(©Reuters)
(©Reuters)

Lopetegi napustio Vulvse pet dana pre početka sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.08.23. | 00:20

Umesto Španca stiže Geri O’Nil

Gori trenutak nije mogao da se desi: Đulen Lopetegi je napustio Vulverhempton samo pet dana pre početka sezone u Premijer ligi!

Vukovi će u ponedeljak ukrstiti koplja sa Mančester junajtedom na premijeri nove sezone, a na klupi će, u poslednjem trenutku, da sedne drugi menadžer, pošto se Lopetegiju sve smučilo i digao je sidro.

Izabrane vesti

Dugo je „kuvalo“ na relaciji menadžer – uprava kluba. Španski stručnjak je bio nezadovoljan radom, odnosno, neradom klupskog rukovodstva u prelaznom roku. Od obećanih pojačanja nije bilo ništa, dani su prolazili i ušlo se u ciljnu ravninu. Lopetegiju je ostavljeno da u novu sezonu povede stari sastav. Što se njemu nikako nije dopalo i potpisao je raskid ugovora.

Lopetegi je prošle jeseni seo na klupu Vulverhemptona, klub je tada bio na 19. mestu Premijer lige sa samo deset bodova iz 13 kola. Ipak, predani stručnjak je uspeo da trgne ekipu, koja je šampionat završila na bezbednom 13. mestu. Tada mu je obećan jači sastav za sledeću sezonu, ali...

Engleski mediji tvrde da se već zna i ko će biti novi menadžer Vukova. Red je na Gerija O’Nila, koji je u prošloj sezoni vodio Bornmut i takođe ga doveo do sigurnog opstanka, bez većih turbulencija. Samo što se i on rastao sa klubom nakon toga.


tagovi

Đulen LopetegiVulverhemptonPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara