Komentari na vest

Lopetegi napustio Vulvse pet dana pre početka sezone

S

SS Lazio

pre 9 meseci

Nisu bas glupi ovi iz Vulverhamptona. Sa ovakvim Sefildom i Lutonom koji gotovo pa sigurno se vracaju tamo gde im je mesto, nece da biju bitku sami. Za ostanak u Premijersipu ce se boriti Vulverhampton, Everton, Bornmut, Vest Hem, Forest. Mislim da i Barnli spada u tu grupu. U stvari, ne bih se iznenadio da ima i drugih "iznenadjenja" u borbi za opstanak. Ukratko, mislim da imaju dobru ekipu, i ako, suprotno prethodnoj sezoni, imaju srece sa povredama, ostanak u Premijersipu nece biti nikakav problem.
P

Paradajz11

pre 9 meseci

Sama pomisao da uprava dopusti ove stvari te da ne dovedu pojačanja i dopuste da im trener par dana pred početak sezone ode i treba da ispadne u niži rang.Možda i ciljano su to odradili.Uglavnom favoriti su za ispadanje!
v

vlade3232

pre 9 meseci

ode u Vošu
d

dadobob

pre 9 meseci

Wolvesi se potrgali da ga dovedu, a Lopetegui shvatio da su ovi iz uprave balvani, riješili se Nevesa, Jimeneza, Moutinha i Collinsa, a nisu doveli apsolutno nikoga. Kao i svake godine će biti zanimljivije pratiti tko će se boriti za opstanak, ove godine ima puno kandidata...

bez_EU4ije

pre 9 meseci

Lopetegi se mudro povukao sa broda koji tone. Wolverhampton gotovo sigurno ispada ove sezone.