©Star Sport
©Star Sport

Ljajić otišao iz Radničkog jer mora da predaje fizičko u školi

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 14:01

"Nisam imao razumevanje direktora škole, nije želeo da mi izađe u susret, pa sam imao jedinu opciju, da se vratim kući", kaže iskusni stručnjak

Izet Ljajić nije više trener Radničkog s Novog Beograda pošto mora da se posveti obavezama u osnovnoj školi u Novom Pazaru gde predaje fizičko vaspitanje.

Iskusni strateg je napustio pripreme kluba u Medulinu, pošto nije naišao na razumevanje direktora školske ustanove, pa popularni Majstori moraju da pronađu novog trenera za prolećni deo sezone.

Izabrane vesti

Ljajić od srede zvanično nije šef struke Novobeograđana.

"Obaveze vezane za rad u prosveti uticale su da ranije dođem kući, uobičajene aktivnosti zovu i presudile su kad je reč o mom trenerskom putu. U ponedeljak i zvanično počinje školska godina, a s obzirom da radim kao profesor fizičkog vaspitanja u osnovnoj školi, prinuđen sam da u drugi plan stavim fudbalski posao koji neizmerno volim. Nisam imao razumevanje direktora škole, nije želeo da mi izađe u susret, pa sam imao jedinu opciju, da se vratim kući. Žao mi je što je došlo do privremenog, ne i trajnog rastanka sa „Majstorima“, naišao sam na divne ljude u Radničkom, od Dragana Ace Budića, prvog čoveka u taboru Novobeograđana", rekao je Ljajić za Sportski žurnal.

Radnički je završio učešće na prijateljskom turniru u Medulinu ubedljivim porazom od Istre (0:9).

"Na pripremama u Medulinu bilo nam je odlično, zadovoljan sam prijemom, od prvog dana saradnja je bila na najvišem nivou a profesionalni ritam nastavili smo i odlaskom na severni deo hrvatskog Jadrana. Rad je bio na najvišem nivou, takođe i atmosfera, u Radničkom se do detalja sve zna, ko je i za šta zadužen, proveli smo zajedno osam dana u Medulinu, ali rastanak je bio neminovan", istakao je Ljajić.


tagovi

Izet LjajićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara