Komentari na vest

Lukaku stigao u Italiju, Inter spreman da žrtvuje Damfrisa, Čelsi polako popušta

K

Ksale

pre preko 2 godine

Tuhel za svoj sistem igre na poziciji desnog beka koristi Risa Džejmsa, a ne Azpilikuetu. Azpilikueta igra desnog štopera uglavnom. Tako da, ako budu menjali Azpilikuetu, sigurno ga neće zameniti sa Damfrisom, "novinari" moji.
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Samo vi prodajte igrace Intera, po vama niko nece ostati
L

LalinacKodNis

pre preko 2 godine

Big R9(o)m se vraca!! Vracamo skudeto idemooooo Inter.
1

101

pre preko 2 godine

Onana------Bastoni, DeFraj,Skrinjar---------Gosens,Barellla, Dibala,Brozovic,Darmian----------Lukaku,Lautaro------- Ekipa je fantazija!!!!!
L

Lukaku prelazi u Tottenham kod Contea

pre preko 2 godine

Postavite kvotu odmah uplacujem..
N

Nemanja021

pre preko 2 godine

Možda će zvučati čudno, ali ja kao simpatizer Čelsija bi jako voleo da Lukaku ostane, više od bili kog pojačanja. Nije ni imao priliku da uhvati kontinuitet, a to što lupa po medijima pa nije on PR nego fudbaler a nije baš proračunat, ali je vrhunski igrač, a to je važno.
S

Srecko Sojic

pre preko 2 godine

Jedva cekam da moderni Emil Heski ode iz kluba.
S

Sveta G.

pre preko 2 godine

Izgleda da dovode Elmasa !!!!
S

Stefan Stefu

pre preko 2 godine

Kao simpatizer Milana i pre svega zeljubljenik u Calcio da budemo malo realni… Inter ako u napadu spoji Lukakua,Lautara i Dibalu to je po mom misljenju medju top 3 napada u svetu,Lukaku je igrac koji u Italiji je bukvalno klasa iznad 99% igraca realno,Martinez 1998 godiste a vec toliko dokazan igrac,Dibala suvisan svaki komentar realno,madjinicar. Vezni red gde imate Barelu i Brozovica je vec solidan,da se nije desila situacija sa Eriksenom strasan bi bio i vezni red. Tu je i Gosens po malo zaboravljen znog povrede ali setite se njegovih partija na Euru i u Atalanti uz 1-2 fina pojacanja u veznom redu mislim da je ovo tim za mnogo velike domete imajuci u obziru da u odbrani imaju Skrinjara,Bastonija i De Fraja koji vec 3 gofine za redom primaju najmanje golova. Tu je sada dosao i Onana,strasan tim realno za Italijanske uslove.
T

Ti ako si

pre preko 2 godine

Navijac Milana onda je Gile Maldini licno!! Cekaj, Gile ti li si!?! Cuj mene Maldini, Gile.
S

Stefan Stefo

pre preko 2 godine

Napisao sam simpatizer ne navijac Milana i zaljubljenik u Calcio i neko ko pravi fudbal 40 godina a ti ne verujem da imas toliko godina zivota
G

Gist

pre preko 2 godine

Samo da se odbrana ne dira, to je stub tima, ako ode skrinjar u sta ne verujem, bice velikih problema
L

LePoqew

pre preko 2 godine

Čuj najbolji trio na svetu u napadu hahaaha. Evo ti samo neki od mnogobrojnih koji su bolji od pomenute trojice: Mbappe-Messi-Neymar, Mane-Jota-Salah, Vini-Benzema-Valverde, Son-Kane-Kulusevski, Gnabry-Lewa-Coman, Bruno-Ronaldo-Rashford, Mahrez-Haaland-KDB, Mount-Werner-Havertz...