Komentari na vest

Luda kuća s trenerima: Flik odbio Čelsi, jer čeka Barsu

G

Gosttt

pre 4 meseca

Deko i Bojan Krkic otputovali u London na sastanak s Flickom, i njegov agent je tu takodje. nista ne mora znaciti ali da se vidi kako obje strane razmisljaju.
G

Glup sam

pre 4 meseca

Neka mi neko objasni pošto sam očigledno glup. Dakle,Xavi je nedavno objavio da ide iz Barce što samo po sebi implicira da daje ostavku i ne dobija obeštećenje, u međuvremenu ga Laporta nagovara da ostane pa ovaj povlači ostavku, da bi sad hteli da ga šutnu pa moraju da mu plate obeštećenje jer on ne odlazi sam nego ga oni gone? Jesam li dobro upratio ta paradoksalna dešavanja? To je genijalan potez Laporte.
G

Gosttt

pre 4 meseca

Ici ce vjerovatno na osjecaje Xavija, ovaj ce se odrec 20 milki jer je legenda, a Laporta dovodi svabu za koje lobira odkako je preuzeo klupu
G

Gost123455

pre 4 meseca

Pochetino bi mogao da preuzme Juventus ako Motta nije jos dogovoren, i sam je porijeklom talijan. Ako ne to, velika je mogucnost da bi mogao da uzme Bayern. Ostaje da vidimo
H

Hhhh

pre 4 meseca

Sta je to cudno. Logucno da svaki malo ozbiljan trener koki drzi do svoga imena ne zeli da ide u klub gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa. A posto Bohliy bratina misli da u fudbalu jacinu tima odredjuje koliko si para potrosio i grla doveo bices bivsi veoma brzo.
p

poty

pre 4 meseca

Pa pazi, u Celsiju se zna ko pije a ko placa, problem je jedino sto su u menadzmentu moroni
A

Antonioo

pre 4 meseca

Celsi uopste nije poslao ponudu Fliku, pisu svi relevanti mediji, jel ovo svrha da se lazno slusta Celsi ili lazno dize Barsa?
S

Salzburg,

pre 4 meseca

Meni je najžešće kad pročitam De Zerbi, MekKini i slično. Ko su ti klovnovi? Šta su to uzeli ili napravili u karijeri pa da mogu da budu kandidati za klupu velikog evropskog kluba? Jedina referenca - mladi. E jbg.
G

Ggggkvvnb

pre 4 meseca

Dejan iz Czvezde ce u Minken,duplu je uzeo u Serbiju. Sad ide da pokori Germaniju i Jevropu😁
R

Rale123

pre 4 meseca

Pa Čavi
M

Mile Kurijak

pre 4 meseca

Ovo je smesno. Dovoljno da se probijes sa jednim klubom, podpises unosan ugovor sa klubom kao sto je Bajern, Barsa, Celzi, man utd i posle samo menjas "velike" klubove u evropi. Nema smisla... A ovamo pljuju fudbalere.
M

Michelangelo

pre 4 meseca

Trenutno najbolja opcija na trzistu je Nenad Lalatovic. Top trener za spomenute klubove, moderan trener, taktika do perfekcije, spreman i zategnut kao sajla, da opet vrati stari sjaj posrnulom gigantu iz Minhena, reagujte na vreme :)
Б

Бошко Ђуровски

pre 4 meseca

Боље да је прихватио Челзи,јел Барсу ће да тренира један Македонаца који живи у Београду и фарба косу у махагони боју....🧑‍🦰
P

Poljo

pre 4 meseca

Murinjo je odgovor na sva pitanja.
R

Robert Lewandowski

pre 4 meseca

Tuhel ce u Celsi, a Flik u Barsu.
@

@ssss

pre 4 meseca

A Mota u Juve.
M

Milaica shasha

pre 4 meseca

A ko će u nesretni Bajern?
Č

Čabi Alonso u Bajern

pre 4 meseca

Henes je stari lisac, dovešće ga kao da gledam