Komentari na vest

Luka Ilić u kopačkama Mirka Ivanića, Katai častio lažnjakom i stigao Pančeva

A

Aca LJotic 89

pre 21 minuta

Pobeda u fudbalu pobeda u kosarci pobeda u odbojci BRAVO CRVENO BELI SAMPIONI!!!!❤️🤍🔴⚪💪
L

Lzr

pre 27 minuta

Luka Ilic novi repstativac
G

GrobarSrbin

pre oko 1 sat

Pancev je za Kataija Mesi,kako vas nije sramota da poredite Panceva i Kataija?
G

Gostimirko

pre oko 2 sata

Nikad bezveznija sezona za Zvezdu. To kazem kao navijač tog kluba. TOTALNO NEZANIMLJIVA. U najlosijoj ligi u Evropi - PREJAKI I PREMOĆNI U ODNOSU NA SVE, U Ligi Šampiona - TOTALNO NEMOĆNI I BEZ ŠANSE ZA JEDAN JEDINI BOD. Bukvalno nikakva draž gledati to.
S

Skeva123

pre 26 minuta

Vodima 3:0 i onda uvedemo omladinca Kataija, a na 5:0 drugog omladinca Kangu, nigde veze ko igra i zasto.
E

ERP konsultant@Don Vito Corleone

pre oko 2 sata

@Don Vito Corleone (afro-fanatik) – tebe druže Vito nisu obavestili na vreme da je Kneževića, jednog od najtalentovanijih mladih igrača Zvezde, izdalo strpljenje da bude fikus na klupi u 21 godini, a da šanse dobijaju fudbaleri polu-rekreativci poput Dalča, iz kiparske lige, igrača na granici amaterizma, potpuno limitiranog, igrača za zonu! Toga poluigrača potpuno neopterećenog inteligencijom za fudbal je u Zvezdu doveo tvoj strip-junak, trenerski mag Milojević! Zatim, tu su još neki polu-rekreativci potpuno neopterećeni inteligencijom za fudbal poput Miltona, Olanjike, Katompa Mvumpa. I naravno pored ovakvih gromada naši mladi igrači ne zaslužuju šansu! Druže Vito, tek ćeš da vidiš koliko ove gromade, iz Afrika, znaju protiv Monaka! Dotle, uživaj u tvojim maštarijama o nastupu Zvezde u Monte Karlu, pod autorskim pečatom druga Milojevića!
V

Videli smo

pre oko 2 sata

Da smo mirniji bez glazera
V

Videli smo

pre oko 2 sata

Da radonja nije vise za ozbiljni fudbal Da je kataji mogao i nekih pola sata da odigra i za reprezentaciju Da smo mirniji
B

Bob.f

pre oko 2 sata

Ko gleda utakmice c.z u ovom prvenstvu...Kvalitet ostalih je nebitan ..Svaka utakmica crvenih se zna zadnjih 7-8 god...
z

zaks

pre oko 2 sata

Kada pojedini navijači, nakon pobjede od 5 : 1 počnu soliti pamet i tražiti zamjerke u igri, e to je dno dna.Pa naravno da je drugačiji pristup igri u našoj ligi i u LŠ, ali tražiti greške u toku 90 minuta kod pojedinih igrača , to samo mogu oni koji nikada nisu šutnuli loptu.Nađite mi tog igrača koji je napravi grešku u toku 90 minuta.
D

DakaCZ

pre oko 2 sata

Čestitke Magiku zaslužio je večnost u almanahe FKCZ ŠAMPIONA EVROPE I SVETA.I Iliću na htriku.Gazi do nove titule.
I

Ickopp51

pre oko 2 sata

Majstor L.Ilic
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Možda se ja ne razumem u fudbal i ne znam ništa kako su me neki ovde okarektisali ali vidim neke stvari koje mi se uopšte na sviđaju. Na današnjoj utakmici na presing Radničkog Rade Krunić tri puta gubi loptu i to ne pogrešnim pasom već mu uzimaju iz nogu na trideset metera od našeg gola. Jednom na isti način uzimaju loptu Spajiću. Znači greške se ponavljaju i to kod istih igrača, ništa nije urađeno da se to više ne ponavlja. Ako ponove iste greške i protiv Monaka bićemo surovo kažnjeni. Takođe Duarte, sedam utakmica starter u prvenstvu i 2 puta starter u Evropi. 1 gol iz penala Napredku i 1 gol iz penala Bode Glinta. Uđe u poneku šansu a danas nije ni jednom ušao u šansu. Katai ga zamenio i odmah gol a nakon pet minuta još jedan. Toliko o današnjoj utakmici.
V

Vzz

pre oko 3 sata

Zvijezdin mesi kida
@

@vzz

pre oko 3 sata

Na tvoju zalost, da. Samo si pomesao, Zvijezda je klub iz B&H, ovaj nas je Zvezda. Nije ni cudo sto gresis, ipak navijas za Partizani
V

Vzz

pre oko 3 sata

Sto bi reko Piksi sto te vadi onaj hahha
D

DragoBB

pre oko 2 sata

Sta kida?? Zivo me zanima
u

unpamozzart

pre oko 3 sata

Baš sam se vratio sa utakmice. Luka Ilić je maltene sam prelomio meč. Posle dva gola je već bilo mnogo lakše. Mene je samo strah od nesigurnog Spajiča i potpuno van forme, lenjog Radonjića. Ovaj poslednji ako pod hitno ne promeni stav uskoro bi mogao da završi karijeru
j

jbt

pre oko 3 sata

Kad god cujem to,kako se neko sad vratio sa utakmice,jasno mi je da taj nije bio ni blizu stadiona ili mu je to prvi put u zivotu da je otisao na utakmicu,pa mora da razglasi svima.
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Ee kako bilo na poslu ultrakope? Jel si dobio 1000 dindzi za urlanje sa severa dok je oko tebe maltene prazan stadion 😂
P

Popsi

pre oko 3 sata

Zvezda je danas pružila jednu zaista zrelu igru, koja će mnogo značiti njenim igračima na podizanju samopouzdanja pred utakmicu u Monte Karlu! Ono što najviše pada u oči je odlična igra Olanjike, koji sve više podseća na Srnića, nekadašnjeg Milojevićevog vojnika i gardistu! Sa njim u timu biće znatno lakše u Monte Karlu. Imaće igrači Monaka mnogo muke sa Olanjikom, pogotovo sa njegovim preciznim dodavanjima i neuhvatljivim driblinzima! Podrška za Milojevića i njegovog vojnika Olanjiku!

Ciga Pljuga

pre oko 3 sata

Niko više ne spominje Drkušića a on je jedini koji ima kontinuirano dobre minute u svojoj igri
p

pančevac992*

pre oko 3 sata

“Blagi bes, izazvan željom da pronađe sopstveni tehnički indentitet u jakom veznom redu Crvene zvezde”, između ostalog je za Luku Ilića, napisao drug Darjan, u svom nadahnutom kazivanaju o vanserijskoj pobedi Zvezde nad jakim Radničkim! Naravno, teško je Luki Iliću da se iskaže pored ovakvih znalaca poput Dalča i Kange, zato mora koristiti svaki minut, za dokazivanje!
@

@

pre oko 3 sata

Bitno da je imao imaginaciju i zanzer
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Mi smo splicani i ne moze niko da nam zabrani da budemo to sto jesmo !
D

Don Vito Corleone@Hmmm

pre oko 4 sata

@Hmmm – na pitanje jednog čitaoca (komentar pod “Just”), zašto ne igra Šljivić, ti si odgovorio da je: “Najslabiji od klinaca, deluje mlitavo iako zna fudbala. Mora da poradi na telu, da se zategne”! Bravo! Izvanredno zapažanje! Ti si to odmah uočio da je recimo talentovani Kanga (40), mnogo zategnutiji i brži od Šljivića i zato na svakoj utakmici dobija šansu kod sjajnog stratega Milojevića! Istina je negde sasvim drugo, a to je da je Šljivić nezadovoljan minutažom, kod sjajnog stratega Milojevića, tražio raskid ugovora. Znake nezadovoljstva već pokazuje i Lazar Jovanović, kojemu je tek sada jasno da će pored sjajnih galaktikosa Olanjike, Miltona i Katompa Matumpa, kod sjajnog stratega Milojevića, videti prvi tim, kada na vrbu rodi grožđe!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

