Komentari na vest

Luis Dijaz podelio PSŽ: Katarci ga hoće kao zamenu za Embapea, Kampos bi nekog mlađeg

D

Deniz

pre oko 1 mesec

Apdejtovani Sterling.
C

Comiiiiii

pre oko 1 mesec

Odma bi ga prodao ne bi razmisljao. Alibi igrac ko neka zena, pasovi samo unazad,napred nista. Brzina i to je sve. Mane za njega licno doktor fudbala,samo ide napred bez straha,gazio je sve pred sobom. Kakav igrac za ovog cirkuzanta. Liverpul ce zaraditi,ali ko ce tu igrati dal Gakpo? Ili neko novi? Potrebana su krila na obe strane ako ode Salah. I ovo Zota sto radi sve je to ni tu ni tamo. Ako me kapirate potrebna su dva ista ili bolja nego sto su bili Mane i Salah u spicu ce Darwin Nunjez mora jos bolje i ako mislim da je u limitu ali moze jos malo da pododje. Tesko se navikava na klub. Pogledam nekad treninge,izjave ne zna eng ni reci i za njega je jos Liverpul spansko selo. Olise je zanimljiv za desno krilo i onaj mali iz Barse Yamal, ali on vredi blato para i Barsa to ne pusta. Klop moguce u Barsi tako je fm 17 predvideo. Mada i meni deluje bez fm-a. Gundogan je tamo,Cavi napusta,Klop isto i Barsa puna kvalitetnih klinaca koje samo Gvardi i Klop mogu da unaprede da ne propadne ta generacija, Pedri,Yamal, Gavi,Arauho,Balde,Gavi,Lopez itd
B

Briako1

pre oko 1 mesec

Diaz nije neki veliki pogodak, ali definitivno nije ni promašaj Liverpula, obzirom da su dali oko 45 miliona. Sada mogu da ga prodaju i za više od toga, tako da nije bio greška, ali nije ni igrač koga bi trebalo zadržati ako stigne neka dobra ponuda. On je baš onaj tip igrača koji sa 32 godine kad malo izgubi na brzini neće da vredi ništa, jer nema tu završnicu, fudbalsku inteligenciju i osećaj. Brzina, borbenost i dribling, koji je opet povezan sa brzinom, su mu najjača oružija i kad to sve krene godinama malo da pada igraće u MLS. Tako da je ovo leto idealna prilika za Liverpul da ga proda i još i zaradi na njemu.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Na leto im se od pozajmice iz Lajpciga vraća Simons mislim da bi trebalo njega da forsiraju
E

Enfild

pre oko 1 mesec

Neka ga vode odma sta je promasio protiv sitija dva puta jadan na jeda n protiv golmana mogao je da resi prvenstvo
G

Gost1312

pre oko 1 mesec

Diaz mi je drag igrac, ima dosta kvaliteta, brzina, dribling i borben je kao krilo dosta dobro moze i da prati nazad i pomaze odbrani ako sto radi u Liverpoolu ali istina je da zna da pegla loptu dugo i ono najbitnije masi mnostvo prilika, fali mu zavrsnica i cisto zbog toga npr. ove sezone je Liverpool nekad i patio u tekmama. Ako vec ode onda bi na njegovom mjestu u Liverpoolu volio da vidim Kaora Mitomu, odlican, zahvalan igrac, mozda bi u Liverpoolu jos vise napredovao jer je momak ubica sto se tice driblinga i ima bolju zavrsnicu od Diaza.
G

Gost7999

pre oko 1 mesec

Luis Diaz Xavi Simons Kolo Muani Dembele a jedno vreme Messi Mbappe Neymar
m

magnus

pre oko 1 mesec

Diaz mnogo radi i trci ali slabo postize golove. isto radi i Nunez. imati dva takva igraca u timu u isto vreme je pakao. te me ne bi cudilo da ga Edvards proda kad dodje. Zota je dosta efikasniji, slicniji je Maneu u tom smislu te bolje lezi.
F

FM

pre oko 1 mesec

Po mom licnom misljenju, koje niko nije trazio, svaki igrac je na prodaju, osim "fransiznih" igraca, kao sto su npr. bili Dzerard, Toti,...
B

Burazengija

pre oko 1 mesec

Bravo majstore, odlican komentar. Danas se svi tripuju da su svih 11 fransizni igraci...Jedino Gvardiola primenjuje to i zato jeste broj 1
D

Dijaš

pre oko 1 mesec

Mnogo zuji ,malo daje
L

LFCfan

pre oko 1 mesec

Kratko i tačno. Žota ima nešto slabiji dribling, malo teže čuva loptu u posedu, ali je zato mnogo direktniji ka golu i mnogo efikasniji. Recimo, od 5 šansi 3 gola, Dijaz od deset jedan i to možda. Loptu uvek drži predugo, makar sekundu, dve, ali taj tajming, killer instinct, je presudan u fudbalu. Daleko od toga da ga ne želim u timu, ali mogao bi biti mnogo konkretniji.
И

И

pre oko 1 mesec

Tačno tako. Obojica ste u pravu. Dobar igrač, zna da bljesne, ali nedovoljno efikasan za svoje mogućnosti. Slična priča kao Martineli u Arsenalu. Saka igra jednostavno i na 2 dodira i odmah gol, asistencija, 3 puta bolji učinak. Upravo taj instinkt.