Komentari na vest

Lukavstvo kapitena Srbije na predstavljanju Murinju: Zna Tadić kako i gde treba (VIDEO)

O

Ovi

pre oko 2 meseca

Kvazi znalci navijači bliznakinje i blizanca ne mogu da podnesu Duću jer nikad nije igrao niti želi da čuje za projekte. A ljubomora će ih izgristi. Neka pare i pljuju. Dušan Tadić Duća je po svemu naš najbolji igrač svih vremena. Takvo znanje i statistiku kroz karijeru malo ko na Svetu ima a kamoli kod nas. Legenda Vojvodine Reprezentacije Ajaksa i svih klubova gde je igrao i igra sa 36 a ina više snage od desetak godina mlađih. Igraj Dućo na golove deri konje i volove. Ti si majstor među majstorima blago timu koji tebe ima
D

Dusan Tadic

pre oko 2 meseca

Ja sam najbolji igrac ove ekipe bez lazne skromnosti, ja sam najspremniji igrac ove ekipe.
I

Ivan....

pre oko 2 meseca

Mi imamo specifican debilski mentalitet. Zato nas toliko unistavaju kroz istoriju. Covek igra ko zna koliko godina za reprezentaciju. Legenda je bez dileme, a magarci ga ovde pljuju. Kao nekad Kolarova.
l

looodčoek

pre oko 2 meseca

bivseg kapitena
J

Jova1245

pre oko 2 meseca

Vodja sa feminiziranim glasom :) xa xa xa Tvrdim da sam najjaci
Z

ZOMBA

pre oko 2 meseca

A ti si, šra !!!??? Ajkula u telu zlatne ribice!
?

?

pre oko 2 meseca

Читао сам 2 пута,ја не могу да повежем пола текста.
x

xaca

pre oko 2 meseca

slucajno
S

Sf

pre oko 2 meseca

A kako da ne, ajde hvali ga još malo. U reprezentaciji je kokoška a ne lisica. Jaka stvar pobedili Strazbur. Tako je samo mu dižite rep pa će onda da izjavi da je najbolji svetski igrač svih vremena. Neka kaže Murinju ono što je rekao Piksiju, za 2 minuta bi dobio nogu. Nevaspitani i umišljeni šaran koji pre svega ne ceni svoje saigrače. Trebalo je da mu neko nalupa šamare od njih zbog te izjave a posle da mu da loptu u ruke i kaže :a sad majstore idi igraj sam kad si najbolji i najspremniji(koji vic)
M

MANOL0

pre oko 2 meseca

Procitah naslov pa tekst,odgledah i golove i opet shvatih da sam glup.
p

pulen

pre oko 2 meseca

Ovim driblingom asistirao Mitru protiv Protugala, ali bas isto sve haha..
N

Nema spasa...

pre oko 2 meseca

Znao sam da ce Mozzart jedva docekati ovo i dizati ovu personu u nebesa, eno slican naslov i na Kuriru. Aj laku noc Srbijo, ionako ne zivim tu vec 5 godina.