(©Reuters)
(©Reuters)

Lukavstvo kapitena Srbije na predstavljanju Murinju: Zna Tadić kako i gde treba (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 20:35

Fenerbahče deklasirao Strazbur u generalnoj probi za evropske bitke

Dobio je poduži odmor Dušan Tadić posle Evropskog prvenstva. I da se oporavi, regeneriše telo, ali i da sabere misli i od svega odmori glavu. Nisu u Fenerbahčeu želeli da ga cede, imao je Žoze Murinjo razumevanja.

Vreme za oporavak je prošlo, kapiten Srbije vratio se na teren i pokazao da je prava lisica. Zna Dušan Tadić kako i gde da se pošalje lopta, kako da je zavrne i saigračima servira gol. Ako je ne taknu – završiće u mreži. No, na to nije bio spreman golman Strazbura, morao je da je vadi. Jednom zbog poteza srpskog plejmejkera, sve skupa – četiri puta. Fenerbahče je u Gracu deklasirao Strazbur – 4:0 (4:0).

Izabrane vesti

Na istom mestu koji dan ranije istanbulski klub je pretrpeo poraz od splitskog Hajduka, supertalentovani Bruno Durdov, momak iz Kaštel Sućurca, presudio mu je. Ali, tada su karte bile blago promešane. I nije bilo kapitena Srbije na terenu. Sa njim – druga priča.

Ipak, sve je krenulo od Sebastijana Šimanskog. Poljak se portiv Bilih vratio na teren, uhvatio ritam u poslednjih pola sata, a protiv Strazbura odapeo strelu. Probušio je Metjua Drejera udarcem van kaznenog prostora. A, onda lukavstvo Dušana Tadića na predstavljanju Žozeu Murinju

Raspao se francuski tim u prvom poluvremenu posle pogostka srpskog kreatora, nije mogao da se sastavi u poslednjih desetak minuta. Svaki iole opasan napad Fenerbahčea mogao je da padne gol, voda je ušla u uši igračima Strazbura.

I kod trećeg je sve krenulo od kapitena Srbije. Okrenuo se, jednim potezom odvojio od dvojice čuvara, ćušnuo loptu za Brajta Osaji Samjuela, a on na drugoj stativi pronašao Rajana Kenta. Za kraj se upisao i Edin Džeko.

Rapsodija Fenerbahčea u prvom poluvremenu, mrtvo more u drugom. Sve je bilo odlučeno…


tagovi

FenerbahčeStrazburPrijateljske utakmiceDušan TadićEdin DžekoSebastijan ŠimanskiRajan KentŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara