Komentari na vest

Lučić na dobro poznatom mestu: Do kraja godine u IMT-u

V

Veljko9

pre 2 dana

Meni je ovaj decko sjajan igrac. 22god ima, brz, odlican prodor, ima dribling, sut.. Istisnuo iz zvezde Stefana Mitrovica, mislim da je bolji od njega i to dosta za krilnu poziciju. Bas steta sto se povredio, da nije mozda bi i otisao negde letos.
D

Dex15

pre 1 dan

Da, i sam sebe dribla
D

Dipl. komentator

pre 2 dana

Kakav potez menadžmenta Zvezde oko slanja Lučića na pozajmicu, jer treba da se vrati u normalan ritam, posle povrede, a i tako ne bi šansu dobio pored galaktikosa tipa Dilsona i Katompa Mvumpua, a tu je i nezaobilazni Olanjika, koji redovno igra, a učinak mu je čista "NULA" ("0"). Znači, Lučić zvanično ide na pozajmicu jer dugo nije igrao, a šta je sa "kapitalcem" Katomopa Mvumpom, koji takođe duže vreme nije igrao, jer je rezerva, pa sada je poslat na pozajmicu?! Kako ovaj "kapitalac" može odmah dobiti minute, a prethodno nije igrao godinama?!
V

Visente Del Boske

pre 1 dan

Druze ti si zaista izgubljen slucaj,pa taj Silas je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca stutgarta,bio standardan odigrao 27 utakmica imao 5 golova i 5 asistencija u bunges ligi,pogadjao i namestao golove protiv bajerna,mehengladbaha....pre 2 godine vredeo 25 miliona,a ti pricas nebuloze da nije igrao godinama.
R

Realno12345

pre 2 dana

Šteta, strašan igrač... Najbolje bi bilo da je ostao u Čukaričkom, tamo je igrao najbolje... A ne može nikako biti isto IMT i Čuka...
m

milo123

pre 2 dana

pa sad.. da je strasan bas, nije. Da ima potencijal - ima. Da li ga je pokazao u ponom svetlu - i nije. Probije, i nista. Par laznjaka, prodje, sapelete se, izgubi stecenu prednost, opet nista. Ali ima potencijala, ali u ovoj Zvezdi ni najbolji Lucic ne bi imao mesta. Nek mu je sa srecom i hvala za sav trud i zdravlje koje je dao Zvezdi.
7

71727

pre 2 dana

Najgori igrac Zvezde ikad.
z

zika71

pre 2 dana

samo sto si ti glup za fudbal lako je iz forelje da pricas da si igrao fudbal znao bi sta je to ali srpska posla mora kontra zato smo tu gde jesmo
A

AcoAco3333

pre 2 dana

Odlican igrac! Nadam se da ce iskoristiti ovu polusezonu kao pripremu za povratak u Zvezdu! Meni je draze gledati Lucica u Zvezdi nego nekakve Endijaje, Milsone, Pume i ostale Terzine africke kombinacije! Mi nismo vise Crvena Zvezda nego smo postali Crna Zvezda!
G

Gostgost

pre 2 dana

Meni je najdraze da gledam nekog ko zna da igra fudbal u Zvezdi. Lucic to nije. Igrac za plafon Cukaricki
S

SAMO PETOKRAKA

pre 2 dana

Svaki klub treba da ima bar pola prvotimaca iz Crvene zvezde, pa i Partizan. Sve ostalo je izdaja Srbije.
M

Mosquito

pre 2 dana

Kad razmisljas GUZICOM, tada vredjas nevine?
G

Gostgost

pre 2 dana

Nek mu je sa srecom, i nek se dobro proda
j

just

pre 2 dana

Vojvodina trazi nacin da sredi pasos Sicheneju cirkus od bonus pravila,da bi igrali afrikanci umesto nase dece Ismevanje lige,drzave,klubova Afrikanci cim udju u nasu zemlju treba im odmah dati pasose,zadnje vreme doslo
r

rf89

pre 2 dana

A sta smo mi? Ovce za sisanje, dok jedan klub u ovoj drzavi ima tri bonusa bez prava nastupa za mlade selekcije Srbije? Jasno je svima zasto je uvedeno ovo pravilo zapravo.
и

играће на позицији

pre 2 dana

продорне прецизне вагице....
@

@igraće

pre 2 dana

Kad su te pre pustili iz Laze ?
K

Karlo Veliki

pre 2 dana

Superliga Srbije je postala Razvojna liga CZ.. Zbog toga je Dzajic doveden.. Da je on neki predsednik FSS ne bi bio prekrsen zakon kod uvodjenja drugog bonusa, ili kod izbora Radujka za gen-seka, jer ne ispunjava uslove.. U opstoj ludnici veza izmedju CZ i OFK krije finansijsku spregu porodica Terzic i Mrkela, sa obe strane i Babovic sa druge strane... Samo sto ne diluju.... Jos par stvari...Svi mladi potencijali fudbalski moraju prvo u CZ, rekao Terzic, a iza se krije drzava. Drugo, svi klubovi u Superligi moraju da uzmu za pozajmicu igraca iz CZ i da ga forsiraju.. I trece, ni jedan tim iz Super lige ne sme da proda igraca Partizanu, vec mora cenkanje i natezanje sa povecanjem cena.. Na primer Djakovac iz TSC, i Romanic iz IMT.. U oba slucaja NEKO je navlacio gajtan Partizanu.. Cekamo sledeci slucaj, ali i iznenadjenja...
C

Cuj ovog

pre 2 dana

Pa jel presao Cvetkovic iz cukarickog u zvezdu? Nije , Zamisli presli u zvezdi jer zvezda ima para za njih, Kakav si ti genije grobarski
v

vroom

pre 2 dana

Karlo veliki a IQ mali....
@

@Cuj ovog

pre 2 dana

Pa nije lud da pređe i bude treći špic iza Šerifa i Duartea. Nije prešao u CZ jedino jer on to neće jer zna da bi imao sudbinu Sremčevića.
n

nick kerr

pre 2 dana

Звезда је тражила финале купа на маракани и чукарички се одрекао неутралног терена. Кад је Звезда играла са Бодеом, Чука је пристала да се само тај меч игра у Панчеву. Терзићева фирма Goter construction и Галетова ADOC заједно зидају. ИМТ држи вођа делија док је Текстилац филијала ИМТ. Ако мислиш да сам слагао, изволи и кажи.

Gale grobar

pre 2 dana

Za "vroom".. Tvoj komentar vredja.. Taj "Karlo Veliki" je za tebe Anstajn... Probaj da bar jednu cinjenicu koju je naveo pobijes?
H

Hulio

pre 2 dana

Ne prduckaj brate ... svaki klub moze da pozajmi igraca ..zato veliki klubovi tipa mancester siti ,milan,barsa ,zvezda ..imsju jaku skolu omladinsku ..cista matematika
P

Pedja557

pre 2 dana

Pomalo smesno, Partizan, losa uprava i organizacija kluba, losi treneri, menadzment nula i onda se opravdanje trazi u Drzavi. Dovedite Mijatovica i ostale legende koji su sticali iskustva u velikim klubovima, videcete kako mogu da budu rezultati. Izgovor Drzave, samo vas vrti u krug. Zao mi je kao navijaci Zvezde sto vam lose ide, hak Oartizan znaci jaka Zvezda, jaka reprezentacija. Stanojevic da ima malo morala podneo bi ostavku ali sta tad? Koga dovesti?Eto vam Saldanja, prva utakmica dva gola i asistencija, jel do njega ili kluba?
Z

Zar nije

pre 2 dana

Pantovicev transfer iz Vozdovca u Partizan stopirao bese Ostoja!? Carsijske price.
4

474747

pre 2 dana

Svi igraci koji su isli na pozajmice su po isteku ugovora isli iz kluba ,ili raskidali ugovor.Trenutno ima Graficar,OFK,Imt i pola lige preko 20 igraca na pozajmice ili dvojne,sve su to igraci od 20 do 24 godine sa sve bracom Mitukilic to vise nikada nema da se vrati u CZ,samo dok shvate
N

News

pre 2 dana

Lucic nije proveo pozajmicu u Cukarickom nego ga je Zvezda bila prodala I o tome je I mozzart pisao a ima I video gde o tome Matijasevic prica. Zvezda ga je posle kupila nazad. Njemu ugovor sa Zvezdom istice na leto I ne razumem zasto sada pozajmica jer on na zimu moze da potpise ugovor sa bilo kojim timom.
Z

Zvlat BG

pre 1 dan

Dogovor Terze i gazde IMT koji je menadžer igrača!
J

Jovanczv

pre 2 dana

Igrac za rep, steta sto se povredio. Brz, prodoran, dribling odlican..
A

Aha,bas

pre 2 dana

Ali,za reprezentaciju eritreje u21
i

iz sljivika

pre 2 dana

Vest stara dva dana. Dobar potez, treba da se vrati iz povrede a da bi to uradio mora da igra. U Zvezdi bi na kašičicu dobijao prilike jer nam trebaju samo 100% spremni.
G

Gostyyy

pre 2 dana

Samo sto on i kad je spreman je prosecan igrac nase lige