@Mali kradljivac mog Nika. 8 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Fejnord, Norsjeland, Dinamo K spakovali 25 komada. Mladost Gat 0:4 , Tsc 0:4, Zvezda 0:4. Znam da ti je kao navijaču kluba po imenu Šalke 04 nul fir mnogo teško. 🧹🧹🧹🤫🤫🤫
r

rrrr

pre 7 minuta

Poradi malo na sebi, potraži pomoc,mozda i može neko da ti pomogne.
C

Covic ili Terzic ?

pre oko 4 sata

🏀 8-0 vs ⚽️ 0-4 koja 🧹 vam vise pase?
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Meni pase najvise Coviceva od cak 8:0 jer nju najvise volim!
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Meni pase najvise Coviceva od cak 8:0 jer nju najvise volim!
B

Bruka

pre oko 3 sata

Racunas i onu kad igraci Partizana odu kući, a Zvezdini izadju na teren i pobede. Ljubi bez imalo obraza i sportskog dostojanstvam. Ja više volim ono iz vremena Duleta Vujosevica 11-0 uzastopno.
@

@bruka

pre oko 3 sata

Ne znam sta je gore, to sto i ne znate pravila, ili sto znate, ali ste resili da za vas ne vaze. I naravno da racunamo pobedu, cista je ko suza grobarska
N

Nade se vise vazi

pre oko 3 sata

11:0 protiv Zvezde u raspadu, a mi za sad 8:0 protiv jedne od najskupljih ekipa u Evropi
L

Lik

pre oko 4 sata

Ubedljiva pobeda,ali Radonjić više ne zaslužuje ni minut u timu,Rodić takođe. Krunić neprepoznatljiv. Maksimovića treba vratiti na pravi kolosek i objasniti mu da igra slobodnije,ali brže da se oslobađa lopte i da bira prostija rešenja.Olajinka greši,ali tog momka volim što ima srce da ispravi i svoju i tuđu grešku. Pobeda je bitna,ali takmičarski mentalitet mora biti isti u velikoj i maloj utakmici. Samo tako se postaje pobednik.
S

Strucnjak iz fotelje

pre oko 4 sata

@Lik... Eto kad si tako pametan i kad ti niko od igraca Zvezde "ne valja" ajde skidaj se,oblaci kopacke pa na teren da se pokazes! Lako je izigravati strucnjaka sedeci kuci u fotelji i spamovati poruke preko telefona po ceo dan,a fudbal si igrao samo na kompijuteru na igricama i na telefonu!
S

Simpatizer kluba

pre oko 4 sata

@Lik... Razumes se u fudbal,ko marica u kriv ku..c definitivno.
B

Baxter88

pre oko 3 sata

Apsolutno sve na svom mestu receno i bez ikakvih uvreda a dobio covek brdo minusa sto samo govori koliko ne znamo nista o fudbalu kao narod...
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
(

(ko)lektor

pre oko 4 sata

Zanzer??? Ovo je inace zvanicno "najbolji sportski novinar" 2022. godine, ne znam ko je prosle godine dobio nagradu...
K

KG

pre oko 4 sata

Sramota bre 3 000 ljudi, grad od 2 000 000,ej bre. Ne vole crnogorci fudbal i to ti je.
d

dokle vise

pre oko 4 sata

sto lazes da je bilo samo 3000 ljudi?
3

35 titula

pre oko 3 sata

Patiš,patiš.Teško ti je. Puno godina bez titule to treba podneti.
S

Sivilo 1989

pre oko 3 sata

Toliko gledatelja bude na utakmici Šibenik - Varaždin
R

Rtnadecz

pre oko 4 sata

Bravoooo Luka,majstorska utakmica. Zasluzujes vecu minutazu
A

Ahaahaahaha

pre oko 4 sata

😂😂😂😂😂, kakav cirkus sunce ti poljubim, Katai stigao Panceva, pa ovo je sprdnja dajte Kataiju zlatnu kopacku 😂😂😂😂
A

Alberto Bueno

pre oko 4 sata

Pa ilić i jeste pozicija kao ivanić nije krilo zato na toj poziciji nešto pokazuje po krilu baš slabo
J

JokanovicBora42

pre oko 2 sata

Ilic Luka odlicno otvorio sezonu,dva gola i asistencija . Zasto ga je Miloje sklonio nije mi jasno. Znaci kontinuitet u igri. Hvala bogu ,vraca nam se Luka. Bravo majstore
t

the gost

pre oko 4 sata

Katai Pančevu ne može ni kopačke da čisti.
s

samo

pre oko 4 sata

Ne moze ni Mitrovic, pa sta.
L

Lzr

pre oko 3 sata

Mitrovic je tata za obojicu
J

Just

pre oko 4 sata

Zasto ne igra Sljivic
H

Hmmm

pre oko 4 sata

Najslabiji od klinaca, deluje mlitavo iako zna fudbala. Mora da poradi na telu, da se zategne.
N

Nikola223344

pre oko 3 sata

Bitno da je Janga zategnut u 40g....hahahha ...kakve sve gluposti čovek ovde neće da pročita...pa ako je i istina to o šljiviću ..a on je skoro 3god u prvom timu ko je tu kriv...zar nema nekih stručnih ljudi u zvezdi da malom naprave sistem vežbi,ishrane i svega ostalog ...ali bitno da katai Janga i ostali su zategnuti...hhahah
S

Selta Vigo

pre oko 4 sata

U čemu je svrha ove lige kada zvezda ne sme da izgubi od nikoga? Nije ni čudo što je u poslednja tri mesta u Evropi po poseti.
d

ducci 61

pre oko 4 sata

Sta vam je ljudi?! Sta znaci - ne sme? Pa sto je nije pobedio Radnicki, ko mu je branio? Sto je nije pobedio partizan? Zvezda sa drugim timom moze uzeti ovu ligu. Na zalost nema ko da je prati pribliznim kvalitetom da bi imali jake utakmice. E to je do drugih. Zato tisina
P

Partymaker

pre oko 4 sata

A od koga da izgubi majke ti? Radnički Niš? Tekstilc? Partizan? Od koga?
S

Serif 4-0

pre oko 4 sata

A to rece navijac kluba iz laktasa kome na svakoj utakmici na lavoru bude ukupno 100 navijaca na tribinama sa sve rodbinom od fudbalera i redarima.
k

kekw

pre oko 4 sata

kmekme
T

Terza 4:0

pre oko 4 sata

9 punih godina ste bez ijedne titule i trofeja i 20 god bez odigrane LS....jel boli ?
R

Realni Arth

pre oko 4 sata

Za SVigo- kako ne sme da izgubi, da li to znaci da ne sme ni protiv vas?Izgleda da si danas bas tesko podneo 5:1, ili mozda jos peć 0:4, a da ti kazem nesto, kad ste toliko punjeni mrznjom, ako Bog da veceras dobijemo Barsu, onda sledi isto pitanje i za igranje u EL. Ako dobijemo veceras nekom ce se vikend bas ocrniti, zao mi je zaista, sad vidim zasto vasa legenda Prekazi kaze da u Sportskom Drustvu Partizan nije vise crno-belo nego samo crno, izgleda covek bio u pravu! Napred Zvezdo i srecno!
G

Gost Rider

pre oko 4 sata

5-1 a smorio sam se kao konj,gledam kako Zvezda daje golove a Radnicki drzi posed..Spali smo da nam Katai igra bolje od Duartea,Rodic i dalje samo smrka kriz nos,spora,bezidejna igra,tacno smo slabiji za Hvanga!Mislim da je Miloje slabasan trener za ovu Zvezdu,ruke u dzepove,vrti onim jezikom i pokazuje nam njegov zuti sat na ruci,svako poluvreme preslabo posle malo daju gas u drugom,nijednu utakmicu nije poceo isti sastav sto je zabrinjavajuce
G

GostKg

pre oko 4 sata

Nemoj tako da pricas za Miloja, strelja ce te ovde. Covek nije za ovakvu ekipu, jednostavno. Ne zna da iskoristi igrace tj, da ih pusti da igraju fudbal a ne na kontru kroz posed protivnika.
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Nadam se da su nasi igraci bili u skladu sa visokim standardima redakcije Mocartsporta i kandidovali se za tim kola... Valhda, nadamo se, mozda...
N

NAGLE PROMENE NE VALjAJU

pre oko 4 sata

Prazan stadion je najgora priprema pred utakmicu LŠ jer će pun stadion odseći noge fudbalerima nenaviknute na takve nesrpske uslove igre.
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Ilic bi mogao ladno da ponese 9-ku...Bolji je na tom mestu od obojice napadaca koje imamo. Katai i Radonjic bas uzivaju u Zvezdi - dobijaju lepe pare za licnu rekreaciju i zabavu.
H

Hahahah

pre oko 4 sata

Koliko zlobe. Katai i Radonjic bas daju publici ono sto zeli - vic, dribling, atrakciju, da se ustane na noge. Jos dugo nam igrali obojica.
e

e

pre oko 4 sata

Normalno kad u klubu nemalu pojma isto kao i ti Katai je bolji od svakog igraca koji nam igra na bilo kojoj poziciji u timu sem odbranbenih.
G

Gost1234

pre oko 2 sata

Ti si pljuvao i Hvanga kad je dosao!!! I sve druge od trenera, uprave, navijaca, i igraca!!! I nisi jedini takav ovde. Uzas kakvi ljudi. Nista ne valja pod milim Bogom u Zvezdi, a klub igra svake godine Evropu, ove sezone cetvrtu ligu sampiona!??!?!?????? I sve to iz zemlje Srbije sa ekonomijom takvom kakva jeste…….
U

Utisak

pre oko 4 sata

Utisak dana je majstorstvo Kataija. On moze da bude nespreman, moze da bude lenj... opet je najbolji igrac lige i igrac zbog koga deca zavole fudbal. Zasluzuje da pocne u Monaku. Bravo i za Luku, do sada nekako nezainteresovan, bez neke energije, ali danas je pokazao koliko puno moze.
P

Pjer

pre oko 4 sata

Da ,pa da oni crnci iz Monaka prolaze pored njega kao da su na kavasakiju...
z

za pjrr

pre oko 3 sata

Nije on centarhalf,a mani me samo tvojih atleticara koji trce ko muve bez glave i ne mogu da prodju ni saobracajni znak.Zbog tih vasihatleticara niko vise ni ne gleda fudbal.Ako idem na utakmicu,idem samo zbog Kataija i slicnih njemu,a atletika me zanima samo na Oi.
L

Lolireceto

pre oko 2 sata

Nije bez energije,nego ga trener iz nekog razloga sklonio,vrlo malu minutazu imao prosek 10 min. Prve tri kola razbio kako je igrao
M

MANOL0

pre oko 4 sata

Kad zeleno sto se sliva iz nosa napise žanžer,sta dalje.
С

Сале2323

pre oko 4 sata

Лига нам је до јаја... Не скрате ли је у што скорије време, пуниће нас у Европи ко паприке све више. Занимљиво, никад више пара у наш фудбал било није, а никад већи јаз између Звезде, ту и тамо понеког и осталих тимова. Не схватају људи да Европа улаже још веће паре и да ако не напредујеш стално, ти у ствари стагнираш. Пример ТСЦ је такав, узели паре, у тим се не улаже и наравно да ће од Астане да губе, а да их Макаби пуни ко врећу.
B

Blef

pre oko 4 sata

Je li igrao Maksimović, nisam bas dobro pratio utakmicu. Svaki od naših zlatnih omladinaca je imao veći potencijal od ovog momka. I koliko od njih su postali vrhunski igrači. Ne trčati pred rudu, vreme ce pokazati, pustite Terziceve kombinacije. Jeste on magija koji pretvara dobit od 94 mil evra godišnje u dug od preko 120 mil evra, a možda i mnogo više, Koroman reče 170 mil evra. Zanimljivo, a Salke pred gašenjem zbog duga od 168 mil evra.
G

Gosttt

pre oko 4 sata

Vidi se da nisi pratio utakmicu... Pogledaj njegovu asistenciju, a jos bolje potez pre nje kad u prijemu lopte izbacuje dva igraca Radnickog. Klasa!
g

gost1234

pre oko 2 sata

vi grobari ste dokazano najnizi oblik zivota na planeti zemlji!!! odvratna masa pakosnih i zlobnih ljudi!!!! smeta vam dete od 17 godina??????????? pih
c

cv

pre oko 4 sata

ukinuti ovu ligu igrati samo omladinci i cao
g

goat

pre oko 4 sata

Sale brate...osisaj se molim te 😅
e

e moj novinaru

pre oko 4 sata

Žanžer ????????? Au bruke , nema nam spasa !

RealNo1

pre oko 4 sata

Овако ће бити цојелу сезону јер је лига преслаба. Највећи ривал је уништен са 4:0, ови мањи да буду срећни ако прођу са мање голова.
T

Tarzan

pre oko 4 sata

Pohvale za borbenost.Pored Ilica ja bi pohvalio igru Elsnika i Krunica.
g

gio scotti

pre oko 4 sata

Mi smo toliko iznad Srbije da smo odavno morali da igramo neku jacu ligu a ne ovu tugu. Mi smo makar Eredevizija a ovi srpski klubovi neka se igraju do besvesti.
B

Beda

pre oko 4 sata

E jadniče, imate budžet veci od svih ostalih klubova zajedno, vas predsednik i celi FSS, sudijska organizacija, imate najvećeg navijaca, oprastaju se dugovi bankama 24 mil evra, fantomska firma uplacuje 10 mil evra za dug za porez, Ultracop trpa pare i opet dug preko 120 mil evra. Vi u ferariju ,a ostali u jugu, i prvi prolazite za cilj. To je za ponos? To je za stid onih koji obraz nemaju, a vi ste ga odavno izgubili.
g

gunđalo

pre oko 4 sata

Zvezda i nije srpski klub
T

TerzaMag

pre oko 4 sata

Odgovor za bedu :Imamo najveceg navijaca.Ime mu je NOLE!!!
@

@TerzaMag

pre oko 4 sata

Nole je nacionale, ali malo si pobrkao neke stvari. Nole ne brani svom sinu da u hali skače i navija za Partizan, veličina ljudska i sportska, što se za mnoge navijace Zvezde ne bi moglo reći.
J

Jack Sparrow

pre oko 4 sata

Jedna stvar ne moze da mi promakne a to je da Maksimovic onako slucajno nije dobio sansu u derbiju ne bi verovatno ovakvu sansu ni dobio ali kad je odigrao dobar derbi pre toga bio najbolji u omladinskoj lš i namestilo se posle medijski hajp srpski Mesi Jamal a pitanje je da li bi ovakvu sansu i dobio da nije se slucajno namestilo. To sve pricam ne jer on nema kvalitet nego jer mnogo zapostavljamo nasu decu poslednjih godina ili im dajemo sansu na kasicicu na prijateljskim utakmicama ili po 10,15 minuta kolko god da vodimo kolko god da imamo prednost na tabeli uvek isto stranci skupo poaceni prvo pa ako se namesti za nekog dobice minute. Knezevic otisao u ofk odlicni igra, Nikola Mituljikic koji je imao problem malo na psiholoskom planu da se odvoji od brata ali po talentu mozemo reci slican Maksimovicu sve bolji u Ofku i najopasniji igrac zadnjih osr utakmica,Radojevic dobar u tscu,Sljivic steta sto nije otisao isto negde na pozajmicu jer kod nas cak ji u ovakvim utakmicama ne dobije sansu ore recimo Kange a prosle sezone decko mahom igrao levo/desno krilo a ne svoju poziciju u sredini terena. Da oni stvarno pokazu sta znaju i da li mogu da igraju unesto nekog skupog stranca potrebni su ninuti u kontinuitetu.
K

Kalabasas

pre oko 4 sata

Kakav je katai majstor, zvezda sad da ima klinca takvog talenta, pokreta,osećaja za igru mogla bi da traži 30 miliona... Kako je poslao onog bildera na patos,šteta što ne može da izdrži bar 15 min.realnog fudbala...uvek je frka kad primi loptu....
N

Nemanja8989

pre oko 4 sata

Ovaj momak treba da dobije vecu minutazu u prvom timu i na evropskim mecevima…Em je Zvezdino dete,em uvek odigra sasvim korektno,trudi se,ponasanjem je zasluzio vise minuta…
V

VojaSaric42

pre oko 4 sata

Tako je,Ilic je odlican igrac
D

Delija NBGD

pre oko 5 sati

Bravo momci! A sada Monako 💪🔴⚪
G

Grupa JNA

pre oko 5 sati

Pitanje. Da li zlezdase bar malo brine ovo? Ej utakmice resis vec u prvih pola sata i igras viktorije narednih sat vremena. Ali zato kada se izadje u LS pa cak i u neku tezu LE utakmicu zlezda se raspadne posle 50 minuta. Liga je kisela voda. Navijate za gasenje svih klubova pa i Partizana da bi imali svoju filijala ligu sa igracima koji popodne igraju utakmicu za ofk beograd a uvece trce na Marakanu da navijaju na severnoj šipci. Neka vam je sa srecom protiv Monaka...
a

aloo

pre oko 5 sati

bolestan si
p

pitanje

pre oko 5 sati

Sto si tako bolestan?
U

U Tem Denveru

pre oko 5 sati

Blago meni, samo ti prati zlezdu i sta rade zlezdasi, to tebe najvise boli u zivotu. Srecno i vama, protiv pazara…
p

pitanje

pre oko 4 sata

Sto si tako bolestan?
r

reci nam

pre oko 4 sata

Pa sto se onda tvoj jsd raspao u evropi ako je tacno to sve sto govoris posto vi igrate jake utakmice?
С

Срб

pre oko 4 sata

Хвала друже јна
a

aj ti

pre oko 4 sata

ne brini tudju brigu nego gledaj u svoje dvoriste
p

psyhhodelija

pre oko 4 sata

Da nas brine loša liga? pa šta mi da radimo tu? Mi rastemo i napredujemo od sponzora,prodaje igrača i pare od UEFE ...Đurić kad je uzimao titulu 6 godina zaredom,Zvezda je bila očaj..Niko nas nije ništa pitao..Loša je liga,pa zato nemamo šanse protiv Intera,Monaka,Barselone...Zato je sami ulazak u LŠ ogroman uspeh za klubove sa Balkana, direktno ti stiže 30 miliona samo od UEFE, Bukari i Nedeljković po 7 miliona..Ostatak lige slab...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 5 sati

Lagana ali skupo plaćena pobeda. Bolje da smo dobili 1:0 a da se nisu povredili Ilić i Prucev. Ali šta je tu je. Samo da nije ništa ozbiljnije.
V

Valdano

pre oko 5 sati

Luka Ilic je bolji igrac od Ivanica!
B

Borko73

pre oko 4 sata

I ja mislim da je bolji,dokazace svima to
M

Mile g

pre oko 5 sati

Uvek neugodna filijala
Z

Zvezda le

pre oko 5 sati

U poslednjih nekoliko godina izbacili smo nestu, bekama, mesija i sada de brujnea. Reprezentacija ne treba da brine.