Liverpulu se povredio još jedan štoper

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.11.20. | 13:16

Novi problemi za Jirgena Klopa

Neko je bacio kletvu na Liverpulove štopere! Drugog objašnjenja nema s obzirom šta se poslednjih nedelja dešava sa defanzivcima prvaka Engleske…

Posle Virdžila van Dajka i Džoa Gomeza koji su se teže povredili, na listu povređenih je došao i mladi reprezentativac Engleske, Rajs Vilijams. On je zadobio povredu kuka i napustio je trening bazu mladog tima Engleske. Sreća u nesreći je što povreda nije teže prirode.

Izabrane vesti

“U pitanju je lakša povreda i u najboljem interesu svih je bilo da ga vratimo u klub”, rekao je selektor mlade engleske reprezentacije Ejdi Botrojd.  

Rajs Vilijams ima 19 godina, ponikao je u Liverpulu, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u niželigašiu Kiderminsteru. Minulog leta je potpisao dugoročni ugovor i Klop ga je ostavio u prvom timu. Debitovao je za redse u Liga kupu, potom igrao i u Ligi šampiona i ukupno je ove sezone zabeležio pet nastupa za tim Jirgena Klopa.

Posle povreda Van Dajka i Gomeza, Vilijams je bio jedna od najozbiljnijih opcija da startuje u tandemu sa Žoelom Matipom koji je jedini zdrav štoper iz prve linije. Pored njih dvojice, opcija je još i mladi Net Filips ali on nije registrovan za Ligu šampiona. Na mestu štopera prinudno može da igra i Fabinjo, ali je problem što je i Brazilac nedvano doživeo lakšu povredu i ne zna se da li će biti spreman za mečeve protiv Atalante i Lestera.


Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara