Flik (©Reuters)
Flik (©Reuters)

Luda kuća s trenerima: Flik odbio Čelsi, jer čeka Barsu

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.05.24. | 01:33

A, tamo se još ne zna Ćavijeva sudbina

Dve ponude na stolu Hansija Flika, ali on čeka treću. Da ne prođe na kraju kao Buridanov magarac, koji je lipsao između dva plasta sena…

Mogao je Flik da se vrati u Bajern, međutim, rekao je da ga ne privlači da se vrati u klub u kojem je već radio i osvojio sve što se osvojiti moglo.

Izabrane vesti

Ali, kako piše “Mundo Deportivo”, nemački stručnjak je juče odbio i Čelsi. Engleski “plavci” su se rastali sa Maurisijom Poketinom i kreću i oni u potragu za novim šefom struke. Prvo im je pao na pamet Flik, ipak, njegov odgovor je i Čelsiju bio negativan.

Stvar sa Flikom je što čeka – Barselonu. Celo proleće je važio za najvećeg kandidata da preuzime ekipu od leta, a onda se Ćavi predomislio, uz ubeđivanje predsednika Laporte, pa se činilo da je ta opcija propala za nemačkog trenera. Međutim, situacija u Barsi se drastično promenila u poslednjih 15 dana i sada su daleko veće šanse da ipak dođe do promene na klupi. U gigantu sa “Nou Kampa” jedino gledaju kako da dođe do razvoda sa Ćavijem, a da ne košta previše.

Moguće je da je Flik dobio neki signal da spremi odelo kada čuje da je Barsa smenila trenera, mada u vrlo haotičnom medijskom svetu ovog proleća kruži i druga verzija da sportski direktor Katalonaca Deko ne želi da novi strateg bude “van kuće”. Što će reći da navija da se pruži šansa treneru mladog tima Rafi Markezu.

Potpuna “ludnica” vlada u fudbalskom svetu zbog trenera, pošto novog šefa traže Bajern, Juventus, Barselona, Čelsi i ko zna ko će još.


tagovi

Hansi FlikBarselonaČelsi

Obaveštavaj me

Barselona
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara