Komentari na vest

Ljajić otišao iz Radničkog jer mora da predaje fizičko u školi

N

NovoPazarac

pre 8 meseci

Za "nerazumevanje" direktora, može da zahvali, svom rođaku Ljajiću (Rasimu) koji postavlja i kontroliše sve kadrove u Novom Pazaru i koji se na ovakav način sveti, ovom dobrom i poštenom čoveku, jer mu je okrenuo leđa u političkom smislu. Izet Ljajić je vrsni poznavalac fudbala i dobar trener, koji je mnogo puta izašao u susret FK Novi Pazar, ali je politika i u ovom slučaju jača, pa je čovek priznatiji, bilo gde u Srbiji i regionu, nego u svom gradu. Sramota je, šta je Ljajićka politika, uradila FK Novom Pazaru i ostalim sportskim klubovima u gradu i trebaće puno vremena, da se oporave, od veštačkog "pumpanja mišića" zbog skupljanja političkih poena.
G

Ganga

pre 8 meseci

Trener- danas jesi, sutra nisi! Čuvaj sigurnu platu. Status trenera je na žalost takav!
M

MAJSTORI S DUNAVA

pre 8 meseci

Fk Radnički Niš - 1923 Fk Radnički Kragujevac - 1923 Jedini, pravi, originalni, Radnički Beograd - 1920 https://en.wikipedia.org/wiki/FK_Radni%C4%8Dki_Beograd
J

Jova1245

pre 8 meseci

wikipedija kao izvor :) :) :) pa tu svako moze da pise sta hoce. I po logici postoji samo jedan Real, Atletiko, Junajted, City, Dinamo...!?
к

кикоман

pre 8 meseci

државни посао је државни посао...
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Izete nisi ti kriv, nego niko ne sme gazdi da kaže da se ne razume u fudbal i da treba profesionalcima da pusti da rade svoj posao, a on da bude SAMO gazda! Sve najbolje!
P

Pristrasni posmatrač

pre 8 meseci

Ovo je vest iz rubrike "Verovali ili ne", ovo je smešno, tužno, šega, šala, pošalica, šta je ovo... Čovek je profesor fizičkog u školi, usput je i prvi trener fudbalskoglaksog kluba u Prvoj ligi Srbije... Izgubili su 0:9, a on priča kako je sve idealno, dobro organizovano, kako je zadovoljan.... :-/ Znači stvarno sačuvaj Bože!
B

Bakiii

pre 8 meseci

Pametan čovek