Vladimir Lučić (©MN Press)
Vladimir Lučić (©MN Press)

Lučić na dobro poznatom mestu: Do kraja godine u IMT-u

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 12:46

Traktoristi pozajmili krilnog fudbalera Crvene zvezde za prvi deo sezone

Povreda kolena odvojila ga je sa terena, konkurencija na krilu dodatno udaljila iz planova Vladana Milojevića za aktuelnu sezonu. Vladimiru Lučiću nije bilo druge, morao je da napusti Crvenu zvezdu zarad veće minutaže, te je odlučio da se vrati na dobro poznato mesto, u IMT, tamo gde se igrački i afirmisao.

Traktoristi su se četiri dana po završetku prelaznog roka – mada je jasno da su svu papirologiju završili još u petak – pohvalili još jednim pojačanjem, najzvučnijim u prelaznom roku. Krilni fudbaler stigao je u redove novobeogradske ekipe na šestomesečnu pozajmicu tokom koje će pokušati da se vrati u željenu formu.

Izabrane vesti

"Uvek je lepo vratiti se u moj IMT. Fantastične trenutke sam imao ovde, nadam se da ću sada uspeti da ostvarim još bolje rezultate sa klubom. Promenila se vizija, sada je klub standardni superligaš i veoma sam srećan što sam ponovo ovde", izjavio je Lučić po dolasku u IMT.

Podsetimo, je u martu ove godine protiv TSC-a doživeo rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena koja je iziskivala operaciju te je 22-godišnji fudbaler tokom prethodnih šest meseci pauzirao.

Lučić je ranije, u periodu od 2020. do 2022, već nastupao za IMT, što u Omladinskoj što u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, a za prvi tim Traktorista na 72 utakmice ostvario učinak od 16 golova i 15 asistencija.

Potom je jednu sezonu proveo na pozajmici u Čukaričkom, da bi prošle konačno pronašao mesto u prvom timu srpskog šampiona. U jesenjem delu šampiona se čak i uostalio u startnoj postavi, ali mu je vremenom minutaža bivala sve manja dok se, nažalost, nije povredio. Do tog trenutka odigrao je za crveno-bele (tokom prošle sezone) 30 utakmica u svim takmičenjima, postigao dva gola i namestio još pet.


tagovi

Vladimir LučićIMTMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara