Komentari na vest

Ludogorec ostao bez 1.000.000 evra skupog štopera, pitanje da li će igrati protiv Zvezde

O

Opusteno

pre gotovo 3 godine

Ma nema sikiriki,poslace ih kod onog doktora, koji je El magiku sanirao rupturu misica od 12mm, za tri dana
R

Realno pomsatrano

pre gotovo 3 godine

Danas 3 naslova, jedan je taj da Mitlijand ostaje bez najboljeg igraca, prodaje ga ne znam ni ja kome, drugi evo Ludogorec ostaje bez jednog igraca, a treci eno Gent dao 6 golova Brizu. Evo neka bude ako je tako lakse i lepse nekome da je Liga Konfederacija jace takmicenje i da su Flora i Anortozis jace ekipe od Mitlijanda i Ludogoreca. Samo da napomenem da se nije pisalo da je Soci u odnosu na proslu sezonu ostao bez par bitnih igraca, a i nije se toliko pisalo da je Santa Klara ocajna u Portugalu i da je igrala sa 15 igraca prvi mec. Vise se velicalo njihovih 2-0 protiv Santa Klare, nego nasa pobeda i u Beogradu i u Rumuniji.
P

Psihijatar

pre gotovo 3 godine

Bolesno.
O

Objektivan636

pre gotovo 3 godine

Pa dobro sta tebi smeta sto novinari ovaj put bar pisu normalne istinite vesti? Uvek pisu o protovnicima u Evropi, da nisu mozda izmislili i da je Gent pobedio Briz 6-1 ? Haha Kao da je to toliko bitno ja stvarno ne kapiram dokle ide paranoja nekih ljudi. Pa pisali su i za Santa Klaru svaki dan kad su im se igraci povredjivali odlazili i slicno sto se tad niste bunili kao sad za Ludogrec i Mitdjiland?
P

Paralelepiped

pre gotovo 3 godine

Jel moguce da se svaki dan povredi ili bude prodat neki igrac Brage, Ludogoreca i Midtjilanda? Kako to da se to ne desava igracima Genta, Flore i Anortozisa?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ko kaže da se ne dešava? Samo se ne piše o tome. Sem toga, ako od njih strahujete, onda ne znam šta tražite u tom takmičenju.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Ko hoce da uzme pare slobodno neka igra da ce Rodic da popije zuti karton a moguce i crveni protiv Ludogoreca. Na njegovoj strani igra Kiril Despodov, igrac karakteristika Nemanje Radonjica koji ce Rodicu kicmu da izlomi. Jos dok je igrao za CSKA bilo je logicno da ga Mrkela dovede, ali naravno Mrkela ima njih za pojacanja koliko i kose na glavi. Tad ga je kupio Kaljari, ali nije se snasao. Potom je bio na pozajmici u Šturmu i igrao odlicno. Proslog leta Zvezdi se opet ukazala prilika da ga uzme kroz pozajmicu i sad otkupi, ali opet se Mrkela nije obazirao. Jer pobogu, bolje baciti 4-5 miliona na totalne promasaje nego dovesti dva prava pojacanja, to je Mrkelina logika. E, to sto nije uradio nas sportski direktor uradio je Ludogorecov. Brzina, tehnika, pregled igre, realizacija, to je igrac koji je morao biti u Zvezdi.
C

CZBgd

pre gotovo 3 godine

Pre ce Kanga ili Sanogo da popiju zute ili cak direktan crveni
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Već viđeno. Protivnici Zvezde svi redom strašno oslabljeni. Sad će da krene veličanje Flore, Anortozisa i Genta.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pogledaj clanak za Gent :D
n

nba

pre gotovo 3 godine

odlicno,jos braga da se nekako oslabi ovo dvoje su vec ostali bez kljucnih igraca ,pa da nasa sramota i gromada od klubica upise neki bodic.

VeljaCZV

pre gotovo 3 godine

Vi ste gromada !
a

analiza bot

pre gotovo 3 godine

počelo je smaranje o zvezdinim rivalima, javite kad neko napusti omladinsku školu