić bi mogao da se vrati na Čizmu: Sesk Fabregas bacio oko na srpskog vezistu

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 01:24

Komo naciljao srpskog vezistu kao pojačanje za sezonu u kojoj će posle skoro dve decenije ponovo biti učesnik elitnog ranga

Komo se ove sezone po prvi put posle skoro dve pune decenije vratio u Seriju A i mada u aktuelnom sastavu ima nekoliko igrača sa zavidnim iskustvom igranja u elitnom rangu italijanskog fudbala, kako bi u njemu ostao novopečeni prvoligaš moraće dodatno da se pojača.

Nije Komo još napravio prvi korak po tom pitanju, ali za potencijalnim pojačanjima uveliko traga, a prema pisanju Đanluke di Marcija jedan od fudbalera koji se našao na radaru kluba koji sa klupe predvodi Sesk Fabregas je i srpski reprezentativac Saša Lukić.

Izabrane vesti

Za sada se, kako stvari stoje, radi samo o interesovanju kluba koji je pored veziste Fulama naciljao i njegovog bivšeg saigrača Andreu Belotija. Njih dvojica su sarađivali u Torinu pre nego što je popularni Galo leta 2022. godine napustio Bikove, da bi samo šest meseci kasnije isto učinio i Lukić.

Međutim, ni jedan ni drugi nisu se najbolje snašli u novim sredinama. Beloti će se posle ne baš uspešne šestomesečne pozajmice u Fjorentini ovog leta vratiti u Romu, dok je Lukić ove sezone počeo samo 13 utakmica u Premijer ligi, što će Komo pokušati da iskoristi u pregovorima ne bi li ih ubedio da promene sredinu i dođu u ambiciozan projekat u kojem pored Fabregasa učestvuje i Tjeri Anri kao jedan od manjinskih vlasnika.

Međutim, Lukić nije jedina želja Koma kada je reč o pojačanjima u veznom redu. Gazeta delo Sport je tokom prethodnog dana pisala da je klub iz Lombardije ponudio jednogodišnji ugovor Stefanu Sensiju, koji će se ovog leta rastati sa Interom, a pre nekoliko dana pisali smo i o interesovanju za Aleksisa Sančeza, još jednog fudbalera koji će kao slobodan igrač napustiti novog šampiona Italije.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024Saša LukićKomoFulamAndrea Beloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara