Komentari na vest

Lojalnost - adut Čukaričkog u novoj sezoni

N

N u l e

pre 10 meseci

Čuka je poznata po lojalnosti, imaju dva i po lojanih navijača ukupno (i to je preterana cifra obzirom da svi znamo da je taj broj ukupno 0).
b

brdo

pre 10 meseci

Evo, pozdravlja te jedan a ti ako ne navijaš za blizance (dakle, nije službeni glasnik pozvao tvog dedu da navija za jednog ili drugog a deda zaboravio na BSK ili Jugoslaviju ili možda baš Čuku), napiši za koga navijaš
s

stanex

pre 10 meseci

Evo, ja navijam za Čuku i neizmerno se radujem evropskoj jeseni,kao i izgradnji stadiona.

Branko Nikolić

pre 10 meseci

Nulice, batali fudbal i Čuku. Idi gledaj neki drugi sport i igraj tikete.

Branko Nikolić

pre 10 meseci

Izvanredan tekst.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Lojalnost i dobra pojacanja su adut Cukarickog u Evropi.
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Sa Docićem ekipa će biti za nijansu bolja nego što je izgledala u pripremnim utakmicama. Marko i Luka Stojanović psihološki mnogo znače ovom timu. Nadajmo se bodovima u LK za nacionalni koeficijent. Još da Partizan uspe da prođe kvalifikacije, bilo bi baš atraktivno za našu ligu i ostanak na poziciji od 11 do 13 mesta, što je realno sa 4 tima.
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Objektivno, ovakav Partizan ce bas tesko proci kvalifikacije. A nadati se od Cukarickog, TSC-a i Vojvodine da nam donesu bodove... objektivno, nema od toga nista. Ne kazem da nece donijeti bas ni jedan bod, ali ce nam zato i nacionalni koeficijent poprilicno pasti posliije ove sezone.
b

brdo

pre 10 meseci

Što kažu stručni komentatori, FK Trgovački
V

Veljko9

pre 10 meseci

Uzivanje je gledati Marka Docica, istorija prosle sezone gol iz kornera Titovki i golcina iz slobodnjaka HNK Partizanu. Majstor.
W

Wij

pre 10 meseci

Tesko je da uvredis zvezdase i partizanovce istovremeno, al ti si uspeo i to hahaha
R

Realnost

pre 10 meseci

Sve je to lepo,ali neka pobede nekog,odigraju nerešeno,ako bude bilo atraktivnih (a Liga Evrope ima zanimljive timove,Konferencija slabije ali makar jedan može da dodje) u Leskovcu će biti i publike,pa imaju priliku da se pokažu da li vrede kao tim ili ne.